Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μια φίλη εχει δει την αγγελία που εχει βάλει η συγκεκριμένη εταιρία για νέους με όρεξη για μάθηση πάνω στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις ( στο καριέρα και αλλα site).

Ενδιαφέρεται να στείλει βιογραφικό αλλα ειναι επιφυλακτική καθώς δεν υπάρχει site της εταιρίας και η αγγελία ειναι πολυ γενική και αόριστη.

Ξέρεις κανείς κατι, είχε κανείς εμπειρία με αυτή την εταιρία; (Avalon plus χατζηιωαννου π. Και σια)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω θα την συμβουλευα μακρια απο τετοιες εταιρειες.Σε βγαζουν στο δρομο να πουλας πορτα πορτα.Τετοιες εταιρειες τρεχουν project οπως αυτο της HOL που περνανε πορτα πορτα απο σπιτια και καταστηματα και προσπαθουν να κανουν συνδεσεις.Το κακο ειναι οτι αυτο δεν στο λενε εξ αρχης και σου τα παρουσιαζουν ολα τελεια και σαν την καλυτερη δουλεια και μεγαλη ευκαιρια για καριερα (εδω γελαμε) και μετα σου σκαει το κιντερ εκπληξη

Δημοσ.

Σοβαρή αγγελία.....

Αυτό το να "να αποκτήσουν την πολυπόθητη προϋπηρεσία" μεταφράζεται σε ψάχνω μαλάκες χωρίς μισθό.

• Like 15
Δημοσ.

Σοβαρή αγγελία.....

Αυτό το να "να αποκτήσουν την πολυπόθητη προϋπηρεσία" μεταφράζεται σε ψάχνω μαλάκες χωρίς μισθό.

Άμα ο άνθρωπος είναι κακόπιστος...

...εσένα σ' έχω ικανό να μας πεις και ότι δε γίνεσαι εκατομμυριούχος από τη worldventures...

• Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά. Είχα πάει εγώ. Τις 2 πρώτες 'συνεντεύξεις' μας παραμύθιαζε ένας manager και την τρίτη ήρθε η ώρα να δούμε από κοντά τη δουλειά πριν ξεκινήσουμε. Η δουλειά λοιπόν ήταν να πηγαίνεις από σπίτι σε σπίτι και να προσπαθείς να παραπλανήσεις τους αδαείς να βάλουν πρόγραμμα της wind για τηλέφωνο/ ίντερνετ.

Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αν θέλει η φίλη σου να σπάσει λίγο πλάκα και να πειραματιστεί, πλάκα έχει. Στο Ψυρρή είναι η εταιρεία έτσι κι αλλιώς.

Και εκτός από τη συγκεκριμμένη υπάρχει ολόκληρη πυραμίδα. Μία σίγουρα είναι η Progressive.

P.S. Τώρα που διάβασα το OP πιο προσεχτικά, Η εταιρεία τότε που έκανα εγώ είχε πολύ καλό site, τώρα ούτε εγώ δεν το βρίσκω. Μισθός εννοείται δεν υπάρχει, μόνο μπόνους. Αλλά πέρα από την κοροιδία της όλης υπόθεσης, η εταιρεία είναι κανονική και έχει ωραίο περιβάλλον. Δεν έχει τίποτα να φοβάται η φίλη σου εκτός από μερικές χαμένες ώρες από τη ζωή της. Υπήρχαν άτομα που έκαναν αυτή τη δουλειά και φαίνονταν χαρούμενοι, Στον άνθρωπο είναι.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.

Άμα ο άνθρωπος είναι κακόπιστος...

...εσένα σ' έχω ικανό να μας πεις και ότι δε γίνεσαι εκατομμυριούχος από τη worldventures...

Χαχα, από το στόμα μου το πήρες.

Βρήκα κατά τύχη τις προάλλες μία πρώην συναδελφό μου (την απέλυσαν) σε μία καφετέρια και κατά τύχη εκείνη τη μέρα είχε παρουσίαση η worldventures με Χειμωνέτο και δεν συμμαζεύεται. Από λύπηση κάθησα και την άκουσα και αυτή (που έχει πιστέψει το όλο concept) και τον μλκα που μου έφερε στο τραπέζι να κάνει την παρουσίαση, ο οποίος μιλούσε σαν αμερικανάκι που παρουσιάζει το iPhone 6 με ένα τουπέ που σου ερχόταν να τον πλακώσεις στις ανάστροφες

Δεκάδες Κύπριοι εκατομμυριούχοι παρήλασαν εκείνη τη μέρα από μπροστά μου και όλοι έγιναν εκατομμυριούχοι, ξύνοντας τα @@ τους...

Κρίμα για τον κοσμάκη που έχει απελπιστεί τόσο, ώστε να στρέφεται σοβαρά σε πυραμίδες...

Worldvultures έπρεπε να λέγονται... όχι worldventures

• Like 6
Δημοσ.

ευχαριστω πολύ παιδιά, της τα μετέφερα όλα τα σχόλια σας και μου είπε ότι θα πάει για την εμπειρία με επιφύλαξη, αν ακούσει π@@ριες την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά πήγε η φίλη σου?

Ροτάω γιατί έχω κλείσει για αύριο ραντεβού εκεί κ τώρα έψαξα στο ίντερνετ να βρω περισσότερες λεπτομέριες για την εταιρεία κ βρηκά αυτό το φόρουμ...

Είναι όντως έτσι όπως το περιγράφει ο Miracle worker?

Αν είναι έτσι τότε μην χάνω τον χρόνο μου σε τέτοια...

Δημοσ.

ναι τελικα πηγε, ειναι ακριβως οπως περιγραφηκε παραπανω.

λογια του αερα χωρις κατι συγκεκριμενο, ουτε στο τι θα κανει ως δουλεια αλλα ουτε και για αποδοχες.

Και καλα, οτι θα εκπαιδευτεις On the job χωρις να ξερεις ποια ειναι αυτη... μακρυα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτες με ειδοποίησαν να πάω για συνέντευξη και σήμερα ήταν το ραντεβού μας.

Μετά από όσα διάβασα εδώ, πήρα πρωί πρωί τηλ και το ακύρωσα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!!!

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως δεν θα απανταγα ποτε σε αγγελια που θελει να στειλεις βιογραφικο σε ενα email, χωρις να δινει ουτε ενα τηλεφωνο εταιρειας, ουτε διευθυνση, ουτε site.... εταιρεια φαντασμα..? μη σοβαρη..?

θα μπορουσε να κρυβεται ο οποισδηποτε απο πισω.. ακομα και καποιος που μαζευει προσωπικα δεδομενα για οποιαδηποτε χρηση..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...