Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα λάπτοπ και το μόνο που έχω βρει σε καλή τιμή είναι το εκθεσιακό μοντέλο μιας μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων. 

Ποια είναι η άποψη σας  για τα εκθεσιακά μοντέλα; ο τύπος στα κατάστημα μου είπε ότι το έχει ανοίξει ένα μήνα πριν περίπου. Πιστεύετε ότι είναι ρίσκο να αγοράζεις ένα εκθεσιακό μοντέλο και όχι  ένα ''του κουτιού'' ;

Δημοσ.

αμα δεν σε ενοχλει οτι το χει χουφτωσει η μιση αθηνα,τοτε υπολογισε οτι το μονο που μπορει να χει παθει κατι αν εισαι ατυχος ειναι το touchpad η το keyboard (αρκετη μικρη πιθανοτητα φυσικα!)Κατα τα αλλα θα σου δωσουν και εγγυηση (μειωμενη φανταζομαι) οποτε θα σε καλυψει αυτη.Ρωτα παντως αν θα καλυψει η εγγυηση τα συγκεκριμενα

Δημοσ.

Κορώνα - γράμματα..  εγώ πάντως ήμουν τυχερός μιας και είχα πάρει από τα stock του e-shop κιόλας και μου βγήκε αστέρι..

Δημοσ.

ο τύπος στα κατάστημα μου είπε ότι το έχει ανοίξει ένα μήνα πριν περίπου. 

Και εμενα στα media markt μου ειχαν πει για ενα οτι εχει δουλεψει 2 εβδομαδες, ενω ο δισκος ελεγε πως εχει δουλεψει 100+ μερες.

..ολως τυχαιως απο -20% εκπτωση, πηγαμε στο -30%.

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος πώς μπορώ να τσεκάρω τις ώρες λειτουργίας του σκληρού;

Το μοντέλο που αναφέρομαι ειναι HP Pavilion g6-2220 ev με windows 8

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα. 

Απλα αυτο που προτεινω , ειναι portable κ τρεχει απευθειας απο το στικακι.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα μακριά από εκθεσιακά, εκτός κι αν είναι βαρβάτη η έκπτωση. Είχα πάρει πριν χρόνια ένα και παρόλο που δεν ήταν ανοιγμένο καιρό η σκόνη που είχε πιάσει μέσα ήταν απελπισία.

Δημοσ.

+1 για τον από πάνω συνήθως τα υποτιθέμενα εκθεσιακά είναι από επιστροφές ελαττωματικών κομματιών και μπορεί εγώ να ήμουν τυχερός αλλά εσύ θα είσαι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...