MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εμένα αυτή είναι η αλήθεια μου κ την βιώνω καθημερινά .. τώρα αν πονάει κάποιους τι να σου πω.. δεν ξέρω,εμένα πάντως σίγουρα όχι..
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καθόλου άσχετο .. αυτούς τους "κατεστραμμένους"ολοκαίνουριους drivers έχω πάνω.. Οπότε είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσο "κατεστραμμένοι" είναι..
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν και δεν παίζω πολλά games το πιο πρόσφατο που θυμάμαι είναι metro LL που είχε θέμα με τις ati , οπότε δεν τα λέω στον αέρα. . ας πιάσω τις 2 "μεγάλες" υποθέσεις με προβλήματα που είχαμε μέχρι στιγμής το 2013 στις 2 εταιρείες.. το πρόβλημα με τις ati , ήταν πρόβλημα για το οποίο έφταιγε η εταιρεία που ανέπτυξε το metro η οποία ενώ δεν είχε διαπιστώσει τα προβλήματα τόσους μήνες που ανέπτυσσε το παιχνίδι τα διαπίστωσε και έλυσε ώς δια μαγείας σε μόλις 3 μέρες από τη κυκλοφορία και με το πρώτο patch του παιχνιδιού το παιχνίδι έτρεχε άριστα δεν περιμέναμε να βγάλει η amd νέο driver γιατί δεν υπήρξε πρόβλημα σε κάποιον driver της, ο driver με λίγα λόγια παρέμεινε ο ίδιος (ακόμα τον ίδιο πρέπει να έχω στην ουσία , ήταν beta και έγινε κανονικός.. ) από την άλλη στο tomb raider τα προβλήματα που είχαν οι πράσινες απαιτούσαν και patch και driver από τη μεριά της nvidia και το πρόβλημα κόντεψε να κλείσει μήνα (20 μέρες σίγουρα ) η nvidia φυσικά κατηγόρησε τη nixxes (εταιρεία που έκανε το port στα pc ) , ότι δεν της είχε δώσει εγκαίρως την τελική έκδοση του παιχνιδιού για αυτό και δεν είχαν έτοιμο σωστό driver και φυσικά αυτό ήθελε κάποιες μέρες να διορθωθεί (για αυτό τονίζω τις μόλις 3 μέρες στη περίπτωση του metro.. ήταν ύποπτα λίγες.. ) αν και αυτό έγινε επίτηδες, όπως είχε γίνει και στο metro (που πιστεύω ότι επίτηδες είχε θέμα το παιχνίδι μόνο και μόνο για να γραφτούν μερικά αρνητικά σχόλια και κακά benchmark και να μείνουν ως αντίληψη σε αρκετούς όπως εσένα.. και το λέω αυτό γιατί το πρόβλημα λύθηκε σχεδόν άμεσα, άρα τσάμπα ο ντόρος ) , δε μπορώ να το ξέρω ούτε και το αποκλείω δυστυχώς ο πόλεμος των εταιρειών έχει πάντα και παράπλευρες απώλειες και ταλαιπωρία προς τους καταναλωτές Καθόλου άσχετο .. αυτούς τους "κατεστραμμένους"ολοκαίνουριους drivers έχω πάνω.. Οπότε είναι η καλύτερη απόδειξη για το πόσο "κατεστραμμένοι" είναι.. το ότι έχει καταστραφεί όλη η σειρά 8xxx και 9xxx της nvidia το χεις πάρει χαμπάρι ή μπααα επειδή αλλάζεις hw κάθε χρόνο και δε σε ενδιαφέρει ; εγώ έχω δύο τέτοιες κάρτες ακόμα μία στο λάπτοπ μου και μία στο pc που έχω δώσει στη κοπέλα μου και αν γίνει καμία στραβή θα τρέχω να πληρώνω κερατιάτικα για να αλλάζω πράγματα που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους και όπως έχω πει ο μόνος λόγος που πιστεύω πώς τα δικά μου δουλεύουν ακόμα είναι επειδή έχω παμπάλαιους drivers, οπότε κάτι τρέχει με την "αξιόπιστη" αγαπημένη σου εταιρεία
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν στα 10 χρόνια δεν έχεις αλλάξει πάστα και το έχεις πάνω στο κρεββάτι μπουκωμένο να σερφαρεις θα καεί.. αλλά αυτό δεν είναι drivers.. αλλά και να δεχτώ αυτό που λες όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει ν'αποσαφινιζεις.. άλλο γενοκτονία και άλλο ένας φόνος εξ'αμελιας.. όποιος το μετατρέπει η το τσουβαλιάζει το κάνει εκ του πονηρού,, και δεν είδα εγώ στα προηγούμενα posts καμιά αποσαφήνιση οπότε είπα να την κάνω εγώ. Εμένα αυτό το hardware περνάει όλη την γκάμα των δοκιμών λόγω πολλαπλών λειτουργικών κ 4-5 χρόνια δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό.. αν το βλέπω κ δεν κάνω τίποτα η δεν το βλέπω καν οτι φτάνει 100c ναι θα καεί.. αλλά και αυτό δεν είναι drivers..
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το ότι κάποιος δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με software ή hardware που εμφανίζει προβλήματα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός των εμφανίσεων προβληματικού hw/software.Στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει συνδυασμός hardware-software-ρυθμίσεων για να εμφανιστεί εξόφθαλμα το πρόβλημα. Το να λέμε "εμένα αυτή είναι η αλήθεια μου" και να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα (εκτός και αν γίνεται λόγω μη ενημέρωσης) συμμετέχοντας κιόλας σε τεχνολογικό forum εκτιθέμεθα οι ίδιοι.Εδώ και κάποιο καιρό σε διάφορα forum έχει βουήξει το συγκεκριμένο ζήτημα. Όλες οι εταιρίες του χώρου έχουν και τα στραβά τους και μπορούν να κάνουν λάθη και να αποτύχουν.Το άσχημο είναι όταν το κάνουν τα λεγόμενα μεγάλα brands. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2013 από Millennium
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν στα 10 χρόνια δεν έχεις αλλάξει πάστα και το έχεις πάνω στο κρεββάτι μπουκωμένο να σερφαρεις θα καεί.. αλλά αυτό δεν είναι drivers.. αλλά και να δεχτώ αυτό που λες όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει ν'αποσαφινιζεις.. άλλο γενοκτονία και άλλο ένας φόνος εξ'αμελιας.. όποιος το μετατρέπει η το τσουβαλιάζει το κάνει εκ του πονηρού,, και δεν είδα εγώ στα προηγούμενα posts καμιά αποσαφήνιση οπότε είπα να την κάνω εγώ. Εμένα αυτό το hardware περνάει όλη την γκάμα των δοκιμών λόγω πολλαπλών λειτουργικών κ 4-5 χρόνια δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό.. αν το βλέπω κ δεν κάνω τίποτα η δεν το βλέπω καν οτι φτάνει 100c ναι θα καεί.. αλλά και αυτό δεν είναι drivers.. μέχρι και στο δικό μας φόρουμ έχει ανοίξει θέμα σχετικά με το ζήτημα.. καίγονται η μία πίσω από την άλλη και 10 χρόνια δεν έχουν πιάσει.. άντε να είναι 5-6 χρονών http://www.insomnia.gr/topic/464783-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-88009800gtx-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/ επίσης θα έπρεπε να θυμάσαι τις 8600gt (αν θυμάμαι σωστά) στα λάπτοπ που καίγονταν από την αρχή τους πρώτους μήνες και είχε γίνει χαμός όσο για τις πάστες που λες, καλό ακούγεται να το κάνω σε κάνα desktop , αν και δε θα μου άρεσε να λύσω τη ψύξη μιας κάρτας και να μπλέκω πάστες και thermal pads.. στο λαπτοπ μου όμως δεν είναι απλό πράγμα να λύσω ένα hp, οπότε κάθομαι υπομονετικά με 66 idle και 90 στο load που έχω από την αρχή (το οποίο "load" μπορεί να είναι καμιά ταινία ή youtube , δε μιλάμε για παιχνίδια γιατί εκεί αντέ γεια.. ) και κάνω το σταυρό μου όσο αντέξει.. αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.. και παλιό να είναι το hw κάποιου έχει την αξία του και αν τον εξυπηρετεί είναι κρίμα να πρέπει να μπει σε έξοδα επειδή η nvidia αποφασίζει να βγάζει προϊόντα με ημερομηνία λήξης λίγων ετών το ίδιο κάνει και τώρα, βγάζει κάρτες που ψήνονται και throttleαρουν και σε λίγα χρόνια θα τις πάρουν στο χέρι οι περήφανοι κατοχοί τους, εκτός και αν βρουν κάνα θύμα να τις ξεφορτωθούν 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Όταν οι κάρτες ειναι τεζαρισμένες με ερασιτεχνισμό κιόλας και όταν γυρίζουμε στα forums και ζητάμε ανηλεώς καινούριους optimal drivers γιατί στο 5ετιας δεν μπορεί να παίξει το metro LL πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και την άλλη πλευρά του νομίσματος.. γιατί πάλι στα forum θα τρέχουμε και πάλι τα ίδια θα λέμε .. και θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς .. Πόσο μάλλον στα laptops που ο ανταγωνισμός έχει ρίξει την ποιότητα κατακόρυφα (ακριβός ο χαλκός) αλλά και κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ο υλοποιητης - κατασκευαστής έχει ακέραια την ευθύνη για να την ψύξει σωστά και ο χρήστης τηρώντας τους κανόνες ορθής χρήσης.. Βλέπουμε λοιπόν ότι το πραγματικό VFM είναι αυτό που δεν σου βγάζει προβλήματα και σου παρέχει μεγάλο χρόνο εγγύησης και όχι αυτό που είναι στην πρώτη θέση skroutz. Το η nVidia φταίει γιατί έβγαλε optimal drivers δεν είναι λοιπόν η πραγματικότητα είναι η εικονική πραγματικότητα.Οι πραγματικοί ένοχοι αν υπάρχουν είναι άλλοι.. και κλείνοντας θα κάνω μια ερώτηση.. πόσοι από αυτούς πιστεύετε που οβερκλοκαρουν τις κάρτες τους τις επαναφέρουν πριν την εγκατάσταση καινούριων οδηγών και ξαναξεκινανε από την αρχή τα τεστς ? ούτε 1 στους 1000 θα πω εγώ..
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τι δουλειά έχει τώρα το o/c με το θέμα ότι συγκεκριμένες παρτίδες Nvidia τιναζουν τα πέταλα; Και σε αυτές τις γενιές πόσοι νομίζεις ότι πείραζαν τις κάρτες τους; δειλά δειλά είχε ξεκινήσει ο κόσμος να πειράζει τους επεξεργαστές του τότε Όσο για τα τεστ που λες σε κάθε πέρασμα οδηγών, είναι απλά άκυρο για μια μεγάλη μερίδα χρηστών, εκτός και αν πιστεύεις ότι καθόμαστε όλη μέρα και τρέχουμε τεστ στο pc μας.Μια φορά τα κοιτάς αυτά εκτός αν είσαι οριακά ή θες να δεις αν κέρδισες 2fps στο valley Και οδηγούς περνάς απλά από πάνω, δεν κάνεις βουντού και το χορό της βροχής Τέλος για το κόστος στο skroutz θα συμφωνήσω μεν, αλλά κι εγώ από τη μεριά μου έδωσα ένα αξιοσέβαστο ποσό (800+ ) που φυσικά δεν έπιασε τόπο και σίγουρα ευθύνεται για αυτό και η hp η οποία δε θα ξαναδεί τα λεφτά μου βέβαια... Και για να κλείσει το θέμα ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να ξέρουμε τι drivers ακριβώς έβγαλε η Nvidia. Εσύ έχοντας καλή πίστη λες ότι έβγαλε σωστούς επειδή είναι βελτιστοποιημενοι για τη κάρτα σου που είναι 5 γενιές μετά. Εγώ που δεν έχω καλή πίστη για κανένα βλέπω και παρατηρώ.. Και αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάρτες που είχαν και μεταξύ τους διαφορά ενός χρόνου αλλά ήταν στην ουσία το ίδιο πράγμα (όπως ή δική σου είναι 680) έχουν αρχίσει και πεθαίνουν Θα έλεγα ότι φταίει το hw αν χάλαγαν με διάφορα ενός χρόνου, αλλά βλέπω ότι χαλάνε παρέα άρα ίσως κάποιος βάλθηκε να τις ξεκανει.. Πολλοί άλλωστε τις είχαν αγοράσει και πολλοί δεν ήταν διατεθειμένοι να τις αλλάξουν Άλλωστε και επίτηδες να τις έκαιγαν τα πρόβατα πάλι στο μαντρί θα γυρνούσαν.. Δεν έχουν φόβο να τους πάνε στη κόκκινη, αφού υπάρχει κόσμος που ψάχνει δικαιολογία να μην πάει σε amd επειδή έχει κακούς drivers. Ας πάρουν λοιπόν Nvidia που έχει καλύτερους και ψήνει και λουκάνικα
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τι δουλειά έχει τώρα το o/c με το θέμα ότι συγκεκριμένες παρτίδες Nvidia τιναζουν τα πέταλα; Και σε αυτές τις γενιές πόσοι νομίζεις ότι πείραζαν τις κάρτες τους; δειλά δειλά είχε ξεκινήσει ο κόσμος να πειράζει τους επεξεργαστές του τότε Όσο για τα τεστ που λες σε κάθε πέρασμα οδηγών, είναι απλά άκυρο για μια μεγάλη μερίδα χρηστών, εκτός και αν πιστεύεις ότι καθόμαστε όλη μέρα και τρέχουμε τεστ στο pc μας.Μια φορά τα κοιτάς αυτά εκτός αν είσαι οριακά ή θες να δεις αν κέρδισες 2fps στο valley Και οδηγούς περνάς απλά από πάνω, δεν κάνεις βουντού και το χορό της βροχής Τέλος για το κόστος στο skroutz θα συμφωνήσω μεν, αλλά κι εγώ από τη μεριά μου έδωσα ένα αξιοσέβαστο ποσό (800+ ) που φυσικά δεν έπιασε τόπο και σίγουρα ευθύνεται για αυτό και η hp η οποία δε θα ξαναδεί τα λεφτά μου βέβαια... Και για να κλείσει το θέμα ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να ξέρουμε τι drivers ακριβώς έβγαλε η Nvidia. Εσύ έχοντας καλή πίστη λες ότι έβγαλε σωστούς επειδή είναι βελτιστοποιημενοι για τη κάρτα σου που είναι 5 γενιές μετά. Εγώ που δεν έχω καλή πίστη για κανένα βλέπω και παρατηρώ.. Και αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάρτες που είχαν και μεταξύ τους διαφορά ενός χρόνου αλλά ήταν στην ουσία το ίδιο πράγμα (όπως ή δική σου είναι 680) έχουν αρχίσει και πεθαίνουν Θα έλεγα ότι φταίει το hw αν χάλαγαν με διάφορα ενός χρόνου, αλλά βλέπω ότι χαλάνε παρέα άρα ίσως κάποιος βάλθηκε να τις ξεκανει.. Πολλοί άλλωστε τις είχαν αγοράσει και πολλοί δεν ήταν διατεθειμένοι να τις αλλάξουν Άλλωστε και επίτηδες να τις έκαιγαν τα πρόβατα πάλι στο μαντρί θα γυρνούσαν.. Δεν έχουν φόβο να τους πάνε στη κόκκινη, αφού υπάρχει κόσμος που ψάχνει δικαιολογία να μην πάει σε amd επειδή έχει κακούς drivers. Ας πάρουν λοιπόν Nvidia που έχει καλύτερους και ψήνει και λουκάνικα Και οι δυο ξέρουμε απλά ο ένας το βλέπει ο άλλος δεν το βλέπει.. τα screenshots είναι πιο πάνω αναρτημένα και επιβεβαιώνουν εμένα. Για την ψύξη δεν έχει καμιά ευθύνη η κατασκευάστρια της gpu αν πάρεις εναν 3570κ και τον κλοκαρεις με την μαμά θα τον κάψεις είναι απλό η Intel θα φταίει ?
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Και οι δυο ξέρουμε απλά ο ένας το βλέπει ο άλλος δεν το βλέπει.. τα screenshots είναι πιο πάνω αναρτημένα και επιβεβαιώνουν εμένα. Για την ψύξη δεν έχει καμιά ευθύνη η κατασκευάστρια της gpu αν πάρεις εναν 3570κ και τον κλοκαρεις με την μαμά θα τον κάψεις είναι απλό η Intel θα φταίει ? τα screenshot τι τα θες; απλά με βάζεις στο κόπο να μετράω και να βλέπω ξανά και ξανά ότι οι διαφορές μας δεν είναι αντάξιες των χρημάτων που ξοδέψαμε (13.5% μου ρίχνεις στo graphic score του vantage btw.. ) για τη ψύξη ας ξαναπούμε ότι ο λογικός άνθρωπος πειράζει πράγματα που έχουν καλή ψύξη και στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι αυτό το θέμα μας, μιλάμε για απλά μηχανημάτα για απλή χρησή που εννοείται πώς είναι στοκ η ευθύνη του χρήστη πέρα από το να ξεσκονίζει είναι ανύπαρκτη, εκτός αν πιστεύεις σοβαρά ότι όλες αυτές οι κάρτες που κάηκαν ήταν πειραγμένες, οπότε μάλλον δε καταλαβαίνεις για τι μιλάμε
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Χαχαχαχα μετράς με λάθος μέτρο όμως παλικάρι .. βαλτην όπως την αγόρασες και ξαναμετρα.. Οχι τίποτα αλλο θα την κάψεις κ μετά θα σου φταίνε οι drvs της Amd..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα