Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πηγαινα για το 2ο αλλά απο εδω!

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν στην αρχή αλλα διάβασα αρκετά παράπονα για το ηχείο και το gps και έκανα πίσω.

Προσανατολίζομαι περισσότερο προς το Lenovo...

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν στην αρχή αλλα διάβασα αρκετά παράπονα για το ηχείο και το gps και έκανα πίσω.

Προσανατολίζομαι περισσότερο προς το Lenovo...

έχει και 8GB το Lenovo

Δημοσ.

Ποιο μοντελο tv πηρες και με τι τροπο στο στειλαν και εφαγες καπελο στο τελωνειο. Ενδιαφερομαι και γω για tv οθονη για το αμαξι και το σκεφτομαι μονο κ μονο για το τελωνειο

λογω βαρους...ετσι ειπαν

Νομιζω οτι ειχες παραγγειλει με dhl η οχι?Επισης τι αναγραφομενη αξια υπηρχε?

φιλε μου ενας φιλος εκανε τη διαδικασια ολη που (ηξερε).......η κουριερ μας πηρε τηλεφωνο και μας ειπε να το παροουμε...αυτα γνωριζω...χαχαχαχα....εμεις πληρωσαμε μονο...χαιβανια ειμαστε..χαχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη για το εν μέρη off topic, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες και συνάμα κατόχους των παρακάτω συσκευών να μου απαντήσουν με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα, παρακαλώ:

Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό και είμαι μεταξύ 3 μοντέλων:
1) THL T5S στα 123$
2) Zopo ZP700 στα 140$
ή
3) Xiaomi Hongmi Red Rice στα 193$ (επιλογή σαφώς ακιβότερη μεν, αλλά αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει την διαφορά τιμής της τάξεως των έως 70$)

Οι απαιτήσεις μου είναι με σειρά προταιρεότητας είναι:
1) best bang for the buck price, για ένα κινητό που είναι σχετικά αξιόλογο και δεν πρόκειται να πετάξω τα χρήματά μου
2) gps reception, για χρήση σε ορειβατικές διαδρομές & περιπάτους στην φύση
3) smooth rom, έστω και custom για να εκμεταλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής
4) battery life, κατά το δυνατό
Αυτά κυρίως και όλα τα υπόλοιπα, έρχονται κάπως σε δεύτερη μοίρα..!

Λοιπόν ποιό από τα 3 μου προτείνεται??????

Ανοιχτός και σε άλλες αξιόλογες προτάσεις, βέβαια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις & τον χρόνο σας :up:

Δημοσ.

Φίλοι καλησπέρα,

Χρείάζομαι για άμεση αγορά 2 κινητά μεχρι 120 ευρώ. Έχω βρεί αυτά τα τρία:

Lenovo S650 : http://www.to2c.com/lenovo-s650-basic.html

Thl t5s : http://www.to2c.com/thl-t5s-mtk6582mw-1-3ghz-android-4-2-1-g-ram-4g-rom-4-7-inch-qhd-ips-screen-smartphone.html

Zopo zp780 : http://www.etotalk.com/zopo-zp780_p5122.html

Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ή αν έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο

Ευχαριστώ!

φιλε μου τα lenovo οπως και να το κανουμε ειναι κατι ποιο επωνυμο απο τα απλα κινεζικα.

επελεξε lenovo για καλυτερη ποιοτητα και ας βλεπεις  καποια επιμερους  καλυτερα χαρακτηριστικα στα αλλα.

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο πολυ λες φιλε.

Αν μιλαγαμε για λαπτοπ θα συμφωνουσα αλλα στα κινητα δεν ειναι premium μαρκα ουτε καν στην κινα.

Δημοσ.

H Lenovo ειναι απο τις κορυφαιες κινεζικες που κυκλοφορουν κινητα παγκοσμιως,μαζι με ΖΤΕ Huawei Coolpad.Μακραν η κορυφαια κινεζικη που πουλαει μονο στην εγχωρια αγορα ειναι η Χiaomi.Ολες οι υπολοιπες εταιρειες ειναι στο τριτο σκαλι και προς τα κατω...

Δημοσ.

<p>H Lenovo ειναι απο τις κορυφαιες κινεζικες που κυκλοφορουν κινητα παγκοσμιως,μαζι με ΖΤΕ Huawei Coolpad.Μακραν η κορυφαια κινεζικη που πουλαει μονο στην εγχωρια αγορα ειναι η Χiaomi.Ολες οι υπολοιπες εταιρειες ειναι στο τριτο σκαλι και προς τα κατω...</p>

Η oppo?

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Oppo και Meizu είναι μαζί με Xiaomi θεωρώ, ή πολύ πολύ κοντά

Ναι εχετε δικιο.Παραλειψη μου.Η Oppo λογω ευρωπαικου καταστηματος εχει οπως διαβαζω απιστευτη after sales υποστηριξη.

Δημοσ.

ρε παιδια ενοειτε οτι υπαρχουν και αλλες προτασεις..αλλα απο τα 3 που εβαλε ο φιλος του γραφω την γνωμη μου  να επιλεξει το lenovo.

τωρα εαν σε αυτα τα χρηματα 120 ευρω εχετε δει εσεις xiaomi πειτε να το δω κι'εγω.

εαν ανεβασει ο φιλος το μπατζετ του,το red rice συμφωνω κι'εγω οτι ειναι μια καλη επιλογη.(εγω δεν το πηρα γιατι δεν αναφερει το sar του,οποιον δεν τον νοιαζει το παιρνει)

Δημοσ.

ρε παιδια ενοειτε οτι υπαρχουν και αλλες προτασεις..αλλα απο τα 3 που εβαλε ο φιλος του γραφω την γνωμη μου  να επιλεξει το lenovo.

τωρα εαν σε αυτα τα χρηματα 120 ευρω εχετε δει εσεις xiaomi πειτε να το δω κι'εγω.

εαν ανεβασει ο φιλος το μπατζετ του,το red rice συμφωνω κι'εγω οτι ειναι μια καλη επιλογη.(εγω δεν το πηρα γιατι δεν αναφερει το sar του,οποιον δεν τον νοιαζει το παιρνει)

τωρα που το ανεφερες καποιο κινεζικο που να ειναι με χαμηλο sar και καλη προσφορα υπαρχει?

Δημοσ.

Xiaomi στα 120 παίζει, το M1S Youth, διαθέσιμο αν δεν κάνω λάθος στο ibuygou. Βέβαια μιλάμε για 2πυρηνο (qualcomm snapdragon) και μικρή οθόνη 4.0

Προσωπική μου άποψη, αν κάποιος κοιτάει με βαριά καρδιά τους περισσότερους κινέζους λόγω μεγέθους, αξίζει να του ρίξει μια ματιά

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για την πρόταση. Προφανώς αν ήθελα να διαθέσω 30 ευρώ παραπάνω θα έβλεπα και το red rice. Επίσης άν είχα 300 ευρω παραπάνω θα έπαιρνα Oppo. Τέλος στην περίπτωση που είχα 3000 παραπάνω θα έπαιρνα αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο αγορα Tablet θελω και ενα smartphone! Θελω οθονη 4,7 μεχρι 5 ιντσες και ειμαι ενδιαμεσα στο S820lenovo kai to Red rice.Tα εχει κανενασ να μου ποσταρει την γνωμη του ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...