Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!! το πρωι ακυρωσα το δικο μου ραντεβου στην avalon καθως διασταυρωσα απο πολλες μεριες τα παραπανω κ αληθευουν. η αληθεια ειναι πως καποιος θα μπορουσε να το κανει αυτο χωρις προβλημα, προσωπικα εχω δοκιμασει τα τηλεφωνα κ επελεξα να μην το ξανακανω ουτε αυτο ουτε κατι παρομοιο. 

σημερα ομως με πηραν απ την dream team στην οποια ειχα στειλει κ εκει βιογραφικο κ εκλεισα ραντεβου. 

επειδη ηδη με βοηθησατε πολυ θα ηθελα να μου πειτε αν η συγκεκριμενη εταιρια ειναι οπως η παραπανω που τοσοι απορριψαμε.

θα σας χρωσταω ωρες απ τη ζωη μου καθως το ραντεβου ειναι κ πολυ μακρια...

σημ : ρωτησα για τη θεση κ μου ειπε η κοπελα οτι ουτε τηλεφωνα θα περνω ουτε door to door... λεπτομερειες ομως θα μου δωσει ο αρμοδιος της συνεντευξης....

η αγγελια (δινω αυτο το link  γιατι δεν βρηκα σελιδα της εταιριας) :

http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?HostID=GR&SiteID=cb_emailrec&Job_DID=JHR2N86X2PKBGR51GFS&IPATH=JEHRCRA&je=myrec&EmailToken=EANX5YG64DMWN2ZVPG66&sc_cmp2=10_JobMat_JobDet&APath=1.8.0.31.0

Δημοσ.

Αυτά τα μικροαστικά κόμπλεξ πως δεν τα μπορώ... καχυποψία και ψεύτoανωτερότητα...

Που είναι το κακό στο να πουλάς συμβόλαια χτυπώντας πόρτες? direct sales λέγεται αυτό και δεν είναι αθέμιτο ούτε παράνομο...

απλά έχετε μέσα στο μυαλό σας την εικόνα ότι η γειτονιά θα σας σχολιάζει σαν τον περίεργο που χτυπάει πόρτες... ό,τι νά'ναι δηλαδή...

μια χαρά δουλειά είναι ειδικά αν είσαι άνεργος με καμια πηγή εισοδήματος.

πουλάς ένα νόμιμο προϊόν όπως συνδέσεις internet.

παίρνεις ποσοστό από τις πωλήσεις

ναι δεν παίρνεις μιστό.. ε και? παίρνεις νομίζω 20 ευρώ από κάθε συμβόλαιο που κλείνεις όμως.

για έναν που θέλει όντως να δουλέψει και όχι να παριστάνει τον υπάλληλο κάνοντας ρομποτικές κινήσεις είναι μια χαρά ευκαιρία...

Δημοσ.

για έναν που θέλει όντως να δουλέψει και όχι να παριστάνει τον υπάλληλο κάνοντας ρομποτικές κινήσεις είναι μια χαρά ευκαιρία...

Αν και διαφωνώ επί της αρχής με όσα λες ... όταν λές ότι "και όχι να παριστάνει τον υπάλληλο κάνοντας ρομποτικές κινήσεις"

έχεις ας πούμε στγο μυαλό σου κάποιον που πουλά πόρτα-πόρτα ή ξερωγω σταθμό μετρό - σταθμό μετρό και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ρομποτικές κινήσεις

Δημοσ.

Άμα ο άνθρωπος είναι κακόπιστος...

...εσένα σ' έχω ικανό να μας πεις και ότι δε γίνεσαι εκατομμυριούχος από τη worldventures...

χαχαχχα worldadventures που τη θυμηθηκες αυτη 

• Like 1
Δημοσ.

σε καμια περιπτωση δεν το παιζω ανωτερη ουτε αποκλειω δουλειες επειδη ειμαι ψωνιο. ειναι κατι που το εχω ηδη δοκιμασει. πραγματικα παραδεχομαι οτι μπορει να ειμαι μαλθακη για να κανω μια τετοια δουλεια. 

ξερει κανεις τη dream team???

Δημοσ.

Αυτά τα μικροαστικά κόμπλεξ πως δεν τα μπορώ... καχυποψία και ψεύτoανωτερότητα...

Που είναι το κακό στο να πουλάς συμβόλαια χτυπώντας πόρτες? direct sales λέγεται αυτό και δεν είναι αθέμιτο ούτε παράνομο...

απλά έχετε μέσα στο μυαλό σας την εικόνα ότι η γειτονιά θα σας σχολιάζει σαν τον περίεργο που χτυπάει πόρτες... ό,τι νά'ναι δηλαδή...

μια χαρά δουλειά είναι ειδικά αν είσαι άνεργος με καμια πηγή εισοδήματος.

πουλάς ένα νόμιμο προϊόν όπως συνδέσεις internet.

παίρνεις ποσοστό από τις πωλήσεις

ναι δεν παίρνεις μιστό.. ε και? παίρνεις νομίζω 20 ευρώ από κάθε συμβόλαιο που κλείνεις όμως.

Γενικά δεν έχω κάτι εναντίον του αντικειμένου της δουλείας, όσο με τους όρους συνεργασίας. Σε όλες αυτές τις δουλειές πληρώνες με "μπλοκάκι". Ας δεχτούμε ότι κάποιος χρειάζεται 600 ευρώ για να ζήσει το μήνα. Βάλε ότι πρέπει να πληρώνεις ΟΑΕΕ πάει 850.  Για να βγούν αυτά τα χρήματα με 25 μέρες εργασία πρέπει να πουλάς 1.6 συμβόλαια την ημέρα.

Σε ένα 8άωρο θα προλάβεις να κάνεις πόσες επισκέψεις 8? 10? 12? παραπάνω δεν κάνεις. Πόσο πιθανό θεωρείς να πουλάς 1/12 επισκέψεις την ημέρα.

Πάει αυτό...

Εκεί που έχω τεράστιο πρόβλημα είναι ότι η δουλειά διαφημίζεται ως "μάρκετινγκ". Όχι μόνο αυτό, όταν πας να δεις τι στο καλό θα κάνεις γίνεται μια τεράστια πλύση εγκεφάλου και ΜΕΤΑ μαθαίνεις τι σκ@τ@ θα κάνεις. Άρα παίζει ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. Ας βγάλουν στην αγγελία...θα πρήζετε τα @@ των παππούδων να αγοράσουν συμβόλαια...τουλάχιστον θα ήταν τίμιο.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά δεν έχω κάτι εναντίον του αντικειμένου της δουλείας, όσο με τους όρους συνεργασίας. Σε όλες αυτές τις δουλειές πληρώνες με "μπλοκάκι". Ας δεχτούμε ότι κάποιος χρειάζεται 600 ευρώ για να ζήσει το μήνα. Βάλε ότι πρέπει να πληρώνεις ΟΑΕΕ πάει 850.  Για να βγούν αυτά τα χρήματα με 25 μέρες εργασία πρέπει να πουλάς 1.6 συμβόλαια την ημέρα.

Σε ένα 8άωρο θα προλάβεις να κάνεις πόσες επισκέψεις 8? 10? 12? παραπάνω δεν κάνεις. Πόσο πιθανό θεωρείς να πουλάς 1/12 επισκέψεις την ημέρα.

Πάει αυτό...

Εκεί που έχω τεράστιο πρόβλημα είναι ότι η δουλειά διαφημίζεται ως "μάρκετινγκ". Όχι μόνο αυτό, όταν πας να δεις τι στο καλό θα κάνεις γίνεται μια τεράστια πλύση εγκεφάλου και ΜΕΤΑ μαθαίνεις τι σκ@τ@ θα κάνεις. Άρα παίζει ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. Ας βγάλουν στην αγγελία...θα πρήζετε τα @@ των παππούδων να αγοράσουν συμβόλαια...τουλάχιστον θα ήταν τίμιο.

Ε τωρα καθεσαι και εσυ και του απαντάς. Αφου βλεπεις .... οτι γραφει τα δικα του. :P

O μονος έξυπνος λογος που θα μπορουσε καποιος να σκεφτει να κάνει τον πλασιε ειναι αμα έκανε δικη του δουλεια και οσα εβγαζε τοσα θα κέρδιζε.Η δουλεια δεν ειναι ντροπη , ντροπη ειναι η εκμεταλευση και ντροπη κυριως οσων ειναι εργοδοτες και προισταμενοι οι απλοι ανθρωποι που εχουν αναγκη δεν φταινε.

Για παράδειγμα μεγαλοεκδοτης που σημερα ειναι μεγαλος και τρανος στον χωρο των εκδοσεων ο κ.Ψυχογιος εκανε τον πλασιε στα πρωτα του βηματα ξεκινησε ετσι. Αλλα αυτος οσα πουλαγε τοσα επαιρνε δεν πηγαινε να πουλησει κατι το οποιο θα εδινε στην εταιρεια ξερω γω 1000 ευρω και σε αυτον θα εδιναν 20. Αυτο ειναι μεγιστη απατη και εκμεταλευση. Εγω προσωπικα αμα πηγαινα σε τετοια συνεντευξη θα το ελεγα στα ισια και θα εφευγα. Ε δεν μπορουν τωρα να σε κοροιδευουν και μπροστα στη μουρη σου. χαχαχα ελεος καλο θα ειναι πριν γραψουμε κατι με υφακι να το έχουμε ψαξει λιγακι σοβαρα.

ΥΓ Καλυτερα να πάω καθαριστης που λεει ο λογος και να εχω εναν στανταρ συμφωνημενο μισθο παρα να παω σε τέτοιες δουλειες.

• Like 1
Δημοσ.

παίρνεις νομίζω 20 ευρώ από κάθε συμβόλαιο που κλείνεις όμως.

Ειχα ακουσει για τον αντιστοιχο εξωτερικο συνεργατη που προωθουσε πορτα-πορτα τα συμβολαια της wind, να δινει 7 € για επιτυχης πώληση.

Δημοσ.

Πάει αυτό...

Σε ένα οκτάωρο έχουν περάσει πολύ πιο πάνω από 100 πόρτες και στατιστικά "πληρώνεσαι" μια στις εκατό πόρτες (1%)

Δηλαδή marketing

Ε τωρα καθεσαι και εσυ και του απαντάς. Αφου βλεπεις .... οτι γραφει τα δικα του. :P

O μονος έξυπνος λογος που θα μπορουσε καποιος να σκεφτει να κάνει τον πλασιε ειναι αμα έκανε δικη του δουλεια και οσα εβγαζε τοσα θα κέρδιζε.Η δουλεια δεν ειναι ντροπη , ντροπη ειναι η εκμεταλευση και ντροπη κυριως οσων ειναι εργοδοτες και προισταμενοι οι απλοι ανθρωποι που εχουν αναγκη δεν φταινε.

Για παράδειγμα μεγαλοεκδοτης που σημερα ειναι μεγαλος και τρανος στον χωρο των εκδοσεων ο κ.Ψυχογιος εκανε τον πλασιε στα πρωτα του βηματα ξεκινησε ετσι. Αλλα αυτος οσα πουλαγε τοσα επαιρνε δεν πηγαινε να πουλησει κατι το οποιο θα εδινε στην εταιρεια ξερω γω 1000 ευρω και σε αυτον θα εδιναν 20. Αυτο ειναι μεγιστη απατη και εκμεταλευση. Εγω προσωπικα αμα πηγαινα σε τετοια συνεντευξη θα το ελεγα στα ισια και θα εφευγα. Ε δεν μπορουν τωρα να σε κοροιδευουν και μπροστα στη μουρη σου. χαχαχα ελεος καλο θα ειναι πριν γραψουμε κατι με υφακι να το έχουμε ψαξει λιγακι σοβαρα.

ΥΓ Καλυτερα να πάω καθαριστης που λεει ο λογος και να εχω εναν στανταρ συμφωνημενο μισθο παρα να παω σε τέτοιες δουλειες.

1000 ευρώ? ποσο πληρώνεις εσύ τον μηνα internet και βγαίνει 1000 τον χρόνο? γιατί τα συμβόλαια είναι ενός έτους... πες ότι κάποιος πληρώνει 40 euro για internet (ακριβό) η εταιρία θα πάρει από αυτό το συμβόλαιο (αν δεν ακυρωθεί πριν την λήξη του) 40 * 12 480 ευρώ.. από αυτά τα 100 τουλάχιστον  πάνε για εξοπλισμούς και μεταφορές

και τους μένουν 380 (από τον σύνολο τον οποιον θα πρέπει να πληρωθούν μισθοί,έξοδα συντήρησης δικτύου κτλ)

καθαρό κέρδος ποσο να έχει? 200 ευρώ? 280? (και όλα αυτά αν δεν αλλάξει ο πελάτης γνώμη και εν μέσω συμβολαίου πάει σε άλλη εταιρία ή ακυρώσει το συμβόλαιο)

Κάτι δεν θα δίνουν και στα γραφεία αυτά? πες τα 80? ε το γραφείο λοιπόν από τα 80 που παίρνει σου δίνει το 25%

δεν είναι και άσχημα. Ένας μεσίτης ποσο % παίρνει για κάποια μεσιτεία?

Δημοσ.

The_Colonel δεν με ενδιαφέρει τι εξοδα εχει η επιχειρηση. Σου φαινομαι για πονοψυχος του αφεντικού? χαχα την δουλεια του θα κανει την δουλεια μου θα κανω. Οπως δεν ενδιαφερει την επιχειρηση τι εξοδα μπορεις να έχεις εσυ για να πάς για τις δουλειες της. Αν την ενδιεφερε θα στα πλήρωνε.

Αν λοιπον η επιχειρηση μου παρειχε μεταφορικα ασφαλιση και εναν σταθερο μισθο προφανως και θα το εβλεπα διαφορετικα αλλα τωρα που σου λεει απλα εεε κοιτα εγω θα σε βαλω να κανεις 5 πωλησεις για να τσιμπησεις εσυ 100 ευρω και εγω 2400 μονο απο σενα γιατι αν εχει και αλλους 5 σαν και εσενα τοτε ειναι 12000 ενω εσας σας δινει 400 ε φιλε με συγχωρεις αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο προτιμω λαντζα που λεει ο λογος να ξερω θα πλυνω τοσα πιατα θα παρω τοσα λεφτα ξηγημενα πραγματα τωρα αν εσενα σου αρεσει αυτη η  δουλεια δικαιωμα σου. Καλη τυχη κιολας μακαρι να βγαλεις λεφτα αν και δεν το βλεπω επειδη φταιει το συστημα οχι εσυ.

Δημοσ.

The_Colonel δεν με ενδιαφέρει τι εξοδα εχει η επιχειρηση. Σου φαινομαι για πονοψυχος του αφεντικού? χαχα την δουλεια του θα κανει την δουλεια μου θα κανω. Οπως δεν ενδιαφερει την επιχειρηση τι εξοδα μπορεις να έχεις εσυ για να πάς για τις δουλειες της. Αν την ενδιεφερε θα στα πλήρωνε.

Αν λοιπον η επιχειρηση μου παρειχε μεταφορικα ασφαλιση και εναν σταθερο μισθο προφανως και θα το εβλεπα διαφορετικα αλλα τωρα που σου λεει απλα εεε κοιτα εγω θα σε βαλω να κανεις 5 πωλησεις για να τσιμπησεις εσυ 100 ευρω και εγω 2400 μονο απο σενα γιατι αν εχει και αλλους 5 σαν και εσενα τοτε ειναι 12000 ενω εσας σας δινει 400 ε φιλε με συγχωρεις αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο προτιμω λαντζα που λεει ο λογος να ξερω θα πλυνω τοσα πιατα θα παρω τοσα λεφτα ξηγημενα πραγματα τωρα αν εσενα σου αρεσει αυτη η  δουλεια δικαιωμα σου. Καλη τυχη κιολας μακαρι να βγαλεις λεφτα αν και δεν το βλεπω επειδη φταιει το συστημα οχι εσυ.

Δεν έχουν συνοχή αυτά που λες και ούτε ισχύουν οι αναλογίες χρημάτων...

Δημοσ.

Δεν έχουν συνοχή αυτά που λες και ούτε ισχύουν οι αναλογίες χρημάτων...

Kαλα εντάξει συνεχισε το παραμυθι σου. Οι εξωτερικοι συνεργατες ειναι χιλιάδες ανα την Ελλαδα για αυτες τις εταιρειες οποτε αυτα που λες εσυ δεν εχουν συνοχη και δεν ειναι ακριβή. 

Δημοσ.

Σε ένα οκτάωρο έχουν περάσει πολύ πιο πάνω από 100 πόρτες και στατιστικά "πληρώνεσαι" μια στις εκατό πόρτες (1%)

Άρα μ.ο 20 ευρώ/ημέρα δηλαδή 500/μήνα(για 25μέρες)  - 20% παρακράτηση που θα τη πάρεις στο τέλος του χρόνου = 400 - 250 ΟΑΕΕ = 150/μήνα για να ζήσεις.

και ΓΑΜΩ της δουλειές!

Δημοσ.

Άρα μ.ο 20 ευρώ/ημέρα δηλαδή 500/μήνα(για 25μέρες)  - 20% παρακράτηση που θα τη πάρεις στο τέλος του χρόνου = 400 - 250 ΟΑΕΕ = 150/μήνα για να ζήσεις.

και ΓΑΜΩ της δουλειές!

Σε παρακαλώ.Εχει εξοδα η επιχειρηση πως θα μπορεσει να επιβιωσει χαχαχα

και πολλα παιρνεις φιλε πρεπει να λες και ευχαριστω αυτη τη περιοδο που θα εχεις εστω και αυτη την δουλεια :P

τελοςπαντων ολοι εχουμε γινει μαρτυρες τετοιων τραγελαφικων περιστατικων εδω ειχε παει ενας για τεχνικος και του ειπαν με το δικο σου αμαξι και απλα θα σου δινουμε την βενζινη ωραια και οι φθορες του αυτοκινητου? απλα μερικοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι αμα δεν δωσουν σωστες συνθηκες εργασιας καλο υπαλληλο δεν θα παρουν ο καλος θα προτιμησει να την κοπανησει στο εξωτερικο  και αμα δεν εχεις καλους υπαλληλους δεν εχεις και καλη επιχειρηση. Απλη λογικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...