Star_Light Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα έκανα τα χαρτιά μου για τον ΟΑΕΔ... μου ειπαν οτι απο μεσα Ιουλιου και μετα να αρχισω να κοιταω ποιοι αλλοι τα εχετε κανει απο εδω? Που ακριβως κοιταμε για τα αποτελεσματα?
pavlinara Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εννοείς ότι έκανες αίτηση για ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ;
Star_Light Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εννοείς ότι έκανες αίτηση για ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ; Ναι αυτο ακριβως εννοω. Γιατι?
archsatan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι αυτο ακριβως εννοω. Γιατι?Γιατι ετσι οπως εγραψες το ποστ σου κανεις δεν καταλαβε τι ελεγες. Πλην του μεντιουμ παυλινας, βεβαιως. 1
pavlinara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κάτσε αυριο λήγουν οι αιτήσεις.λογικα τέλη Ιούλη θα έχουν βγει.αν και χωρίς επαγγελματικη κι εκπαιδευτική εμπειρία δύσκολα να σε πάρουν(δεν ξέρω κιόλας αν έχεις).εγω με μεταπτυχιακό και παιδαγωγική επάρκεια δεν με βλέπω.
Star_Light Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κάτσε αυριο λήγουν οι αιτήσεις.λογικα τέλη Ιούλη θα έχουν βγει.αν και χωρίς επαγγελματικη κι εκπαιδευτική εμπειρία δύσκολα να σε πάρουν(δεν ξέρω κιόλας αν έχεις).εγω με μεταπτυχιακό και παιδαγωγική επάρκεια δεν με βλέπω. Tα αποτελεσματα που θα βγουν ξερεις? Aυτο ρωτησα εξαρχης. Τι δεν καταλαβατε ρε παιδια? ελληνικα τα γράφω και στον τιτλο και στο ποστ μετά ελεος :-S
pavlinara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ακριβή ημερομηνία δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. και τι διαφορά έχει αν βγουν τέλη ιούλη ή τέλη αυγούστου; κι εγώ είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων από 4 προκηρύξεις και περιμένω και την προκήρυξη αναπληρωτών τι τους νοιάζει να βιαστούν? αυτοί δουλεύουν.χέστηκαν αν εσύ πεινάς
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πού πρέπει να κοιτάξει για τ' αποτελέσματα, ρωτάει ο άνθρωπος ρε παιδιά, όχι πότε θα ανακοινωθούν...
pavlinara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 σωστά, αφηρημάδα εκεί που είδε και την προκήρυξη προφανώς στο site του οαέδ
Star_Light Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ακριβή ημερομηνία δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. και τι διαφορά έχει αν βγουν τέλη ιούλη ή τέλη αυγούστου; κι εγώ είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων από 4 προκηρύξεις και περιμένω και την προκήρυξη αναπληρωτών τι τους νοιάζει να βιαστούν? αυτοί δουλεύουν.χέστηκαν αν εσύ πεινάς Καλα δεν πειναω κιολας... δοξα το θεο. Η ειδικοτητα μου ειναι Πληροφορικος. Απλα επειδη έχω δηλωσει όλα τα ΕΠΑΣ (αυτα που ειχαν την ειδικοτητα μου). Τελοςπαντων πιστευω θα τα αναρτησουν στο σαιτ του ΟΑΕΔ ... προς το τελος Ιουλιου μου ειπε άτομο που δουλευει μέσα στον ΟΑΕΔ.Αντε καλη μας τυχη εσυ εχεις παιδαγωγικη εμπειρια ?
pavlinara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εννοείς δήλωσες Αττική; Έχω επάρκεια αλλά όχι εμπειρία. Και να αναρτήσουν τους πίνακες και είστε 10 άτομα σε ένα σχολείο πχ δε ξέρεις πόσα άτομα θα πάρουν.Πχ τους 3 πρώτους, τους 2, κανέναν; Έχεις εμπειρία είτε επαγγελματική είτε διδακτική;Επίσης έχεις παιδαγωγική επάρκεια;
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μιας που πιασαμε το θεμα με την παιδαγωγικη επαρκεια. Αξιζει το M.A. in education απο ασπαιτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα