nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κατάλαβε τι είχε συμβεί (το...συχωρεμένο, έκανε το μόνο λάθος που μπορούσε να κάνει τον δικό μας να αγριέψει: Τον έκανε να πονέσει...) και άρχισε να προετοιμάζει τη γειτόνισσα για το τι θα αντίκριζε όταν θα πήγαινε να μαζέψει το σκύλο της. Όταν πήγαν κοντά, διαπίστωσαν ότι τα 2/3 του αυχένα του έλειπαν... φαντάζομαι πως είχε μεγαλώσει πάντως τα πόστ σου έχουν μια δυναμικότητα εύγε
kpanos1980 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και αυτο ακυρο ειναι που λες γιατι σκυλια τετοιου μεγεθους και αν ειναι και αρσενικα ποτε μα ποτε δεν τα αφηνεις τοσο μακρια σ στα 100 οπως λες κατι να γινει να αρπαχτουν ωσπου να πας κοντα η ζημια εχει γινει και ειδικα απο τι καταλαβα ουτε καν πηραν χαμπαρι οτι αρπαχτηκαν τα σκυλια τους ανευθηνοτητα στο foul!! Sent from my GT-N7100 using Insomnia 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και αυτο ακυρο ειναι που λες γιατι σκυλια τετοιου μεγεθους και αν ειναι και αρσενικα ποτε μα ποτε δεν τα αφηνεις τοσο μακρια σ στα 100 οπως λες κατι να γινει να αρπαχτουν ωσπου να πας κοντα η ζημια εχει γινει και ειδικα απο τι καταλαβα ουτε καν πηραν χαμπαρι οτι αρπαχτηκαν τα σκυλια τους ανευθηνοτητα στο foul!! Sent from my GT-N7100 using Insomnia όπως και στα υπόλοιπα πόστ του δείχνει οτι δεν έχει ούτε αυτός ουτε οι υπόλοιποι του τελευταίου του πόστ έχουν ιδέα απο σκύλους κατα τα άλλα ξέρει τι του γίνεται ήθελα να δω το σκύλο να βουτάει κανένα πιτσιρίκι που το πόνεσε καταλάθος και αθλητής στίβου να ήταν δεν το προλάβαινε στα 100m προφανώς και δεν κατάλαβαν, αφου τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δεν βγάζουν κιχ. 1
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλέ μου άνθρωπε, δες το βίντεο πάλι σε παρακαλώ. Ο σκύλος ΔΕΝ επιτίθεται σε κανέναν και ο σερίφης τράβηξε όπλο στα μπαμ και τον σκότωσε. Βάλε τώρα τον εαυτό σου στη θέση του μπάτσου. Τι θα έκανες; Με άλλους 2 μπάτσους και το αφεντικό του σκύλου στο σκηνικό; Ο προβληματισμός μου είναι αν μπορεί να αποφευχθεί η θανάτωση του σκύλου με οποιονδήποτε τρόπο. Μου θυμιζεις αθλητικη εκπομπη, οπου αφου δουμε καμμια κατοστη φορες την επιμαχη φαση, αποφασιζουμε (και πολυ σωστα μαλιστα) οτι ο διαιτητης εκανε λαθος. Συγκρινε λοιπον τον τυπο που ειναι μεσα στη φαση, κι εχει 2-3-5 δευτερολεπτα να αποφασισει, με εμας που 4 μερες τωρα, βλεπουμε και ξαναβλεπουμε το βιντεο, κοιταμε ακριβως την κινηση του σκυλου, το ξαναγυρναμε πισω, ξανακοιταμε και παει λεγοντας.
deesnider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 φαντάζομαι πως είχε μεγαλώσει Πώς είχε μεγαλώσει ποιος;...και τι εννοείς με το «πώς»; Και αυτο ακυρο ειναι που λες γιατι σκυλια τετοιου μεγεθους και αν ειναι και αρσενικα ποτε μα ποτε δεν τα αφηνεις τοσο μακρια σ στα 100 οπως λες κατι να γινει να αρπαχτουν ωσπου να πας κοντα η ζημια εχει γινει και ειδικα απο τι καταλαβα ουτε καν πηραν χαμπαρι οτι αρπαχτηκαν τα σκυλια τους ανευθηνοτητα στο foul!! Με τα γραφικά περί ανευθυνότητας, δεδομένου ότι έχω σκυλιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα οποία δεν έχουν απειλήσει ή βλάψει ποτέ άνθρωπο (εκτός από κάτι απίθανους, που θεώρησαν ότι οι προειδοποιητικές πινακίδες για ύπαρξη σκύλου ήταν απλά ...ντεκόρ στο συρματόπλεγμα και αξιολόγησαν ως καλή ιδέα το να μπουν στο κτήμα για να κλέψουν...), απλώς γελάω...τρανταχτά όμως! Όσο για το σκηνικό που περιέγραψα: Τα συγκεκριμένα σκυλιά (ο δικός μου και τα άλλα των γειτόνων), έπαιζαν κάθε μέρα μαζί, ήδη δύο χρόνια πριν το εν λόγω συμβάν. Το συγκεκριμένο boxer, ήταν ανέκαθεν επιθετικό προς τα υπόλοιπα, αλλά ειδικά προς τον δικό μου έκανε μέχρι τότε την πάπια, ίσως διότι καταλάβαινε την τεράστια διαφορά όγκου και ισχύος μεταξύ τους. Αφού τόλμησε να κάνει το μοιραίο λάθος, το πλήρωσε. Αν το πάτημά σου λοιπόν για να πεις την εξυπνάδα σου περί ανευθυνότητας, είναι τα ...100 μέτρα απόσταση, άκου μια ...συνταρακτική(!) πληροφορία: Το St. Bernard ήταν ...130 κιλά τέρας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα αγρίευε για τον οποιονδήποτε λόγο - Είπα ότι αγρίευε με άλλο σκυλί, αποκλειστικά και μόνο αν τον έκανε να πονέσει (να τον δαγκώσει, με άλλα λόγια). Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν πα να λύσσαγε στο γαύγισμα ένα πόντο δίπλα του; Στ' @@ του το έγραφε... - δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει ή να αποτρέψει κανείς τη ζημιά, ακόμα και δίπλα του αν βρισκόταν, διότι ήταν αδύνατον να ελεγχθεί. Ποιο απλό δε γίνεται... όπως και στα υπόλοιπα πόστ του δείχνει οτι δεν έχει ούτε αυτός ουτε οι υπόλοιποι του τελευταίου του πόστ έχουν ιδέα απο σκύλους κατα τα άλλα ξέρει τι του γίνεται ήθελα να δω το σκύλο να βουτάει κανένα πιτσιρίκι που το πόνεσε καταλάθος και αθλητής στίβου να ήταν δεν το προλάβαινε στα 100m προφανώς και δεν κατάλαβαν, αφου τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δεν βγάζουν κιχ. 1) Εκτός πλανήτη, πραγματικά! Ναι το βρήκες. Έχω σκυλιά από τότε που γεννήθηκα, μεγάλωσα μαζί τους, τα εκπαίδευσα, τα περισσότερα απ' αυτά πέθαναν από γηρατειά στα χέρια μου, αλλά ...δεν έχω ιδέα για δαύτα! Καμιά άλλη πετυχημένη μαντεψιά για 'μένα έχεις, ή αυτό ήταν το αποκορύφωμα; 2) Αυτό που ...ήθελες να δεις, φαντασιόπληκτε νέε μου, θα ήταν αδύνατον να το δεις, όσο αφορά το συγκεκριμένο σκύλο, απλώς διότι ήταν αδύνατο να τού προκαλέσει πόνο άνθρωπος, ακόμα κι ενήλικος, πόσο μάλλον ...πιτσιρίκι! Ο μπάρμπας μου κάποτε που νευρίασε με το σκύλο, τού κοπάνησε στην πλάτη με όλη του τη δύναμη, ένα ...καδρόνι οικοδομής. Μάντεψε αν έσπασε η πλάτη ή το καδρόνι...ο σκύλος πάντως, συνέχισε να παίζει σα να μην έτρεχε τίποτα! Μόνο άλλο σκυλί με δάγκωμα μπορούσε να το κάνει και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιέγραψα. 3) Με το «τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δε βγάζουν κιχ», δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, ή να σε αρχίσω στο δούλεμα. Εννοείς ότι αν του κοπεί ο λαιμός με μια δαγκωνιά, δε θα φωνάξει; Έέέέλα! Κι εγώ που νόμιζα ότι τα σκυλιά έχουν τις φωνητικές χορδές στα ...γόνατα! Αν δεν πεθάνει ακαριαία, δε βγάζει μόνο κιχ απλώς, φάλτσες άριες τραγουδάει... 1
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Κανα αναισθητικο δεν ειχαν να ριξουν στον σκυλο? αντι να τον σκοτωσουν ελεος.
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 11 σελίδες για έναν σκύλο που πέθανε από μπατσόνι (what the bloody hell is going on here?)....Κάθε μέρα πεθαίνουν 25000 άτομα από υποσιτισμό, συνολικά 156000 και σίγουρα κάποιος από σφαίρα μπάτσου.κανείς δεν ασχολείται,δεν νοιάζεται... 2
kpanos1980 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 φαντάζομαι πως είχε μεγαλώσει Πώς είχε μεγαλώσει ποιος;...και τι εννοείς με το «πώς»; Και αυτο ακυρο ειναι που λες γιατι σκυλια τετοιου μεγεθους και αν ειναι και αρσενικα ποτε μα ποτε δεν τα αφηνεις τοσο μακρια σ στα 100 οπως λες κατι να γινει να αρπαχτουν ωσπου να πας κοντα η ζημια εχει γινει και ειδικα απο τι καταλαβα ουτε καν πηραν χαμπαρι οτι αρπαχτηκαν τα σκυλια τους ανευθηνοτητα στο foul!! Με τα γραφικά περί ανευθυνότητας, δεδομένου ότι έχω σκυλιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα οποία δεν έχουν απειλήσει ή βλάψει ποτέ άνθρωπο (εκτός από κάτι απίθανους, που θεώρησαν ότι οι προειδοποιητικές πινακίδες για ύπαρξη σκύλου ήταν απλά ...ντεκόρ στο συρματόπλεγμα και αξιολόγησαν ως καλή ιδέα το να μπουν στο κτήμα για να κλέψουν...), απλώς γελάω...τρανταχτά όμως! Όσο για το σκηνικό που περιέγραψα: Τα συγκεκριμένα σκυλιά (ο δικός μου και τα άλλα των γειτόνων), έπαιζαν κάθε μέρα μαζί, ήδη δύο χρόνια πριν το εν λόγω συμβάν. Το συγκεκριμένο boxer, ήταν ανέκαθεν επιθετικό προς τα υπόλοιπα, αλλά ειδικά προς τον δικό μου έκανε μέχρι τότε την πάπια, ίσως διότι καταλάβαινε την τεράστια διαφορά όγκου και ισχύος μεταξύ τους. Αφού τόλμησε να κάνει το μοιραίο λάθος, το πλήρωσε. Αν το πάτημά σου λοιπόν για να πεις την εξυπνάδα σου περί ανευθυνότητας, είναι τα ...100 μέτρα απόσταση, άκου μια ...συνταρακτική(!) πληροφορία: Το St. Bernard ήταν ...130 κιλά τέρας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα αγρίευε για τον οποιονδήποτε λόγο - Είπα ότι αγρίευε με άλλο σκυλί, αποκλειστικά και μόνο αν τον έκανε να πονέσει (να τον δαγκώσει, με άλλα λόγια). Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν πα να λύσσαγε στο γαύγισμα ένα πόντο δίπλα του; Στ' @@ του το έγραφε... - δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει ή να αποτρέψει κανείς τη ζημιά, ακόμα και δίπλα του αν βρισκόταν, διότι ήταν αδύνατον να ελεγχθεί. Ποιο απλό δε γίνεται... όπως και στα υπόλοιπα πόστ του δείχνει οτι δεν έχει ούτε αυτός ουτε οι υπόλοιποι του τελευταίου του πόστ έχουν ιδέα απο σκύλους κατα τα άλλα ξέρει τι του γίνεται ήθελα να δω το σκύλο να βουτάει κανένα πιτσιρίκι που το πόνεσε καταλάθος και αθλητής στίβου να ήταν δεν το προλάβαινε στα 100m προφανώς και δεν κατάλαβαν, αφου τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δεν βγάζουν κιχ. 1) Εκτός πλανήτη, πραγματικά! Ναι το βρήκες. Έχω σκυλιά από τότε που γεννήθηκα, μεγάλωσα μαζί τους, τα εκπαίδευσα, τα περισσότερα απ' αυτά πέθαναν από γηρατειά στα χέρια μου, αλλά ...δεν έχω ιδέα για δαύτα! Καμιά άλλη πετυχημένη μαντεψιά για 'μένα έχεις, ή αυτό ήταν το αποκορύφωμα; 2) Αυτό που ...ήθελες να δεις, φαντασιόπληκτε νέε μου, θα ήταν αδύνατον να το δεις, όσο αφορά το συγκεκριμένο σκύλο, απλώς διότι ήταν αδύνατο να τού προκαλέσει πόνο άνθρωπος, ακόμα κι ενήλικος, πόσο μάλλον ...πιτσιρίκι! Ο μπάρμπας μου κάποτε που νευρίασε με το σκύλο, τού κοπάνησε στην πλάτη με όλη του τη δύναμη, ένα ...καδρόνι οικοδομής. Μάντεψε αν έσπασε η πλάτη ή το καδρόνι...ο σκύλος πάντως, συνέχισε να παίζει σα να μην έτρεχε τίποτα! Μόνο άλλο σκυλί με δάγκωμα μπορούσε να το κάνει και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιέγραψα. 3) Με το «τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δε βγάζουν κιχ», δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, ή να σε αρχίσω στο δούλεμα. Εννοείς ότι αν του κοπεί ο λαιμός με μια δαγκωνιά, δε θα φωνάξει; Έέέέλα! Κι εγώ που νόμιζα ότι τα σκυλιά έχουν τις φωνητικές χορδές στα ...γόνατα! Αν δεν πεθάνει ακαριαία, δε βγάζει μόνο κιχ απλώς, φάλτσες άριες τραγουδάει... Οσα σκυλια φιλαρακι και να χεις δεν σημαινει τιποτα παραμενει να λες ασχετα και οσοι ξερουν τα βασικα το τονιζω θα γελανε τρανταχτα με αυτα που γραφεις αστο!!ενας να περναγε με το σκυλι του και του την πεφταν τι θα λεγες δεν μπορουσα να τον κοντρολαρω λογω μεγεθους τι λες ρε φιλε εκει που βγαζω το σκυλο μ σε δασος κανεις μα κανεις δεν διανοειται να κατσει και να αφησει το σκυλι του να αλονιζει ,ηθελα να δω αν το αφηνες με ενα ποιμενικο καυκασου και ενα κανε κορσο και τα δυο τερατα να παιξουν με το δικο σ και να σαι 100 μετρα και να πινεις καφεδακιSent from my GT-N7100 using Insomnia 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πώς είχε μεγαλώσει ποιος;...και τι εννοείς με το «πώς»; Με τα γραφικά περί ανευθυνότητας, δεδομένου ότι έχω σκυλιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα οποία δεν έχουν απειλήσει ή βλάψει ποτέ άνθρωπο (εκτός από κάτι απίθανους, που θεώρησαν ότι οι προειδοποιητικές πινακίδες για ύπαρξη σκύλου ήταν απλά ...ντεκόρ στο συρματόπλεγμα και αξιολόγησαν ως καλή ιδέα το να μπουν στο κτήμα για να κλέψουν...), απλώς γελάω...τρανταχτά όμως! Όσο για το σκηνικό που περιέγραψα: Τα συγκεκριμένα σκυλιά (ο δικός μου και τα άλλα των γειτόνων), έπαιζαν κάθε μέρα μαζί, ήδη δύο χρόνια πριν το εν λόγω συμβάν. Το συγκεκριμένο boxer, ήταν ανέκαθεν επιθετικό προς τα υπόλοιπα, αλλά ειδικά προς τον δικό μου έκανε μέχρι τότε την πάπια, ίσως διότι καταλάβαινε την τεράστια διαφορά όγκου και ισχύος μεταξύ τους. Αφού τόλμησε να κάνει το μοιραίο λάθος, το πλήρωσε. Αν το πάτημά σου λοιπόν για να πεις την εξυπνάδα σου περί ανευθυνότητας, είναι τα ...100 μέτρα απόσταση, άκου μια ...συνταρακτική(!) πληροφορία: Το St. Bernard ήταν ...130 κιλά τέρας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα αγρίευε για τον οποιονδήποτε λόγο - Είπα ότι αγρίευε με άλλο σκυλί, αποκλειστικά και μόνο αν τον έκανε να πονέσει (να τον δαγκώσει, με άλλα λόγια). Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν πα να λύσσαγε στο γαύγισμα ένα πόντο δίπλα του; Στ' @@ του το έγραφε... - δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει ή να αποτρέψει κανείς τη ζημιά, ακόμα και δίπλα του αν βρισκόταν, διότι ήταν αδύνατον να ελεγχθεί. Ποιο απλό δε γίνεται... 1) Εκτός πλανήτη, πραγματικά! Ναι το βρήκες. Έχω σκυλιά από τότε που γεννήθηκα, μεγάλωσα μαζί τους, τα εκπαίδευσα, τα περισσότερα απ' αυτά πέθαναν από γηρατειά στα χέρια μου, αλλά ...δεν έχω ιδέα για δαύτα! Καμιά άλλη πετυχημένη μαντεψιά για 'μένα έχεις, ή αυτό ήταν το αποκορύφωμα; 2) Αυτό που ...ήθελες να δεις, φαντασιόπληκτε νέε μου, θα ήταν αδύνατον να το δεις, όσο αφορά το συγκεκριμένο σκύλο, απλώς διότι ήταν αδύνατο να τού προκαλέσει πόνο άνθρωπος, ακόμα κι ενήλικος, πόσο μάλλον ...πιτσιρίκι! Ο μπάρμπας μου κάποτε που νευρίασε με το σκύλο, τού κοπάνησε στην πλάτη με όλη του τη δύναμη, ένα ...καδρόνι οικοδομής. Μάντεψε αν έσπασε η πλάτη ή το καδρόνι...ο σκύλος πάντως, συνέχισε να παίζει σα να μην έτρεχε τίποτα! Μόνο άλλο σκυλί με δάγκωμα μπορούσε να το κάνει και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιέγραψα. 3) Με το «τα σκυλιά όταν σκοτώνονται δε βγάζουν κιχ», δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, ή να σε αρχίσω στο δούλεμα. Εννοείς ότι αν του κοπεί ο λαιμός με μια δαγκωνιά, δε θα φωνάξει; Έέέέλα! Κι εγώ που νόμιζα ότι τα σκυλιά έχουν τις φωνητικές χορδές στα ...γόνατα! Αν δεν πεθάνει ακαριαία, δε βγάζει μόνο κιχ απλώς, φάλτσες άριες τραγουδάει... Ναι , τα σκυλιά σου πεθάναν απο γηρατειά, τα σκυλιά του κοσμάκη δεν μας λες πόσα ήταν που πεθάναν γιατι κοπάναγες τους σκύλους σου με καδρόνια και γινόντουσαν ψυχάκιδες. εμένα λες φαντασιόπληκτο αλλα εσύ παραληρείς . Αυτό που ...ήθελες να δεις, φαντασιόπληκτε νέε μου, θα ήταν αδύνατον να το δεις, όσο αφορά το συγκεκριμένο σκύλο, απλώς διότι ήταν αδύνατο να τού προκαλέσει πόνο άνθρωπος, ακόμα κι ενήλικος, πόσο μάλλον ...πιτσιρίκι!" εκτός αν ο σκύλος σου ηταν ο cujo http://www.imdb.com/title/tt0085382/ για το τελευταίο που λες φαντάζομαι οτι ουτε ο δικος σου σκυλος έβγαλε κιχ , ή του είχαν κοπεί και εκείνου οι φωνητικές χορδές? γενικά δυο σκυλιά τρώγονται μεταξύ τους και δεν καταλαβαίνει κανεις σας χριστό. Κάτι απο silent assasin είχε την παραπάνω ταινία πιστευω την έχεις ξεσκίσει να την βλέπεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 11 σελίδες για έναν σκύλο που πέθανε από μπατσόνι (what the bloody hell is going on here?)....Κάθε μέρα πεθαίνουν 25000 άτομα από υποσιτισμό, συνολικά 156000 και σίγουρα κάποιος από σφαίρα μπάτσου.κανείς δεν ασχολείται,δεν νοιάζεται... 1st world problems...
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 11 σελίδες για έναν σκύλο που πέθανε από μπατσόνι (what the bloody hell is going on here?)....Κάθε μέρα πεθαίνουν 25000 άτομα από υποσιτισμό, συνολικά 156000 και σίγουρα κάποιος από σφαίρα μπάτσου.κανείς δεν ασχολείται,δεν νοιάζεται... Πες τα Χρυσόστομε
mad00lini Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Η κυνοφιλία και η φιλοζωία στη χώρα μας γενικότερα είναι τριτοκοσμικού επιπέδου.Κυνηγοί που σκοτώνουν με βάναυσο τρόπο πολλες φορές τα σκυλιά τους επειδή γέρασαν ή επειδή δε μπορούν να κυνηγήσουν.Ιδιοκτήτες που παρατάνε τα σκυλιά τους όταν αρχίζουν να έχουν έξοδα, να μεγαλώνουν και να καταλαβαίνουν οι ίδιοι πως δεν ήταν τελικά ικανοί για κάτι τέτοιο.Ιδιώτες και πάσης φύσεως ιδιοκτήτες σκύλων που ζευγαρώνουν συνεχώς τα ζώα τους είτε για το χρήμα είτε γιατί "έτσι λέει η φύση τους". Κι αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας βλέπουμε το αποτέλεσμα. Χιλιάδες αδέσποτα στους ελληνικούς δρόμους. Ζώα που υποφέρουν όλη τους τη ζωή και πεθαίνουν είτε από αυτοκίνητα, είτε από φόλες είτε από την αρρώστεια που βγάζει πάνω τους ο άνθρωπος με κάθε μορφή.Επί του θέματος, δε γνωρίζω τι ισχύει σχετικα με τους νόμους της Αμερικής. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται ο κάθε μπάτσος να πυροβολεί εναντίον ενός σκύλου που γαυγίζει απειλητικά γύρω του. Σίγουρα όμως γνωρίζω πως αν μια από αυτές τις αδέσποτες σφαίρες έβρισκε άνθρωπο θα έμπαινε άμεσα φυλακή χωρίς να χρειάζεται να μαζευτούν χιλιάδες υπογραφές μπας και αποδοθεί δικαιοσύνη. Και διερωτώμαι εγώ τώρα..γιατί η ζωή του ανθρώπου κοστίζει περισσότερο απ'αυτή ενός ζώου;Ο σκύλος μου είναι μέλος της οικογένειάς μου. Είτε μου σκοτώσεις το παιδί είτε το σκυλί είναι ένα και το αυτό.Όσοι λέτε για ανθρώπους που πεθαίνουν έχετε δίκιο. Οτιδήποτε αθώο όμως πεθαίνει άδικα, είναι ίδιας αξίας και σημασίας.Εδώ μιλάμε για ένα σκύλο που σκοτώθηκε γιατί αυτό είναι το θέμα. Κι όχι τόσο επειδή σκοτώθηκε, αλλά ο τρόπος με τον οποίον έγινε το έγκλημα..Φρικτός. 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 11 σελίδες για έναν σκύλο που πέθανε από μπατσόνι (what the bloody hell is going on here?)....Κάθε μέρα πεθαίνουν 25000 άτομα από υποσιτισμό, συνολικά 156000 και σίγουρα κάποιος από σφαίρα μπάτσου.κανείς δεν ασχολείται,δεν νοιάζεται... you are missing the point. το προβλημα δεν ειναι οτι πεθανε ο σκυλος,το προβλημα ειναι τι εκανε ο μπατσος. 2
deesnider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Έγραψα: Ο μπάρμπας μου κάποτε ... Το οποίο, απ' οποιονδήποτε καταλαβαίνει ελληνικά, έστω κι επιπέδου δημοτικού, ερμηνεύεται ως «Κάποιος άλλος - Μία φορά». Κατάλαβες: τα σκυλιά του κοσμάκη δεν μας λες πόσα ήταν που πεθάναν γιατι κοπάναγες τους σκύλους σου με καδρόνια και γινόντουσαν ψυχάκιδες. εμένα λες φαντασιόπληκτο αλλα εσύ παραληρείς . αφενός ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκα, συνέβαινε κατ' επανάληψη, αφετέρου ότι εγώ χτυπούσα (επίσης συστηματικά) τους σκύλους μου με καδρόνια, με αποτέλεσμα να τα μετατρέπω σε ψυχάκηδες, ώστε να σκοτώνουν τα σκυλιά τού κοσμάκη κι εγώ να τη βρίσκω με το θέαμα... ...Έχεις δίκιο. Το «φαντασιόπληκτος», ήταν άκρως ατυχής χαρακτηρισμός. Το σωστό θα ήταν «Τέρμα καμένος». Έστω και αργά, το έσωσα... για το τελευταίο που λες φαντάζομαι οτι ουτε ο δικος σου σκυλος έβγαλε κιχ , ή του είχαν κοπεί και εκείνου οι φωνητικές χορδές? γενικά δυο σκυλιά τρώγονται μεταξύ τους και δεν καταλαβαίνει κανεις σας χριστό. Πολύ φαντάζεσαι και θα σε πειράξει...φυσικά και δεν έβγαλε! Δεν πέθαινε εκείνη την ώρα, ούτε υπέφερε τόσο όσο ...φαντάζεσαι! Αμέσως μόλις ένιωσε το δάγκωμα, γύρισε το κεφάλι του, βούτηξε τον άλλο απ' το σβέρκο, τον τελείωσε ακαριαία και τέρμα το παραμύθι. Δυσνόητο, έτσι;... ...Γενικά, δυο σκυλιά...τρώγονται...Όχι αστέρι μου! Δεν υπήρξε ούτε τσακωμός, ούτε φαγωμάρα. Μέσα σε μια στιγμή ξεκίνησαν και τελείωσαν όλα... Κάτι απο silent assasin είχετην παραπάνω ταινία πιστευω την έχεις ξεσκίσει να την βλέπεις Η ...πίστη σου σε πούλησε για άλλη μια φορά: Συμβαίνει να μη βλέπω πράγματα που θεωρώ ανοησίες...
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 λέγε οτι θες , δεν με αγγίζεις με τις προσβολές σου , τόσα ξέρεις τόσα λες και πας να το παίξεις κονιόρδοςψεύδεσαι και φαίνεται καθαρά απο αυτά που λεςσε έχει συνεπάρει τόσο η μανία σου να σκοτώνεις και να κακοποιείς σκύλους που νομίζεις οτι σε κάνει μάγκα (απόδειξη και ο τρόπος που τα περιγράφεις).Κάτι τέτοιους σαν εσένα θα έπρεπε να τους αφαιρούν το δικαίωμα να έχουν κατοικίδια δεν ασχολούμαι άλλοούτε μιαλό θα βάλω στον καθένα ούτε μπορώ να αποτρέψω αυτά που κάνετε , το μόνο που μπορώ να κάνω θα το κάνω αν βρεθώ μπροστά σε περιστατικό.tip : άλλη φορά μην πυροβολήσεις σκυλιά αλλου κυνηγού , μπορεί να είναι κανένας που δεν τα θεωρεί αναλώσιμα και να σου φυτέψει καμία.στο λέω επειδή έχει γίνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα