Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλωσορισες Chs. 

Βασικα δεν πρεπει να κανει κανενα τεστ. Η καρτα γραφικων εχει σιγουρα προβλημα. Απο κει και περα μπορει το προβλημα που αντιμετωπιζει στην εγγατασταση των windows να ειναι απο κατι αλλο.

Αυτο που λες φιλε μου μπορει να εχει προβλημα η καρτα γραφικων οπως αναφερθηκε.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι κολλαει στο ιδιο σημειο συνεχεια εχω κανει 5 φορματ και αλλα τοσα αντιστοιχα περασματα των windows, αλλαξα και σκληρο πηρα καινουριο. Παρολα αυτα στο ιδιο σημειο κολλημα. Το αφησα και 3 ωρες αλλα δεν. Εχω τρελαθει τι μπορει να φταει ????Δεν πιστευω για αυτο να ευθυνεται η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Εγώ πιστευω πως δεν αποκλείεται να φταίει η κάρτα. Εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που η κάρτα δεν εμφανίζει καν πρόβλημα έως ότου περαστούν drivers. Οπότε την ώρα που κολλάει που ξέρουμε τι κάνει η εγκατάσταση των windows? Εγκατάσταση συσκευών; Πάει να ξεκινήσει τις παρακάτω διαδικασίες μήπως; (τεστ κλπ)

http://www.123seminarsonly.com/Tips/002/Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Win7RTM20_0000.jpg

http://www.123seminarsonly.com/Tips/002/Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Win7RTM21_0000.jpg

Το επόμενο που θα μπορούσε να φταίει για το κόλλημα (οχι για τις τελίτσες στην οθόνη) είναι μνήμες. Αλλά λογικά κι εκεί θα είχες γίνει στρουμφάκι απο τις μπλε οθονες   :P

Δημοσ.

Ποτε δεν ξες. 

Αν μπορεις τρεξε ενα Memtest. 

Να βγαλουμε και τις μνημες απο την λιστα

Ειπαμε ΣΙΓΟΥΡΑ εχει προβλημα η gpu. Οχι μπορει να εχει :P

Δημοσ.

Ποτε δεν ξες. 

Αν μπορεις τρεξε ενα Memtest. 

Να βγαλουμε και τις μνημες απο την λιστα

Ειπαμε ΣΙΓΟΥΡΑ εχει προβλημα η gpu. Οχι μπορει να εχει :P

Δεν μπορω διοτι ειμαι μεταξυ format περασμα windows κολλημα.

Δημοσ.

Δεν μπορω διοτι ειμαι μεταξυ format περασμα windows κολλημα.

Το memtest το περνας σε ενα στικαι η cd και το κανεις boot πριν μπεις στα windows ακομα ;)

Δημοσ.

To mem τεστ τρεχει πριν μπει σε windows. Αρκει να βρεις εναν υπολογιστη που λειτουργει και να το περασεις σε ενα usb stick.

Δημοσ.

Εγώ πιστευω πως δεν αποκλείεται να φταίει η κάρτα. Εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που η κάρτα δεν εμφανίζει καν πρόβλημα έως ότου περαστούν drivers. Οπότε την ώρα που κολλάει που ξέρουμε τι κάνει η εγκατάσταση των windows? Εγκατάσταση συσκευών; Πάει να ξεκινήσει τις παρακάτω διαδικασίες μήπως; (τεστ κλπ)

http://www.123seminarsonly.com/Tips/002/Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Win7RTM20_0000.jpg

http://www.123seminarsonly.com/Tips/002/Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Windows-7-Clean-Install-with-Screenshots_Win7RTM21_0000.jpg

Το επόμενο που θα μπορούσε να φταίει για το κόλλημα (οχι για τις τελίτσες στην οθόνη) είναι μνήμες. Αλλά λογικά κι εκεί θα είχες γίνει στρουμφάκι απο τις μπλε οθονες   :P

Αυτο στις φωτογραφιες το κανει μου φαινετε στο προηγούμενο restart. Εμενα κολλαει στο επομενο που ειναι να μπει πλεον κανονικα στην επιφανεια εργασιας

Δημοσ.

όχι.μόλις τελειώσει με το τσεκάρισμα της κάρτας γραφικών δεν σου κάνει restart.μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας.οπότε δεν σου έχει κάνει έλεγχο ακόμα.

άκου.πήγαινε σε ένα φίλο που να έχει υπολογιστή.μπες στο παρακάτω site και κατέβασε το αρχείο που σου λέω με μπλε χρώματα.

http://www.memtest.org/

αποσυμπίεσε το και αποθήκευσε το στην επιφάνεια εργασίας.

σύνδεσε ένα άδειο usb stick ή αν δεν είναι άδειο διαμόρφωσε το.

διπλό κλικ στο εικονίδιο του memtest, επέλεξε το στικάκι σου και θα σου το περάσει αυτό.

έπειτα συνδέεις το στικάκι στον υπολογιστή σου, μπαίνεις στο bios του υπολογιστή σου και αλλάζεις το boot.επιλέγεις να κάνει boot από usb-zip, f10 save yes, θα κάνει restart και μόλις ξανα ανοίξει θα τρέξει μόνο του το τεστ.άστο να περάσει δύο passes τουλάχιστον.αν δεν σου βγάλει errors δεν φταίνε οι μνήμες

αν υπάρχει δυνατότητα πάρε τον υπολογιστή στον φίλο σου και αν μπορείς βάλε την κάρτα γραφικών του και άρχισε να κάνεις φορμάτ.αν κάνει κανονικά τότε είναι κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

όχι.μόλις τελειώσει με το τσεκάρισμα της κάρτας γραφικών δεν σου κάνει restart.μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας.οπότε δεν σου έχει κάνει έλεγχο ακόμα.

άκου.πήγαινε σε ένα φίλο που να έχει υπολογιστή.μπες στο παρακάτω site και κατέβασε το αρχείο που σου λέω με μπλε χρώματα.

http://www.memtest.org/

αποσυμπίεσε το και αποθήκευσε το στην επιφάνεια εργασίας.

σύνδεσε ένα άδειο usb stick ή αν δεν είναι άδειο διαμόρφωσε το.

διπλό κλικ στο εικονίδιο του memtest, επέλεξε το στικάκι σου και θα σου το περάσει αυτό.

έπειτα συνδέεις το στικάκι στον υπολογιστή σου, μπαίνεις στο bios του υπολογιστή σου και αλλάζεις το boot.επιλέγεις να κάνει boot από usb-zip, f10 save yes, θα κάνει restart και μόλις ξανα ανοίξει θα τρέξει μόνο του το τεστ.άστο να περάσει δύο passes τουλάχιστον.αν δεν σου βγάλει errors δεν φταίνε οι μνήμες

αν υπάρχει δυνατότητα πάρε τον υπολογιστή στον φίλο σου και αν μπορείς βάλε την κάρτα γραφικών του και άρχισε να κάνεις φορμάτ.αν κάνει κανονικά τότε είναι κάρτα γραφικών

Ωραιος, θα κανω αυριο το test στις RAM. Κατι παρομοιο να δουμε και για την καρτα γραφικων δεν παιζει?

Δημοσ.

Αν μπεις στα windows μπορεις να κανεις κανα test στην καρτα αλλα αφου ξερουμε οτι εχει προβλημα, ισως το χειροτερεψεις με το τεστ. Επειδη την στρεσαρει και την ζορίζει.

Δημοσ.

πες μου κάτι γιατί από ότι είδα δεν το ανέφερες.εκτός κι αν η στραβομάρα μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

τι λειτουργικό χρησιμοποιούσες πριν?

Δημοσ.

πες μου κάτι γιατί από ότι είδα δεν το ανέφερες.εκτός κι αν η στραβομάρα μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

τι λειτουργικό χρησιμοποιούσες πριν?

Πριν χρησιμοποιουσα windows xp (home edition 32bit).

Του εκανα το πρωτο φορματ και περασμα Windows 7 (64bit).Ολα κανονικα απλα 

λογω 2GB RAM που εχει και διαβασα οτι ειναι minimum requirement, ειπα να του περασω τα Windows 7 (32bit) που εχουν minimum requirement 1GB RAM. Απο τοτε υπαρχει το προβλημα με το κολλημα στο "starting windows".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...