Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή ένα θέμα στην κατηγορία των προσφορών, θέλω να μου προτείνεται έναν παλμογράφο όσο πιο οικονομικό γίνεται (μεχρι 40 ευρω, και πολλα λεω) για να τον χρησιμοποιω σε αεροβιες ασκησεις.εχω windows phone, εαν προκειται να χρειαστει.Δεν ξερω εαν κανει τιποτα αυτο, αλλα κοιτουσα κατι Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/Polar-Heart-Monitor-Sports-Watch/dp/B005M9GB9I/ref=sr_1_4?s=sports&ie=UTF8&qid=1372876775&sr=1-4">τετοιο  ισως και κατι ποιο οικονομικο.

Δημοσ.

Εννοείς ρολόι ή θες να συνδέεται με το κινητό;

Το πρώτο μπορείς να βρεις καλό με 20-30Ε, στο δεύτερο θες ένα 50άρι και δεν ξέρω για wp εφαρμογή. 

Δημοσ.

Το πρώτο μπορείς να βρεις καλό με 20-30Ε, στο δεύτερο θες ένα 50άρι και δεν ξέρω για wp εφαρμογή. 

να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα ρολοι

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα ρολοι
Θες να εχει ζωνες ασκησης; Για εμενα αξιζει παντως και το πολαρ που εδειξες. Δες και στο rosebikes.com μερικα
Δημοσ.

Θες να εχει ζωνες ασκησης; Για εμενα αξιζει παντως και το πολαρ που εδειξες. Δες και στο rosebikes.com μερικα

δεν ξερω καθολου ρε συ, απλα θελω οταν τρεχω στον διαδρομο η εξω στο γηπεδο να μου λεει σφυγμους

τι εννοεις ζωνες ασκησης ;

Δημοσ.

Εννοώ ότι μπορείς να θέσεις πχ μάξιμουμ 135 και μιν 100 και να χτυπάει όταν πέφτεις ή ανεβαίνεις. Εσύ γιατί το θες; Τρέξιμο; Και αν ναι γιατί; Θες να χάσεις λίπος και θες να είσαι στην αντίστοιχη ζώνη ή θες απλά να το βλέπεις; Θες να ελέγχεις τις σφύξεις για λόγους αντοχής; Μην πάρεις πάντως κάτι τελειώς φθηνό. Θα σου μείνει μετά από 10 βόλτες. Αυτό που ανέβασες μια χαρά είναι. 

Δημοσ.

Εννοώ ότι μπορείς να θέσεις πχ μάξιμουμ 135 και μιν 100 και να χτυπάει όταν πέφτεις ή ανεβαίνεις. Εσύ γιατί το θες; Τρέξιμο; Και αν ναι γιατί; Θες να χάσεις λίπος και θες να είσαι στην αντίστοιχη ζώνη ή θες απλά να το βλέπεις; Θες να ελέγχεις τις σφύξεις για λόγους αντοχής; Μην πάρεις πάντως κάτι τελειώς φθηνό. Θα σου μείνει μετά από 10 βόλτες. Αυτό που ανέβασες μια χαρά είναι. 

το θελω για τρεξιμο, να ελεγχω τους σφιγμους ωστε να χανω λιπος

Δημοσ.

Πάρε αυτό που έδωσε ή ένα από εδώ http://www.rosebikes.com/products/accessories/electronics/heart-rate-meters/?page=1&viewtype=list&count=16&order=aprice#anchor_products

To sigma είναι μια χαρά (αυτό κάτω από 30). 

Απλά πρέπει να βρεις το διάστημα στο οποίο χάνεις λίπος και το κυριότερο να κάνεις πάνω από 45 λεπτά άσκησης. Καλύτερα γρήγορο περπάτημα. 

Δημοσ.

Πάρε αυτό που έδωσε ή ένα από εδώ http://www.rosebikes.com/products/accessories/electronics/heart-rate-meters/?page=1&viewtype=list&count=16&order=aprice#anchor_products

To sigma είναι μια χαρά (αυτό κάτω από 30). 

Απλά πρέπει να βρεις το διάστημα στο οποίο χάνεις λίπος και το κυριότερο να κάνεις πάνω από 45 λεπτά άσκησης. Καλύτερα γρήγορο περπάτημα. 

σε ευχαριστω πολυ, και εγω στο stigma κατεληξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...