Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα κινητά που έχει στο "Black Friday" του, έχει στο καθένα ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου, στα υπόλοιπα δεν βρήκα κανένα άλλο ενεργό.

Σωστος!thnx

Για την singapore εχω ακουσει καλα λογια,για την ems ισχυει το ιδιο ?

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

SmartΡhone Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA 3G 186.75 $ (~ 137 €) για 48 ώρες (Μerimobiles Black Weekend) με το Coupon Code Y δωρεάν μεταφορικά

http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm

http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-smart-phone-android-4-2-miui-v5-os-1-5ghz-mtk6589t-ips-capacitive-touchscreen.html

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα email από το dx (δεύτερη φορά) ότι

Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here .

Ευτυχώς δεν τα χρειάζομαι τα λεφτά αυτή τη στιγμή. Θα το κρατήσω λίγο ακόμα μάλλον. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά αν με το καλό το στείλουν πχ σε 1 βδομάδα θα τους κάνω ούτως ή άλλως dispute για non-receipt έτσι για το γαμώτο. Ούτως ή άλλως όπως πάει σε 45 μέρες από την ημέρα πληρωμής σίγουρα δεν θα έχω παραλάβει. :ph34r:

Δημοσ.

Δευτερο mail και σε μενα με

Sunday,01 December 2013 02:38 Home | Help

Thank you for your order. Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here .

Απλα τραγικοι!

Δημοσ.

παιδια που μπορω να βρω προσφορα σε 16-port fast ethernet switch 10/100?γιατι βρισκω την ιδια τιμη στην Ελλαδα +εξοδα αποστολης,εχετε δει καμια προσφορα?ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδιά γι'αυτό ή γι'αυτό έχει κανείς να πεί κάποια γνώμη;Ετοιμάζομαι να το αγοράσω καθώς φαίνεται πολύ καλό...

Έψαξα λίγο κ τους επεξεργαστές κ φαίνονται legit όπως και τα βιντεάκια που είδα στο youtube.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά;

Το merimobiles.com βλέπω ότι θεωρείται αξιόπιστο οπότε δεν νομίζω να 'χω θέμα έτσι; Για το focalprice έχω ξαναδεί ποστ ;)

Sorry για τις noobοερωτήσεις είμαι καινούριος στο θέμα "κινέζικα smartphones" αλλά μετά από αυτά που διαβάζω εδώ νομίζω αξίζει να δοκιμάσω :)

Δημοσ.

Medgio,το δεύτερο δεν το γνωρίζω.Για το πρώτο δες εδώ

Δες και κάποιο από τα ZTE,τα Lenovo A630,Lenovo A760,Amoi A862(Τετραπύρηνα).Επίσης τo Lenovo K800 υπάρχει σε έκπτωση στο merimobiles στα 143$ αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Medgio,το δεύτερο δεν το γνωρίζω.Για το πρώτο δες εδώ

Ευχαριστώ efkola! Μετά από αυτά που διάβασα κ είδα λέω να το πάρω το ZTE!

Θα το παραγγείλω μάλλον από εδώ: http://www.minideal.net/zte-v965-smartphone-quad-core-1-2ghz-dual-sim-android-4-1-with-4-5inch-ips-screen.html

Έχει δωρεάν μεταφορικά;

Δημοσ.

Με πρόλαβες στο edit που έκανα στο προηγούμενοι μήνυμα!Καλορίζικο ό,τι κι αν διαλέξεις...είναι τόσες πολλές οι επιλογές :)

Ναι,τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Δημοσ.

Με πρόλαβες στο edit που έκανα στο προηγούμενοι μήνυμα!Καλορίζικο ό,τι κι αν διαλέξεις...είναι τόσες πολλές οι επιλογές :)

Ναι,τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Πωπω!!! το Lenovo A760 φαίνεται πολύ ωραίο!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...