cpttony Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 το λαπτοπ μου εχει i5 2.3GHz , Amd Radeon 6650M , 4 GB Ram, windows 7 64bit ειχα αγορασει ρεταιλ απο εδω (δουλευιε με windows xp/vista/7) http://www.amazon.co.uk/Brothers-Arms-Hells-Highway-Limited/dp/B002LCNN7W/ref=sr_1_5?s=videogames&ie=UTF8&qid=1372653837&sr=1-5&keywords=brothers+in+arms+hells+highway Στο παρελθον ειχα ξαναεγκαταστησει το Brothers in arms Hells Highway και το επαιζα χωρις κανενα προβλημα. Τωρα που το εβαλα μου βγαζει ενα μηνυμα "biahh.exe has stopped working" και μετα βγαζει ενα μηνυμα οπως φαινεται στην εικονα. Πως λυνεται το προβλημα?
Zapee995 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μηπως παιζει καμια ασυμβατότητα με τα Windows σου;
cpttony Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μηπως παιζει καμια ασυμβατότητα με τα Windows σου; δηλαδη?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δες την λύση Site: http://www.whatwasithinking.co.uk/2008/10/08/brothers-in-arms-hells-highway-biahhexe-has-stopped-working-here-is-how-to-fix-it/#.UdEfoW28o5s">εδώ
cpttony Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 εχω δει αυτη την ιστοσελιδα, αν κανω κατι με την physx? εχω ομως amd/ati ολα ειναι ενημερωμενα στο λαπτοπ
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν εχει σημασία που εχεις ati ορισμένα παιχνίδια θέλουν τους psysx της nvidia , κατεβασε το και βαλε το , στο λεω standar γιατι ξερω απο φίλο μου που εχει ati
cpttony Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν εχει σημασία που εχεις ati ορισμένα παιχνίδια θέλουν τους psysx της nvidia , κατεβασε το και βαλε το , στο λεω standar γιατι ξερω απο φίλο μου που εχει ati τωρα εψαξα τα προγραμματα και εχω physx. Να το σβησω και να βαλω την καινουρια εκδοση ή οπως ειναι(χωρις απεγκατασταση την προηγουμενη)
cpttony Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 δεν μου κανει uninstal την παλια. Υπαρχει αλλος τροπος να το λυσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα