a16 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αξίζει? Καλύτερο από το Newman2? Χανει απο το Newman σχεδον σε ολα.Aλλα για τα λεφτα του αξιζει και ειναι και 2καρτο (εκει χανει το newman). Και πρεπει να χουμε στο νου μας οτι το Newman ειναι μοντελο 2012 με αρχικη τιμη 300$ ενω το DG350 εχει 2 μηνες που βγηκε με αρχικη τιμη 119$. Ωστόσο έχουν σχεδόν την ίδια βαθμολογία στο antutu.και το συγκεκριμένο ειναι αρκετά ψηλά σε σχέση με την τιμή του. Ξέρεις αν έχει κανένα πρόβλημα ; Όπως πχ για το Newman λένε για την φωτεινοτητα και κάτι ακόμα σχετικά με υπερθέρμανση Sent from my iPod touch using Insomnia
ipal Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καποιοι λενε για προβληματα στις γωνιες της touchscreen . ψαξε "dg350 problems". Ισως ηταν και στις πρωτες φουρνιες και εχει φτιαξει πια. Επισης το practical holder as GIFT το βγαζει και στο cart, τουλαχιστον στο μαυρο που δοκιμασα, αρα λογικα το δινουν ακομα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από ipal
spongos12345 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 παιδια SOS ...μολις αγορασα ενα tablet τελικα απο το pandawill τους εγραψα και το ποιματακι τωρα ποσες μερες περιπου θα περιμενω να μου ερθει η ταβλετα? θα παει ελτα η στο σπιτι?και αν ερθει σπιτι θα πληρωσω το κουριερ και ποσο αν ειναι?
scullyist Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Υπολόγισε κανα μήνα χονδρικά, 20ήμερο στην καλύτερη των περιπτώσεων. Όταν στο στείλουν θα σου δώσουν και tracking number ώστε να παρακολουθείς την πορεία του δέματος και θα δεις όταν θα φτάσει. 99% θα σου έρθει χαρτάκι/ειδοποιητήριο για να πας να παραλάβεις το δέμα από το ταχυδρομείο (με το ειδοποιητήριο και την ταυτότητα σου ανά χείρας). Δεν πληρώνεις τίποτα ούτε στο ταχυδρομείο, ούτε αν σου το φέρνανε στο σπίτι, απλά παραλαμβάνεις. Ότι ήταν να πληρώσεις, το πλήρωσες στο Pandawill.
someone- Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια γλυκοκοιταζω αυτο το Newman n2 για την κοπελα μου, δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο. θα βγει καλο; απο pandawill ή antelife?
dimigar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια γλυκοκοιταζω αυτο το Newman n2 για την κοπελα μου, δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο. θα βγει καλο; απο pandawill ή antelife? Απο pandawill
someone- Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σα κινητακι αξιζει; πολυ καλη η τιμη του ~75Ευρω..
dalamaidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σα κινητακι αξιζει; πολυ καλη η τιμη του ~75Ευρω..Αφου το λες και μονος σου, το λενε και τα specs.
manouras2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά παρέλαβε κανείς το newman;Τα δικά μου έφτασαν σήμερα Ελλάδα,σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ.Σε μερικές μέρες αν όλα πάνε καλά θα τα έχω στα χέρια μου.
scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι ακριβώς σου γράφει δηλαδή στον εντοπισμό; Κανονικά "Άφιξη";
manouras2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.(τι εννοεί ο ποιητής;;
scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αφιξη=ανοιξανε τον σακο στο αεροδρομιο και καταγράψανε το δέμα Κλεισιμο Κ.Δ. αερ.= είναι έτοιμο να φύγει από το κέντρο διαλογής του αεροδρομίου προς το κεντρικό Κ.Δ. της πόλης σου
manouras2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αφιξη=ανοιξανε τον σακο στο αεροδρομιο και καταγράψανε το δέμα Κλεισιμο Κ.Δ. αερ.= είναι έτοιμο να φύγει από το κέντρο διαλογής του αεροδρομίου προς το κεντρικό Κ.Δ. της πόλης σου Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
efo355 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά παρέλαβε κανείς το newman;Τα δικά μου έφτασαν σήμερα Ελλάδα,σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ.Σε μερικές μέρες αν όλα πάνε καλά θα τα έχω στα χέρια μου. Ποια ημερομηνία στο στείλανε; Το δικό μου ξεκίνησε στις 8/4 και δεν έχω τίποτα νεωτερο στο tracking
Προτεινόμενες αναρτήσεις