xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Με αφορμή ένα θέμα στην κατηγορία των προσφορών, θέλω να μου προτείνεται έναν παλμογράφο όσο πιο οικονομικό γίνεται (μεχρι 40 ευρω, και πολλα λεω) για να τον χρησιμοποιω σε αεροβιες ασκησεις.εχω windows phone, εαν προκειται να χρειαστει.Δεν ξερω εαν κανει τιποτα αυτο, αλλα κοιτουσα κατι Site: http://www.amazon.co.uk/Polar-Heart-Monitor-Sports-Watch/dp/B005M9GB9I/ref=sr_1_4?s=sports&ie=UTF8&qid=1372876775&sr=1-4">τετοιο ισως και κατι ποιο οικονομικο.
fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εννοείς ρολόι ή θες να συνδέεται με το κινητό; Το πρώτο μπορείς να βρεις καλό με 20-30Ε, στο δεύτερο θες ένα 50άρι και δεν ξέρω για wp εφαρμογή.
xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εννοείς ρολόι ή θες να συνδέεται με το κινητό; Το πρώτο μπορείς να βρεις καλό με 20-30Ε, στο δεύτερο θες ένα 50άρι και δεν ξέρω για wp εφαρμογή. να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα ρολοι
fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εννοείς ρολόι ή θες να συνδέεται με το κινητό; Το πρώτο μπορείς να βρεις καλό με 20-30Ε, στο δεύτερο θες ένα 50άρι και δεν ξέρω για wp εφαρμογή. να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα ρολοιΘες να εχει ζωνες ασκησης; Για εμενα αξιζει παντως και το πολαρ που εδειξες. Δες και στο rosebikes.com μερικα
xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Θες να εχει ζωνες ασκησης; Για εμενα αξιζει παντως και το πολαρ που εδειξες. Δες και στο rosebikes.com μερικα δεν ξερω καθολου ρε συ, απλα θελω οταν τρεχω στον διαδρομο η εξω στο γηπεδο να μου λεει σφυγμους Θες να εχει ζωνες ασκησης; Για εμενα αξιζει παντως και το πολαρ που εδειξες. Δες και στο rosebikes.com μερικα τι εννοεις ζωνες ασκησης ;
fylatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εννοώ ότι μπορείς να θέσεις πχ μάξιμουμ 135 και μιν 100 και να χτυπάει όταν πέφτεις ή ανεβαίνεις. Εσύ γιατί το θες; Τρέξιμο; Και αν ναι γιατί; Θες να χάσεις λίπος και θες να είσαι στην αντίστοιχη ζώνη ή θες απλά να το βλέπεις; Θες να ελέγχεις τις σφύξεις για λόγους αντοχής; Μην πάρεις πάντως κάτι τελειώς φθηνό. Θα σου μείνει μετά από 10 βόλτες. Αυτό που ανέβασες μια χαρά είναι.
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εννοώ ότι μπορείς να θέσεις πχ μάξιμουμ 135 και μιν 100 και να χτυπάει όταν πέφτεις ή ανεβαίνεις. Εσύ γιατί το θες; Τρέξιμο; Και αν ναι γιατί; Θες να χάσεις λίπος και θες να είσαι στην αντίστοιχη ζώνη ή θες απλά να το βλέπεις; Θες να ελέγχεις τις σφύξεις για λόγους αντοχής; Μην πάρεις πάντως κάτι τελειώς φθηνό. Θα σου μείνει μετά από 10 βόλτες. Αυτό που ανέβασες μια χαρά είναι. το θελω για τρεξιμο, να ελεγχω τους σφιγμους ωστε να χανω λιπος
fylatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πάρε αυτό που έδωσε ή ένα από εδώ http://www.rosebikes.com/products/accessories/electronics/heart-rate-meters/?page=1&viewtype=list&count=16&order=aprice#anchor_products To sigma είναι μια χαρά (αυτό κάτω από 30). Απλά πρέπει να βρεις το διάστημα στο οποίο χάνεις λίπος και το κυριότερο να κάνεις πάνω από 45 λεπτά άσκησης. Καλύτερα γρήγορο περπάτημα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πάρε αυτό που έδωσε ή ένα από εδώ http://www.rosebikes.com/products/accessories/electronics/heart-rate-meters/?page=1&viewtype=list&count=16&order=aprice#anchor_products To sigma είναι μια χαρά (αυτό κάτω από 30). Απλά πρέπει να βρεις το διάστημα στο οποίο χάνεις λίπος και το κυριότερο να κάνεις πάνω από 45 λεπτά άσκησης. Καλύτερα γρήγορο περπάτημα. σε ευχαριστω πολυ, και εγω στο stigma κατεληξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα