Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικη διατροφη κανω. Οχι κατι ιδιαιτερο.. Το ΣΗΔ ειπα και ξαναλεω ειναι για παιδια και γεροντες.Οι νεοι που γυμναζονται ή ασχολουνται με καποιο αθλημα εχουν παραπανω απαιτησεις σε βιταμινες, ιχνοστοιχεια κτλ.. 

Διαβαστε και κανενα site διατροφης και fitness.. 

Δημοσ.

Luxx, σε ρωτάω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως, κάποιος που προσέχει σε γενικές γραμμές τη διατροφή του

δεν μπορεί να πάρει σχεδόν όλα αυτά που χρειάζεται από το φαγητό του και χρειάζεται τόσα πολλά συμπληρώματα.

Μιλάω βέβαια για τον μέσο άνθρωπο, που γυμνάζεται όμως και μερικές φορές την εβδομάδα.

Οι σοβαροί αθλητές, ναι, έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Σ'αυτή τη κατηγορία ανήκεις;

Δημοσ.

Κλασσικη διατροφη κανω. Οχι κατι ιδιαιτερο.. Το ΣΗΔ ειπα και ξαναλεω ειναι για παιδια και γεροντες.Οι νεοι που γυμναζονται ή ασχολουνται με καποιο αθλημα εχουν παραπανω απαιτησεις σε βιταμινες, ιχνοστοιχεια κτλ.. 

Διαβαστε και κανενα site διατροφης και fitness..

Για τα στοιχεια που σε ρωτησα δε μου απαντήσεις, καλυπτεις έστω τις σηδ; Με κλασσική διατροφή το μαγνήσιο και το κάλιο δεν καλύπτονται με τίποτα. Ξερεις τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η ελλειψη μαγνησίου;

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που νομιζουν οτι με μερικα χαπια ειναι ατρωτοι.

Και γω παιρνω καποια συμπληρωματα ,οπως μια 1000αρα c, ω3,b12,zinc αλλα αυτα τα παιρνω γιατι δεν μπορει να τα καλυψει η διατροφη μου. Πχ γιατί να πάρω A όταν μπορω να φάω 2-3 καρροτα; ή D όταν μπορω να κάτσω ενα τέταρτο στον ήλιο;

Δημοσ.

Για την D ισχυει, εχουμε αρκετο ηλιο, οποτε ισως να μη χρειαζομαστε και τοσο.. Καροτα δε θα καθομαι να τρωω καθημερινα για να παιρνω την Α. 

Κ,βοριο,χρωμιο, ορισμενες του συμπλεγματος Β, C, omega3,6,9 ειναι λιγο δυσκολο να τα παιρνεις καθε ημερα απο την διατροφη σου πιστευω..

Δημοσ.

Εσενα σου συστησε επιστημονας να πινεις αλκοολ, να καπνιζεις και να τρως χοιρινο κρεας σχεδον καθημερινα;

Μη με τρελαινετε.. Ζηστε τη ζωη σας και πεθανετε απο τις πραξεις σας..

Βασιλικο πολτο εχω παρει και ολοκληρη κουταλια. Τι υποτιθεται οτι επρεπε να νιωσω; Να γινω ο superman ή μηπως ο captain america;

Ξαναλεω, απο βιταμινες δε γινεται να δεις καμια διαφορα, εκτος αν εισαι τρελος ή χαζος. Τις παιρνεις για καλη υγεια.. Εαν γυμναζεσαι, παιρνεις μεγαλυτερες ποσοτητες. 

Εαν εισαι βλακας, πας απο το φαρμακειο και δινεις 20+ ευρω για 20 ταμπλετες. Και τους λες και ευχαριστω, κατα την εξοδο.

Όχι , το αντίθετο. Αλλά δεν μου σύστησε και να παίρνω 10 χάπια συμπληρώματα την ημέρα. Απλώς να προσπαθώ να τρώω και να ζώ υγιεινά.

Δημοσ.

Πάντως όλο και εμφανίζονται έρευνες που λένε ότι τα πολλά από τα συμπληρώματα βιταμινών δεν κάνουν δουλειά.

Βιταμίνη D (D2 ή D3) για το χειμώνα το καταλαβαίνω, αλλά και βιταμίνη C σε χάπι;

Υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φρούτα. Με μια κόκκινη πιπεριά πλησιάζεις το διπλάσιο της RDA. 

Τέλος πάντων, ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει.

Δημοσ.

πολύ σωστό αυτό με τα φρούτα αλλα αν δεν έχεις την ικανότητα μες τη μέρα να φας φρούτα (κλεισμένος σε ένα γραφείο χωρίς ψηγείο) τι να κάνεις κάπως πρέπει να αναπληρώσεις. Πάντως εγώ μετά από κάποιες μέρες που περάσανε έιδα βελτίωσει με τις immuvit. Δεν ξέρω αν και με άλλες θα είχα το ίδιο αποτέλεσμα αλλά πάντως αυτές με βοπηθήσανε. Το μηρμίγκιασμα έφυγε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...