Πιγκάλ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ψάχνω τρόπους για την ασφάλιση των χρημάτων μου. το να τα έχω στην τράπεζα και να μου δίνουν ξεφτιλο-επιτόκια ενώ αυτοί να δανείζουν με πολλαπλάσια επιτόκια δε λέει. άσε που φοβάμαι και κανένα κούρεμα-χρεωκοπία. που θα πάει κάποια στιγμή θα έρθει. άμα τα έχω στο σπίτι μου υπάρχει κίνδυνος να μου την πέσουν. έχουν κλέψει γείτονες. οπότε σκέφτομαι να τα θάψω στο σπίτι μου. ευτυχώς ζω σε επαρχία και έχω το χώρο. πως θα τα ασφαλίσω όμως καλύτερα; να τα βάλω σε ένα μπιτόνι αυτά τα 20λιτρα; και να το θάψω; σε κάποιο τενεκέ; φοβάμαι μη γίνει καμία στραβή με την υγρασία. πως μπορούν να προστατευθούν τα χαρτονομίσματα θαμμένα; έχω ακούσει περιστατικά όπου ποντικοί έχουν φάει χρήματα. έχω και μια αποθήκη με τσιμεντένιο δάπεδο. να τρυπήσω το δάπεδο; πείτε μου ιδέες
gigisoni Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δώστα σε μένα. Ή κρύψτα και πες μου πού μένεις.
Πιγκάλ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τι θυρίδα ρε φιλε; είσαι τρελός. πως θα είναι ασφαλές κάτι που δε θα το έχω υπό τον έλεγχο μου;
blazar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τελείως φιλικά, αφού έχεις την πονηριά για να κρύψεις τα χρήματα, γιατί δεν έχεις και το μυαλό για να το κάνεις σωστά; Προσωπική άποψη, αυτός είναι ο πιο λάθος τρόπος, για να επενδύσεις- ασφαλίσεις τα χρήματά σου. Αφού όμως σκέφτεσαι έτσι, γιατί δεν σκέφτεσαι και μια κατάρρευση του ευρώ, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχεις θάψει χαρτούρες; Σου δίνω την απάντηση που χρειάζεσαι στον τρόπο σκέψης σου. Εφόσον έχεις πάρει την απόφαση να θάψεις τα χρήματά σου, πριν το κάνεις, καλύτερα να αγοράσεις χρυσό και να θάψεις αυτόν.. Ούτε θα πάθει τίποτα, ούτε θα τον φάνε τα ποντίκια.. Το μόνο αρνητικό σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως η τιμή του, αναμένετε να πέσει και άλλο. Αλλά ποτέ δεν θα χάσει την αξία του και τις "δύσκολες μέρες" θα έχει πολλαπλάσια αξία από αυτή που έχει τώρα.. Όπως και έγινε πριν 5 χρόνια, μόλις άρχισε η φαινομενική κρίση στην αμερική για αρχή.. Τώρα όμως αν θες μια πιο σωστή συμβουλή, εφόσον δεν είσαι σε θέση να διαχειριστής εσύ σωστά το κεφάλαιό σου και θες να βγάζεις κάποιο κέρδος, υπάρχουν εταιρείες που σε συμβουλεύουν πως μπορείς να τα επενδύσεις, αναλόγως την κάθε περίπτωση. 1
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δώστα σε μένα. Ή κρύψτα και πες μου πού μένεις. Να πει όμως και που τα' χει κρύψει, γιατί άντε να ψάχνεις. Βαρεμάρα.
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) σου δεινουν εγγυηση για 100χιλ.ε ανα ονομα !μονο αν πτωχευσει η τραπεζα ισχυει η εγγυηση.αν γινει κουρεμα τον ηπιες.(αν και αυτο που συζητανε τωρα στην ε.ε. ειναι οτι η εγγυηση 100χιλ θα ναι και για κουρεματα..) οποτε αν εχεις 200 βαζεις 2 ονοματα κ.ο.κ αλλιως τα βγαζεις εξω αν ειναι καλο ποσο. http://www.capital.gr/news.asp?id=1824212 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2013 από kage
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Η εγγύηση έχει αξία αν παρέχεται από κάποιον αξιόπιστο. Η συγκεκριμένη που παρέχεται από το ελληνικό κράτος έχει την ίδια βαρύτητα με αυτήν που θα έδινα εγω που έχω 10€ στο πορτοφόλι.... Χρηματοκιβώτιο η μια παλιά καλή λύση ή χτίσιμο σε δάπεδο-τοίχο αν έχεις δικό σου σπίτι.
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εγω παντως δεν θα εμπιστευομουν καμμια τραπεζα(υπαλληλους) οτι δεν θα δωσει πληροφοριες οτι ο χ σηκωσε χ λεφτα γιατι φοβαται... αν το κανετε ,καντε το απο αλλη πολη.π.χ. μην χρησιμοποιησετε εργατες για το χτισιμο,παρτε χρηματοκιβωτιο μεσω ε.ε. ή μεσω τριτου ονοματος. κανα διαμαντι-πλακα πλατινας θα ταν καλυτερα
capten- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Απο το τίποτα ξεκίνησαν θέμα κυρίως οι μαλακεσ στο Εκτ και μετά τα εδώ τα παπαγαλάκια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙς ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΤΡΑΠΕΖΕς τουλάχιστον στη παρούσα φάση. Άν υπάρξει θέμα που ελπίζω πως όχι πιο ευκολα να γίνει σε ξένη τράπεζα ακόμα και Γερμανική.Μην ξεχνάτε οτι το 2012 κάποιες τράπεζες που χρεωκοπήσανε στην ΕΕ ήταν μια Ολλανδική και μια Αυστριακή,μικρομεσσαίες.Οι καταθέτες σε αυτές τις τράπεζες τώρα θα είχαν υποστεί ενα είδους κουρεματος. Βέβαια στο μακρινό μέλλον τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.Αλλά αυτό θα οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των Ιταλικών,των Γαλλικών και κυρίως όσο και αν φαίνεται απόστευτο σε πολλούς των Γερμανικων πιστωτικών ιδρυμάτων.
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 οπότε σκέφτομαι να τα θάψω στο σπίτι μου. ευτυχώς ζω σε επαρχία και έχω το χώρο. Δες τι έπαθε κάποιος θάβοντας λεφτά στην αυλή του: http://www.madata.gr/diafora/stranges/189330.html?print&output_type=txt
Dannie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Οταν υπαρχει ενα σεβαστο ποσο το επενδυεις η το ασφαλιζεις με 2-3 τροπους ωστε αν καποιο απο τα 2-3 αποτυχει να κερδισεις απο τους αλλους τροπους....βαλε ενα ποσο σε χρυσο(περιμενε λιγο θα πεσει και αλλο) και θαψτο...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα