forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 για να μαι συντομος ακυρωσα την παραγγελια μου και μου επιστραφηκαν τα χρηματα και μετα απο 3 μερες εστειλαν την παραγγελια και την παρελαβαν οι γονεις μου. τωρα δεν ξερω τι κανω εφοσον εγω ακυρωσα πως γινεται να μου στελνουν και την παραγγελεια και να μου επιστρεφουν και τα χρηματα. το προιον ειναι αγορασμενο απο αμερικη και ακυρωθηκε ,ωστοσο μου ρθε τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Απο ποιο μαγαζί εγινε η παραγγελία ? Το πιθανότερο να εχει συμβέι ειναι οταν ακύρωσες την παραγελλία και επιστράφησαν και τα χρήματα το δέμα θα ηταν ηδη στην ελλάδα προφανώςη δεν ειχε προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα τους και εστάλει κανονικά Edit : Το ηθικό και σωστό θα ηταν να τους ενημερώσεις οτι ήρθε το δέμα τελικά και το επιστρέψεις πισω αφου ουσιαστικά το πήρες τσάμπα, προφανώς και ειναι δικο τους λάθος που το στείλανε ετσι εσυ δεν εχεις καμια ανάμειξη αφου έκανα αυτα που έπρεπε για ακύρωση της παραγγελία η οποια έγινε κιολας αφου επιστράφησαν και τα χρήματα
forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 η αποστολη εγινε 3 μερες αργοτερα 22 εγινε το cancelation 24 εγινε το refund και 27 εσταληκε με courier ,δεν υπαρχει ουτε τιμολογιο ουτε τπτ και μαλλον εγινε απο λαθος δικο τους το θεμα ειναι οτι για να την στειλω πισω οπως μου την εστειλαν τα μεταφορικα ειναι περισοτερα απο την ιδια την αξια δηλαδη αξιζει 60 ευρω και τα μεταφορικα μεσω της dhl ειναι 40 ευρω . το τμημα τους δεν μου απαντησε καν οταν εστειλα ερωτημα γιατι συνεβει αυτο
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αφου τους ενημέρωσες περίμενε απάντηση τους τωρα αν περάσει κανας μηνας και δεν εχουν απαντήσει καν τι να σου πω..... ειναι δικο τους θέμα τώρα.
forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 θα περιμενω καποια απαντηση απλα μου φαινεται περιεργο για αυτο ανοιξα το θεμα για να μαθω αν ξανασυνεβει κατι παρομοιο
άδικος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αν επικοινωνήσουν και χρειαστεί να την επιστρέψεις σε καμιά περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τα μεταφορικά. Είναι υποχρεωμένοι να τα αναλάβουν αυτοί. 1
forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 την πληρωσα τελικα ,αλλα απο οτι εμαθα δεν υπαρχει καμια νομικη ευθυνη απο μερους μου στην περιπτωση που δεν την πληρωνα μια και δεν αποτελουσε δικο μου λαθος παρα της εταιριας . μου ειπαν να την επιστρεψω με δικα μου εξοδα αν δεν ανοικτηκε ομως ανοικτηκε γιατι δεν ηξερα τι βασικα ηρθε . εν τελει το περιεργο ειναι οτι σβησανε και το support ticket που χα τεσπα καλη καρδια...
forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 μα βασικα το γελοιο ειναι οτι δεν αποδεχονταν το δεμα αν ανοιχθηκε . και το ωραιο ειναι οτι δεν πληρωναν τα μεταφορικα κανονικα φταιω εγω που τους ανοιξα μολις το παραλαβα support ticket νομιζω οτι εκεινοι που κανανε το λαθος δεν θελανε να φανει πιο περα η ιστορια για αυτο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα