REDODIN7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μιας που πιασαμε το θεμα με την παιδαγωγικη επαρκεια. Αξιζει το M.A. in education απο ασπαιτε? Απο οτι ξερω αξιζει και παραξιζει αυτο θελω να παρω και εγω. Υ.Γ Σε αυτο που ειναι 2 εξαμηνα λες ε ?
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Απο οτι ξερω αξιζει και παραξιζει αυτο θελω να παρω και εγω. Υ.Γ Σε αυτο που ειναι 2 εξαμηνα λες ε ? 4 διαβασα...
REDODIN7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 4 διαβασα... Α τωρα το προσεξα εσυ μιλας για μαστερ εχω λεω για την απλη παιδαγωγικη επαρκεια που παιρνεις που ειναι 2 εξαμηνα και μπαινεις με κατακτηριες, για αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλο.
Star_Light Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εννοείς δήλωσες Αττική; Έχω επάρκεια αλλά όχι εμπειρία. Και να αναρτήσουν τους πίνακες και είστε 10 άτομα σε ένα σχολείο πχ δε ξέρεις πόσα άτομα θα πάρουν.Πχ τους 3 πρώτους, τους 2, κανέναν; Έχεις εμπειρία είτε επαγγελματική είτε διδακτική;Επίσης έχεις παιδαγωγική επάρκεια; Ναι. Μονο σε εναν νομο σε επαιρνε να δηλωσεις το εγραφε η προκυρηξη. Και εγω εχω επαρκεια αλλα οχι εμπειρια. Κοιτα απο οσο ακουσα μεγαλες πιθανοτητες να μας πάρουν δεν έχουμε αλλα δεν πειραζει ποτε δεν ξερεις... για προσωρινα ειναι καλα πληρωνει 12 ευρω την ώρα. 10 ωρες να εχεις την εβδομαδα ... ειναι 480 το μήνα και ειναι και προυπηρεσια στο βιογραφικο. Η μια προκυρηξη ειναι αυτη έχει και αλλη μεσα στο καλοκαιρι οχι για ΟΑΕΔ αλλα εκει θελει ΑΣΕΠ και ποιος διαβάζει τωρα τεσπα
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πού πρέπει να κοιτάξει για τ' αποτελέσματα, ρωτάει ο άνθρωπος ρε παιδιά, όχι πότε θα ανακοινωθούν... Φίλος τα έχουμε πει αυτά... Τέλη Ιουλίου βγαίνουν τα αποτελέσματα!
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φίλος τα έχουμε πει αυτά... Τέλη Ιουλίου βγαίνουν τα αποτελέσματα! 3
παπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλα δεν πειναω κιολας... δοξα το θεο. Η ειδικοτητα μου ειναι Πληροφορικος. Απλα επειδη έχω δηλωσει όλα τα ΕΠΑΣ (αυτα που ειχαν την ειδικοτητα μου). Τελοςπαντων πιστευω θα τα αναρτησουν στο σαιτ του ΟΑΕΔ ... προς το τελος Ιουλιου μου ειπε άτομο που δουλευει μέσα στον ΟΑΕΔ.Αντε καλη μας τυχη εσυ εχεις παιδαγωγικη εμπειρια ? Εχεις κανα χαρτι για το <<πληροφορικος>>;
Star_Light Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εχεις κανα χαρτι για το <<πληροφορικος>>; Nαι. Πτυχιο Πανεπιστημιου. 1
παπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Nαι. Πτυχιο Πανεπιστημιου. Εχε το νου σου οτι εαν τηπαρεις τη θεση, θα εχεις να κανεις με τελειως ασχετα ατομα. Και δε φτανει που θα'ναι ασχετοι, θα ειναι και εφηβοι!!!! Προσεξε που πας να μπλεξεις! 2
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτη η νοοτροπια που επικρατει εδω στην Ελλαδα πρεπει να σταματησει.. Δηλαδη εσυ εισαι νεος δεν ξερεις, ενω ο αλλος ο γαματος που κανει την δουλεια 3 και κατι χρονια ειναι ικανοτατος. Λες και αυτος δεν ξεκινησε απο το μηδεν. Με αυτα τα προτυπα ποτε ο νεος δεν αποκτα εμπειρια και παντα τον σντιμετωπιζουν σαν αχρηστο. Πρεπει να υπαρχει ενας κυκλος ακομα και στον εργασιακο τομεα. Σε αυτο φταει και το κρατος. Κρατα τον αλλον μεχρι τα 60+ να δουλευει ωστε να παρει καλη συνταξη. Ο νεος απλα καθεται ανεργος και επιβαρυνει τους γονεις του.. 2
Star_Light Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχε το νου σου οτι εαν τηπαρεις τη θεση, θα εχεις να κανεις με τελειως ασχετα ατομα. Και δε φτανει που θα'ναι ασχετοι, θα ειναι και εφηβοι!!!! Προσεξε που πας να μπλεξεις! Το παν ειναι εκει που θα πας να υπάρχουν ατομα με τα οποια να μπορεις να συνενοηθεις βεβαια δεν θα τσακωθω κιολας ενταξει αλλα μακαρι να μην πεσω σε τιποτα περιεργους οπου και αν παω ... τωρα οσο για τον ΟΑΕΔ ειναι προσωρινος. Προσωπικα δεν ονειρευομαι θεση και αναπαυση στο δημοσιο. Προς το παρον ομως κοιταμε τα παντα....
pavlinara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δε θέλει απαραίτητα ασέπ,έτσι κι αλλιώς δε βλέπω να ξαναγίνεται ασεπ. όχι το μεταπτυχιακό της ασπαιτε δεν αξίζει λόγω του ότι θα κάνουν το ΕΠΠΑΙΚ μεταπτυχιακό με ένα επιπλέον εξάμηνο, άσε που είναι επί πληρωμή. υπάρχουν και δωρεάν μετατπυχιακά ακόμη
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Α τωρα το προσεξα εσυ μιλας για μαστερ εχω λεω για την απλη παιδαγωγικη επαρκεια που παιρνεις που ειναι 2 εξαμηνα και μπαινεις με κατακτηριες, για αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλο. Για δώσε κανά λινκ. Εχε το νου σου οτι εαν τηπαρεις τη θεση, θα εχεις να κανεις με τελειως ασχετα ατομα. Και δε φτανει που θα'ναι ασχετοι, θα ειναι και εφηβοι!!!! Προσεξε που πας να μπλεξεις! Μεγάλη αλήθεια αυτό. Δε θέλει απαραίτητα ασέπ,έτσι κι αλλιώς δε βλέπω να ξαναγίνεται ασεπ. όχι το μεταπτυχιακό της ασπαιτε δεν αξίζει λόγω του ότι θα κάνουν το ΕΠΠΑΙΚ μεταπτυχιακό με ένα επιπλέον εξάμηνο, άσε που είναι επί πληρωμή. υπάρχουν και δωρεάν μετατπυχιακά ακόμη Για δώσε και εσύ κανά λινκ.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Α τωρα το προσεξα εσυ μιλας για μαστερ εχω λεω για την απλη παιδαγωγικη επαρκεια που παιρνεις που ειναι 2 εξαμηνα και μπαινεις με κατακτηριες, για αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλο. Δε θέλει απαραίτητα ασέπ,έτσι κι αλλιώς δε βλέπω να ξαναγίνεται ασεπ. όχι το μεταπτυχιακό της ασπαιτε δεν αξίζει λόγω του ότι θα κάνουν το ΕΠΠΑΙΚ μεταπτυχιακό με ένα επιπλέον εξάμηνο, άσε που είναι επί πληρωμή. υπάρχουν και δωρεάν μετατπυχιακά ακόμη αν φανταστω οτι μιλάμε για αυτο; http://www.aspete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=408&Itemid=371&lang=el http://education.aspete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=394&Itemid=363&lang=el 1
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 αν φανταστω οτι μιλάμε για αυτο; http://www.aspete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=408&Itemid=371&lang=el http://education.aspete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=394&Itemid=363&lang=el Ναι για αυτο λεω θελω καποτε να το παρω ηθελα να κανω αιτηση περσι αλλα εμαθα οτι εχει διδακτρα οποτε προς το παρων το εχω παγωσει. Εχε το νου σου οτι εαν τηπαρεις τη θεση, θα εχεις να κανεις με τελειως ασχετα ατομα. Και δε φτανει που θα'ναι ασχετοι, θα ειναι και εφηβοι!!!! Προσεξε που πας να μπλεξεις! Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και εγω αυτο σκεφτηκα και δεν εκανα αιτηση φετος αν και εχω πειρα απο παιδια γνωστον αλλα εχει ειναι αλλη φαση εισαι ενας με ενας και μπορει που λεει ο λογος να πεσει καμια φαπα ενω με ενα τσουρμο εφηβους διαβολους πως θα τα βαλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα