nikoskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Και ενέργειας, και μνήμης. Ας δούμε τι λέει το GSMarena συγκρίνοντας iPhone 5 (1440mAh) και Galaxy SIII (2100mAh). http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238 Endurance battery life rating: +1 ώρα για το iPhone 5 Στην πράξη βέβαια, και τα 2 τηλέφωνα, το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι θα τα φορτίσεις γιατί την επόμενη μέρα θα έχεις ξεμείνει αν δεν το κάνεις. Ωστόσο το Galaxy SIΙI με 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας έχει 2% μικρότερη αυτονομία. Για σύγκρινε,το Galaxy S πόσο λιγότερη αυτονομία έχει απο το 5;Για έναν άγνωστο λόγο, αντί να συγκρίνεις το S4 συγκρίνεις το S3 και μάλιστα αγνοείς τον πιο σημαντικό παράγοντα που λέγεται οθόνη.Ίσως την επόμενη φορά,μας πείσεις. Μέχρι τότε, άσε το ποταπό android και με τις replaceable μπαταρίες του που φτάνουν μέχρι και 7000mAh για τους battery junkies. Δεδομένου οτι βγήκε Google Edition για το S4,του οποίου το λογισμικό (4.3) μπορεί να μπει στα κλασσικά S4 (i9505) και έχουν εξαφανιστεί τα micro-stutter λόγω Samsung και θα παίρνει γρήγορα αναβαθμίσεις, δεν βλέπω λόγω για iOS. Δεν έχω λόγο να πείσω κανένα. Η σύγκριση αφορά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αφορά σε κοντινή χρονική περίοδο. Δεν με νοιάζει το hardware όταν μιλάω για iPhone. Με νοιάζει πόσο ωραία η συσκευή κάνει την δουλειά της σε σχέση με τα άλλα smartphones. Αυτό που σας έχει πιάσει με τα hardware specs με είχε πιάσει όταν έπρεπε να διαλέξω Android tablet. Άλλωστε για αυτό το αγόρασα, για να παίζω. Αλλά το έχουμε πει, τον χρήστη Android δεν γίνεται να τον απασχολούν τα ίδια πράγματα που απασχολούν τον iOS χρήστη. Εκ φύσεως ένα πράγμα. Αλλά τον οπαδισμό δεν τον κατάλαβα ποτέ. Προσωπικά εκμεταλλεύομαι τα καλά στοιχεία των 2 λειτουργικών. Αλλά για κύριο και πόσο μάλλον επαγγελματικό τηλέφωνο, ούτε για αστείο αυτή την περίοδο δεν θα επέλεγα καμία Android συσκευή smartphone. Έχει πολύ ακόμα δρόμο η πλατφόρμα για να με πείσει. Στη τελική, όσο μόδα και να είναι κάτι, αν δεν ήταν καλό δεν θα άντεχε στο χρόνο. Οπότε μην ακούσω την καραμέλα μόδας, marketing κλπ. Sent from my iPhone Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2013 από nikoskon 2
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μην ανησυχείς,κανείς δε θα πει για μοδα και μαρκετιγκ!Τωρα η μοδα το εχει γυρίσει σε samsung galaxy s σειρα!Ακομη κ οι κινεζικοι κλονοι τα s3&s4 like πλασαρουν!
deesnider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Σε πόση ώρα το βλέπετε, να εμφανιστεί και εδώ, το πρώτο post για τους ...σκλάβους τής Foxcon/Apple;
michalisv Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σε πόση ώρα το βλέπετε, να εμφανιστεί και εδώ, το πρώτο post για τους ...σκλάβους τής Foxcon/Apple; Γιατί έχει κάνει κάποιος post σε άλλο θέμα για τους εργαζόμενους στην foxconn;
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Γιατί έχει κάνει κάποιος post σε άλλο θέμα για τους εργαζόμενους στην foxconn; Ε, για να το λέω, κάτι θα έχει πάρει το μάτι μου...η ουσία αυτού που λέω όμως, είναι ότι σχεδόν κάθε θέμα σαν αυτό, έχει αποδειχθεί ότι είναι θέμα χρόνου να ...μεταλλαχθεί σε "apple lovers vs apple haters" πεδίο μάχης.
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν έχω λόγο να πείσω κανένα. Η σύγκριση αφορά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αφορά σε κοντινή χρονική περίοδο. Δεν με νοιάζει το hardware όταν μιλάω για iPhone. Με νοιάζει πόσο ωραία η συσκευή κάνει την δουλειά της σε σχέση με τα άλλα smartphones. Αυτό που σας έχει πιάσει με τα hardware specs με είχε πιάσει όταν έπρεπε να διαλέξω Android tablet. Άλλωστε για αυτό το αγόρασα, για να παίζω. Αλλά το έχουμε πει, τον χρήστη Android δεν γίνεται να τον απασχολούν τα ίδια πράγματα που απασχολούν τον iOS χρήστη. Εκ φύσεως ένα πράγμα. Αλλά τον οπαδισμό δεν τον κατάλαβα ποτέ. Προσωπικά εκμεταλλεύομαι τα καλά στοιχεία των 2 λειτουργικών. Αλλά για κύριο και πόσο μάλλον επαγγελματικό τηλέφωνο, ούτε για αστείο αυτή την περίοδο δεν θα επέλεγα καμία Android συσκευή smartphone. Έχει πολύ ακόμα δρόμο η πλατφόρμα για να με πείσει. Στη τελική, όσο μόδα και να είναι κάτι, αν δεν ήταν καλό δεν θα άντεχε στο χρόνο. Οπότε μην ακούσω την καραμέλα μόδας, marketing κλπ. Sent from my iPhone Δεν έχει νόημα να αναλωθεί και αυτό το thread γιατί η μια εταιρία είναι καλύτερη από την άλλην. Το λάθος που έκανες κατ' εμέ είναι που για να αποδείξεις με νούμερα, χρησιμοποίησες το S3 όταν το thread είναι ξεκάθαρα για S4 και αγνόησες έναν σημαντικό παράγοντα, που ίσως για σένα να είναι αμελητέος αλλά θα πρεπε να αναφερθεί. Τέσπα,την γνωμή την είπα, ας κρίνει ο TS, τι του βολεύει καλύτερα.
chris_k21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το κινητό είναι θέμα προσωπικής Επιλογή ς κ αναγκών. Αυτά τα 2 είναι πολύ διαφορετικά. Καταρχήν πρέπει να πας σε ένα μαγαζί κ να τα δοκιμάσεις το κάθε ένα έχει τα υπέρ Κ τα κατά πχ χαμηλή αξία πώλησης στη Σάμυ αλλά πιο ανοιχτό λειτουργικό. Αν κ φαν της Δsamsung δες τα από κοντά σύγκρινε τα κ αποφασισε
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν έχει νόημα να αναλωθεί και αυτό το thread γιατί η μια εταιρία είναι καλύτερη από την άλλην. Το λάθος που έκανες κατ' εμέ είναι που για να αποδείξεις με νούμερα, χρησιμοποίησες το S3 όταν το thread είναι ξεκάθαρα για S4 και αγνόησες έναν σημαντικό παράγοντα, που ίσως για σένα να είναι αμελητέος αλλά θα πρεπε να αναφερθεί. Τέσπα,την γνωμή την είπα, ας κρίνει ο TS, τι του βολεύει καλύτερα. Το παράδειγμα είναι παράδειγμα και αφορούσε το OS και δευτερευόντως τις συσκευές. Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.
petrostr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Φίλε μου πριν λίγο καιρό είχα σχεδόν το ίδιο δίλημμα με σένα.... HTC One ή iPhone 5. Έχω περάσει από Android κινητά (HTC Desire, Samsung Galaxy SII). Τελικά πήρα πριν 3 εβδομάδες το iPhone 5 και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την κίνηση που έκανα!!! Αν θες κάτι αξιόπιστο και σταθερό (χωρίς παγώματα, κολλήματα, επανεκκινήσεις) μην το σκέφτεσαι καν... iPhone 5.
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ολα ειναι σχετικα.Αφου ησουν σε android με σ2 και ψαχνεσαι σημαινει οτι κανει δεν σε καλυψε ή απλα βαρεθηκες το λειτουργικο. Πηγαινε σε iphone ετσι για αλλαγη. Και εγω το ιδιο σκεφτομαι να κανω απο αντιθετη μερια ομως...Να παω απο 5αρι σε σ4.
nikchris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ποιο Iphone5, ακομα και το S3 ειναι καλυτερο απο αυτο.
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ποιο Iphone5, ακομα και το S3 ειναι καλυτερο απο αυτο. Κοιτα δεν μπορεις να εισαι απολυτος σε αυτο.Αναλογος τι ζηταει ο καθενας. Θες να σου φερω ενα παραδειγμα;;;; Την εποχη που πρωτοβγηκε το σ2 ειχα το 4αρι. Ακουγα το σ2 τα σπαει και δεν το συναγωνιζεται κανεις και μπλα μπλα μπλα. Εκανα το μεγαλο βημα και το πηρα. 1η εντυπωση πολυ καλη !! Μετα αρχιζει να χαλαει το πραγμα...τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια, προσπαθω να βρω λυση με ροοτ και τετοια.Την διορθωσα λιγο αλλα παλι τελειωνε πολυ γρηγορα. Μην τα πολυλογω μετα απο κατι που εκανα αφου ειχα κανει ροοτ κολλησε το κινητο και δεν ξεκολλουσε με τιποτα. Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και κολλαγε στο λογκο. Μετα απο ωρα ψαξιματος το πηγα γερμανο γιατι δεν μπορουσα να το φτιαξω και εκει ηταν πιο ασχετοι απο εμενα εκανε μια προσπαθεια αλλα δεν ηξερε. Μετα το πηγα σε μαγαζι που επισκευαζει κινητα και μου ζητησε 60ευρω για να μου το φτιαξει. Πηγα σπιτι διαβασα οτι υπηρχε στο ιντερνετ και μετα απο 14 ωρες συνεχομενες ψαξιμο το ξεκολλησα. Με το που το εφτιαξα και ειδα οτι λειτουργει τελεια το βαζω αγγελια και το βαζω μεσα στο κουτι του! Πηρα τρεχοντας ξανα 4αρι. 12 μερες το κρατησα το σ2. Οποτε βλεπεις πως δεν μπορει κανεις να ειναι απολυτος στο θεμα επιλογης!
Grey Warden Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Α το παλιοκινητό... τόλμησε και κόλλησε με ποιος ξέρει τι φλασάρισμα. 1
Tzikoz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κάτοχος S4 εδώ και ένα μηνά , φίλε μου καταρχάς εγώ θα σου πρωτινά πρώτου πάρεις το κινητό να τσεκάρεις για ποιον λόγο το παίρνεις εάν π.χ θες κάτι απλό πάνε στο iphone με κλειστά μάτια μιας και το android προσωπικά ώρες ώρες με κουράζει αφάνταστα (ήμουν iOS user από Σεπτέμβριο μέχρι Φεβρουάριο) και μπορώ να σου πω ότι οι δυο συσκευές έχουν ακόμα και σήμερα με όλα αυτά τα extra futures που κουβαλάει το S4 μεγάλες διάφορες σε θέμα κατανοήσεις από την πρώτη στιγμή που πιάνεις την συσκευή στα χεριά σου π.χ εάν θεωρείς ότι όλα αυτά τα extra futures όπως π.χ air gestures κτλπα σου δίνουν κάτι τρομερό κάνεις μεγάλο λάθος , προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ πότε , αν και οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποια futures όπως το shortcut tab της samsung και το multi window future μου έχουν λύσει τα χεριά αρκετές φόρες στον τρόπο που κάνω browsing σε σχέση με το browsing experience που είχα στην Apple.Σε θέμα hardware από την άλλη οφείλω να παραδεχτώ ότι η samsung έχει κάνει τρομερή δουλειά στην οθόνη είναι άπλα φανταστική ,μιλιά μπροστά από του iphone σε θέμα ευκρίνειας (τα έχω τσεκάρει διπλά διπλά) όσο για την κάμερα είναι ίσως καλύτερη και από την ψηφιακή μου που λέει ο λόγος , ΤΡΟΜΕΡΗ , άρα στην τελική εάν γουστάρεις να δεις ουσιαστικές διάφορες και δεν σε ενδιαφέρει τόσο το software θα σου πρωτινά samsung με κλειστά μάτια , εάν από την άλλη είσαι ένας essential user που μπαίνει κάνα google βγάζει καμιά photo κτλπα θα σου πρωτινά iphone μιας και το samsung ειλικρινά σου δίνει την εντύπωση ότι κουβαλάς έναν mini υπολογιστή άλλα χρειάζεται πίστεψε με τρομερό χρόνο να το μάθεις σαν "κινητό" ένα μηνά το έχω και ακόμα μαθαίνω. Καλές αγορές!
fraris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 s4 η δικη μου γνωμη..Λογω ανοιχτου λειτουργικου (Android) που ειναι πολυ πιο παραμετροποιησημο απο τo iOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα