togroun Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, είμαι νέος ενοικιαστής σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Μπήκα στο σπίτι μετά από ανακαίνιση που έκανε ο ιδιοκτήτης. Κατά την ανακαίνιση δεν έγινε πρόβλεψη για πλυντήριο σε μπάνιο ή κουζίνα καθώς και οι δύο χώροι είναι μικροί, οπότε ο ιδιοκτήτης έβαλε ένα έπιπλο από κόντρα πλακέ στο μπαλκόνι με σκοπό να εντοιχιστεί το πλυντήριο εκεί. Το θέμα είναι ό,τι η αποχέτευση του πλυντηρίου συνδέεται στην υδρορροή. Εγώ το διαπίστωσα μετά από τη δυσανασχέτηση και παρατήρηση των γειτόνων. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη που δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Η λύση που πρότεινε είναι είτε να διώξω την ηλεκτρική κουζίνα στο μπαλκόνι!!! ή να σταματήσω να βάζω πλυντήριο!!! Τυχόν καταγγελία από γείτονες βαραίνει εμένα η τον ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, είμαι νέος ενοικιαστής σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Μπήκα στο σπίτι μετά από ανακαίνιση που έκανε ο ιδιοκτήτης. Κατά την ανακαίνιση δεν έγινε πρόβλεψη για πλυντήριο σε μπάνιο ή κουζίνα καθώς και οι δύο χώροι είναι μικροί, οπότε ο ιδιοκτήτης έβαλε ένα έπιπλο από κόντρα πλακέ στο μπαλκόνι με σκοπό να εντοιχιστεί το πλυντήριο εκεί. Το θέμα είναι ό,τι η αποχέτευση του πλυντηρίου συνδέεται στην υδρορροή. Εγώ το διαπίστωσα μετά από τη δυσανασχέτηση και παρατήρηση των γειτόνων. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη που δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Η λύση που πρότεινε είναι είτε να διώξω την ηλεκτρική κουζίνα στο μπαλκόνι!!! ή να σταματήσω να βάζω πλυντήριο!!! Τυχόν καταγγελία από γείτονες βαραίνει εμένα η τον ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ. Εσένα βέβαια. Εσύ κάνεις χρήση κάποιου αντικειμένου που ενοχλεί τους γείτονες. 1
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το ενδεχόμενο να αλλάξεις σπίτι όσο είναι καιρός το σκέφτηκες; Απ' ότι καταλαβαίνω ο ιδιοκτήτης δεν είναι και υπόδειγμα συμπεριφοράς. 1
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Και εγώ με τον ίδιο τρόπο το έχω στο μπαλκόνι. Απλά έχω κάνει τρύπα στον τοιχο και περνάω το λάστιχο στο μπάνιο όπου αδειάζει το νερό στην αποχέτευση. Αν είναι κοντά το μπάνιο, κάντο και εσυ. Αυτο που λένε οι γείτονες είναι λογικό γιατί τα νερά του πλυντηρίου σου δεν γίνεται να βγαίνουν στο δρόμο 2
Dare-Devil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Απο τι ξέρω οι γείτονες έχουν δίκιο και με το νόμο . Δεν επιτρέπεται τα νερά να καταλήγουν στην υδρορροή .Προσπάθησε να περάσεις λάστιχο μέχρι το μπάνιο ή μέχρι τη κουζίνα (νεροχύτη ). Άλλη λύση δε βρίσκω.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Γράψτους στα @@ σου όπως κάνουν μερικά εκατομμύρια Έλληνες παραπέμποντας τις ευθύνες στον ιδιοκτήτη. Έτσι κι αλλιώς μάλλον κανείς δε κάνει καταγγελία για πλυντήρια. Το πολύ να σου κάνουν σύσταση από κάποια αρμόδια αρχή. Εδώ ρε φίλε επαρχία αδειάζουν ΒΟΘΡΟΥΣ στους αγωγούς ομβρίων, και έχουν κάνει άπειρες οχλήσεις προς το υγειονομικό κιόλας κ τα γράφουν στα @@ τους. Το πλυντήριο τώρα που μυρίζει και απορρυπαντικό τη γειτονιά...Κι αν ο βόθρος σου φαίνεται πολύς, να δεις απόνερα από αποχεύτεση μπανιέρας η οποία βγήκε επίτηδες στο πεζοδρόμιο από σπίτι αρρώστου που τον πλένουν κ του αλλάζουν γάζες, και δε κυλάνε τα νερά παράλληλα στο πεζοδρόμιο άλλα απλώνονται στο δρόμο και λυμνάζουν και βλέπεις συχνά πυκνά, αίματα κ σκ^^α φάτσα φόρα στο δρόμο. Γράψτους εκεί που δε πιάνει μελάνι κ άσε τον ιδιοκτήτη να βγάλει άκρη, δώστους το τηλέφωνό του να του πρήξουν τα @@. Τώρα αν είσαι σε πόλη, σε επίπεδο έδαφος και γίνεται χαμός από λίμνη με σαπουνάδες, αλλάζει το θέμα. Κάτσε να κάνουν πρώτα τη καταγγελία κ βλέπεις, τα περισσότερα είναι ψυχολογικός πόλεμος και μένουν στα λόγια, μόλις ακούσουν το 100 ευρώ για μήνυση ή τους ζητάνε επώνυμα και μάρτυρες οι 9 στους 10 κωλώνουν. Με εκτίμηση, Ελληνάρας Κάπως έτσι όμως είναι η ελληνική πραγματικότητα. Κ πρέπει να προσαρμόζεσαι.
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μετά γιατί πήγε η χώρα κατά διαόλου... Και δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση...
pavlinara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 καλά ρε παιδιά δε χαλάει το πλυντήριο στο μπαλκόνι σας; από την υγρασία ή τον καύσωνα; επίσης όταν δουλεύει το ακούει όλη η γειτονιά;
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δηλαδη το μπανιο ειναι τοσο μικρο? Πισω απο την πορτα δεν μπαινει? Καπου κοντα στην τουαλετα.....
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δηλαδη το μπανιο ειναι τοσο μικρο? Πισω απο την πορτα δεν μπαινει? Καπου κοντα στην τουαλετα..... Ε για να λέει ότι δεν χωράει λογικά η απόσταση πόρτας-τουαλέτας δεν θα είναι και κανένα χιλιόμετρο...
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μηπως βρισκει και στην λεκανη? 1*1 ειναι η πορτα, δεν καταλαβα, τοσο μεγαλο ειναι το πλυντηριο. Ας κανει το δευτερο αν ειναι.
gigisoni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μηπως βρισκει και στην λεκανη? 1*1 ειναι η πορτα, δεν καταλαβα, τοσο μεγαλο ειναι το πλυντηριο. Ας κανει το δευτερο αν ειναι. Ρε φίλε, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχουν σπίτια που ΔΕΝ χωράει πλυντήριο; Ιδίως γκαρσονιέρες. Στο δικό μου όχι πλυντήριο, ούτε καν ηλεκτρική κουζίνα δεν χωράει, παρόλο που το δωμάτιο είναι μεγάλο και η τουαλέτα δεν την λες μικρή, απλά είναι μακρόστενη και με την μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρα, πόρτα και τοίχους πλυντήριο δεν μπαίνει. Ούτε καν μεγάλο ψυγειο δεν μπορώ να έχω, το μίνι έχω, γιατί η κουζίνα είναι μικρή και μακρόστενη και αυτή. Στο δωμάτιο να βάλω κουζίνα ή πλυντήριο ΑΠΟ και ΛΕΙΕΤΑΙ, οπότε ΔΕΝ χωράει.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Οταν το νοικιασες επρεπε να τα υπολογισεις αυτα. Δεν το ειδες εξ'αρχης το σπιτι? Αν δεν εχεις αγορασει κουζινα παρε κατι τετοιο.
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 καλά ρε παιδιά δε χαλάει το πλυντήριο στο μπαλκόνι σας; από την υγρασία ή τον καύσωνα; επίσης όταν δουλεύει το ακούει όλη η γειτονιά; Και εγώ την ίδια απορία είχα και όμως δουλευει αρκετά χρόνια! ΟΚ στην Αθήνα δεν χτυπάει και τρελές υγρασίες, και ένα απλό πλυντήριο είναι, όμως είναι ουσιαστικά σε ντουλάπι απο κόντραπλακε 2 εκατοστών οπότε οκ, μόνο η σχετική υγρασία αν έχει θέμα
xpapias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μισό, αν βάλεις λάστιχο μέχρι το σιφονι της βεράντας καταλήγει στο δρόμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα