aris21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 καλησπερα εγκατεστησα το cinema 4d σε win8 και δεν λειτουργει σωστα. το προγραμμα ανοιγει αλλα πεταει ενα παραθυρο και σβηνει: δεν ειναι συμβατο με τα 8; μπορω να κανω κατι για να λειτουργησει;
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ΤΟ πρόγραμμα το ανοίγεις και στο πετάει ή όταν ανοίγεις κάποιο project? Αυτό μου το πετάει όταν έχει κολλήσει το Cinema 4D και σου λέει που αποθηκεύει το έργο σου.Δοκήμασε να πατίσεις δεξί κλικ στο εικονίδιο> Ιδιότητες > Συμβατότητα > και βάλε windows 7
aris21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ΤΟ πρόγραμμα το ανοίγεις και στο πετάει ή όταν ανοίγεις κάποιο project? Αυτό μου το πετάει όταν έχει κολλήσει το Cinema 4D και σου λέει που αποθηκεύει το έργο σου. Δοκήμασε να πατίσεις δεξί κλικ στο εικονίδιο> Ιδιότητες > Συμβατότητα > και βάλε windows 7 ειναι ηδη η συμβατοτητα στο 7. επιλογη για 8 δεν εχω. ανοιγω το προγραμμα κανω καποιες κινησεις και οταν κανω εισαγωγη light μου το πεταει και σβηνει....
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το έχεις δοκιμάσει και σε άλλα λογισμικά? Μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου?
aris21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το έχεις δοκιμάσει και σε άλλα λογισμικά? Μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου? intel core i5, intel hd 4000, win8. λειτουργουσε σε αλλον υπολογιστη με 7.
aris21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για δες αυτό μήπως βοηθάει λεοτουργησε!! πρεπει ομως να κανω τη διαδικασια καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα ετσι; γιατι συμβαινει αυτο; εχει να κανει με την γραφικων;
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Render με τι κάνεις με CPU ή GPU? Δοκίμασε να πας πάλη ιδιότητες και τα σχετικά και βάλε "εκτέλεση σε ανάλυση οθόνης 640Χ480...
aris21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Render με τι κάνεις με CPU ή GPU? Δοκίμασε να πας πάλη ιδιότητες και τα σχετικά και βάλε "εκτέλεση σε ανάλυση οθόνης 640Χ480... δεν ξερω με τι κανω ρεντερ. απο που θα το καταλαβω; αναλυση οθονης 640χ480 δεν μου δινει δυνατοτητα...
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αυτό δεν στο έχει?Όταν κάνεις render σου δίνει κάτι κουτάκια να φορτώνουν? Αν ναι τότε είσαι με CPU...
aris21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αυτό δεν στο έχει? Χωρίς τίτλο.png Όταν κάνεις render σου δίνει κάτι κουτάκια να φορτώνουν? Αν ναι τότε είσαι με CPU... ειναι εκδοση 64bit. συμβατοτητα μου δινει μονο για βιστα και 7, οποτε η επιλογη 540χ480 ειναι θολη-ακυρη. παλαιοτερα οταν ηταν βαρυ το ρεντερ χωριζε το προτζεκτ σε κουτακια και φορτωναν ενα ενα, αν αυτο εννοεις. τωρα που δοκιμασα ενα απλο ρεντερ, εγινε κατευθειαν, ουτε κουτακια, ουτε να περιμενω να φορτωσει κατι. ειναι εκδοση 64bit. συμβατοτητα μου δινει μονο για βιστα και 7, οποτε η επιλογη 540χ480 ειναι θολη-ακυρη. παλαιοτερα οταν ηταν βαρυ το ρεντερ χωριζε το προτζεκτ σε κουτακια και φορτωναν ενα ενα, αν αυτο εννοεις. τωρα που δοκιμασα ενα απλο ρεντερ, εγινε κατευθειαν, ουτε κουτακια, ουτε να περιμενω να φορτωσει κατι. ευχαριστω για το χρονο σου, εστω και με την διαδικασια αυτη λειτουργει. ελπιζω μονο να μην δημιουργηθει προβλημα απενεργοποιωντας-ενεργοποιωντας την καρτα καθα μερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα