Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lead 1 ειναι πολύ καλό κινητακι. Εχω σεταρει ένα στο παρελθόν και έκανα και παραγγελία για φίλη μου ενα ακόμη στις 11.11 που το είχε το Geekbyuing στα 65€

καλησπερα φιλε,παρηγγειλα και εγω το κινητο απο geekbuying στα 80$.αλλα μετα διαβασα σε ξενο φορουμ,συγκεκριμενα εδω  http://forum.xda-developers.com/android/general/leagoo-lead-1-ogs-hd-5-5-wake-gesture-t2829658  

πως το κινητο εχει προβλημα με την μπαταρια και μετα απο καποια updates,εσυ που το εχεις δει απο κοντα το κινητο για πες μου 2 λογακια σχετικα.

ευχαριστω

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν πάρω τρία κινητά μαζί από pandawill μέσω Singapore Post συνολ. αξίας 340Ε λέτε να χω θέμα με τελωνείο?Αλλιώς πως μπορώ να το κάνω,να ρίξω μια παραγγελία σήμερα την άλλη μετα απο 5μερες και την μεθεπόμενη πάλι μετά από 5μέρες π.χ.?

Δημοσ.

παρηγγειλε με μια βδομαδα αποσταση το καθενα. στην αθηνα οταν φτανουν μενουν και μια βδομαδα στη διαλογη, οποτε αν τα παρεις με λιγες μερες αποσταση, μπορει να συμπεσουν ολα μαζι & ισως σου βαλουν δασμο, ισως οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρω τρία κινητά μαζί από pandawill μέσω Singapore Post συνολ. αξίας 340Ε λέτε να χω θέμα με τελωνείο?Αλλιώς πως μπορώ να το κάνω,να ρίξω μια παραγγελία σήμερα την άλλη μετα απο 5μερες και την μεθεπόμενη πάλι μετά από 5μέρες π.χ.?

Μην τα βάλεις σε 1 πακέτο και τα 3. οσο μεγαλύτερο το δέμα, τόσες περισσότερες οι πιθανοτητες να το περασουν τελωνειο λογω του ογκου του. Προσωπικα όταν ειχα παραγγείλει 2 onda v975m, εκανα κανονικά την παραγγελια μου και τα 2 μαζι στο κατάστημα και μετά τους έστειλα στο helpdesk και τους ζητησα να σπασουν στα 2 την παραγγελια όπως και έκαναν. και μου ήρθαν και τα 2 ταμπλετ την ιδια μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εϊδα σε presale, στο Gearbest το Cubot 200, το οποίο μου φάνηκε ίδιο με το S168 αλλά με 3300mAh μπαταρία...με 83eyros...πιστεύω ότι αξίζει η αναμονή

Δημοσ.

Εϊδα σε presale, στο Gearbest το Cubot 200, το οποίο μου φάνηκε ίδιο με το S168 αλλά με 3300mAh μπαταρία...με 83eyros...πιστεύω ότι αξίζει η αναμονή

Με το κουπονι S200HF (το εδωσε πριν απο λιγο στο myphone) βγαινει στα 86$! Με ημερομηνια κυκλοφορια 26/11.

Smartphone με 4πυρηνο ΜΤΚ6582,1GB ram 8GB rom,5αρα HD οθονη,13ΜΡ καμερα,μπαταρια 3300mAh,2 καρτες SIM και οπως φαινεται και στα βιντεο με καποια αντοχη σε χτυπηματα και πτωσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ,οχι πιστοποιηση IP κτλ) απο επωνυμη εταιρεια κατω απο 90$ γινεται?

Κι ομως στο Gearbest.com γινεται!

Δημοσ.

Εριξε ακυρο τελικα το gearbest για το κουπονι απο οτι καταλαβαινω.

Ελπιζω να κανω λαθος

Πρέπει να κάνεις Login για να ισχύει

Το είχα δοκιμάσει και έβγαινε η τιμή με την έκπτωση

Edit: τώρα που το ξαναδοκίμασα όντως δεν το δέχεται

Δημοσ.

μπορεις να μου δωσεις και το site που το πουλαει σαυτη τη τιμη? κατι με 2b ram δεν υπαρχει? απο λενοβο κατι καλυτερο απο το redmi νοτε?

Δημοσ.

Το Xiaomi Note 4G στα 176$ στο αξιοπιστο to2c.com

<p>μπορεις να μου δωσεις και το site που το πουλαει σαυτη τη τιμη? κατι με 2b ram δεν υπαρχει? απο λενοβο κατι καλυτερο απο το redmi νοτε?</p>

Με 2GB ram ειναι.Δεν υπαρχει κατι καλυτερο του Χiaomi Note απο τη Lenovo

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...