Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω, δε μου εχει τυχει να δω τα δοντια ενος τετοιου σκυλου, και να αντιδρασω σε 3-4 δευτερολεπτα οποτε να σου πω αν ηταν στην ψυχρα ή οχι. Οπως και δεν εχω τυχει να κανω το διαιτητη και να χρειαστει να αποφασισω μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα αν κατι ηταν πεναλτι ή οχι. Απο την τηλεοραση ομως, μετα απο 1500 ριπλει, εκανα την κριτικη μου για το αν ηταν η οχι πεναλτι.

αρα θελουμε ολοι οπλο για την αντιμετωπιση φονικων σκυλιωνε :P

Δημοσ.

Αγορινα κοφτα γιατι σε χαλανε και προσεχε τι λες μαγκιες απο ενα pc δεν μετρανε παρε τα σκυλια σ και ελα στο αλσος ιλισσιων και αφησε τα οπως λες και αν δεν σε νοιαζει η καταληξη των σκυλιων σ και οτιδηποτε προκαλεσουν τι να πω εισαι αξιος της μοιρας σ ,ρωτα οποιον θελεις θα γελανε με αυτα που λες αλλα συμβουλη μην τα λες παρα εξω ρομπα θα γινεις (ξεκουμπωτη)μην αρχιζεις τους χαρακτηρισμους γιατι χαρακτηρισμους θα δεις και μονο !!!ελα απο τα ιλισσια να δουμε τι κραξιμο θα φας απο τους ιδιοκτητες αν τα χεις χυμα και συ πινεις οτι στο θεο πινεις !!Sent from my GT-N7100 using Insomnia

Να κι αν δω χαρακτηρισμούς, να κι αν όχι. Ο ίδιος ο χαρακτηρισμός δε μετράει καθόλου για 'μένα. Το από ποιον προέρχεται είναι που μετράει. Εν προκειμένω λοιπόν...ούτε κρύο ούτε ζέστη, όπως - δεν αποκλείεται να - καταλαβαίνεις...

Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν, μαγκάκο μου, ούτε και ν' ασχοληθώ με το αν θα γελάσει ή όχι. Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώνει τα όσα λέω και δεν έχω κανένα καημό να πείσω τον κάθε άσχετο.

Το ...άλσος των Ιλισίων δε μου λέει τίποτα. Για 40 χρόνια έκανα αυτό που μου προτείνεις στον αρχαιολογικό χώρο τής Ακαδημίας Πλάτωνος. τόσο μαζί με τον πατέρα μου, όσο και μόνος μου και ούτε τα δικά μου σκυλιά έπαθαν τίποτα, ούτε τα σκυλιά των άλλων (οι οποίοι τα είχαν επίσης λυτά...τι περίεργο, ε; ), ούτε κράξιμο έφαγα απ' τον οποιονδήποτε.

...Άλσος Ιλισίων...ανατρίχιασα! Μισό λεφτό, φτιάχνω μια βαλίτσα και φεύγω για αεροδρόμιο. Τρελός είμαι να χάσω τέτοια εμπειρία; (Ακριβώς αυτό θα έκανα, αστέρι μου! Θα πήγαινα σε μέρος όπου οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν τα σκυλιά τους λυτά κι εγώ θα το έπαιζα αντίδραση...Άιντεεεεε!)

Εμετικό ποστ τουλάχιστον..

Δραμαμίνη...τουλάχιστον!

δε με ξέρεις και μιλάς, αν με ήξερες θα γέλαγες με τον εαυτό σου για ότι μου γράφεις

έχει πλάκα να είσαι keyboard warrior αλλα τόσο χρονών είναι τραγικό 

σοβαρέψου μπάρμπα ... και αν σε πιάνει φαγούρα να πας να το κοιτάξεις , ο καρκίνος του προστάτη θερίζει στην ηλικία σου

Ευτυχώς που, εσύ που μιλάς για 'μένα και αποφασίζεις το τι γνωρίζω και τι όχι, με ξέρεις...Τώρα θυμήθηκες να σχολιάσεις το ποιος ξέρει ποιον.

(Μπα! Δεν είναι καρκίνος τού προστάτη! Το 'χω τσεκάρει. Αλλεργία στους μπαγλαμάδες είναι...)

Δημοσ.

Ευτυχώς που, εσύ που μιλάς για 'μένα και αποφασίζεις το τι γνωρίζω και τι όχι, με ξέρεις...Τώρα θυμήθηκες να σχολιάσεις το ποιος ξέρει ποιον.

(Μπα! Δεν είναι καρκίνος τού προστάτη! Το 'χω τσεκάρει. Αλλεργία στους μπαγλαμάδες είναι...)

μονος σου τα είπες , δεν τα εβγαλα απο το μυαλό μου

αυτό με τους μπαγλαμάδες γιατρεύεται λογικά , ρώτα τον τοξοβόλο να σου πει, θα ξέρει

Δημοσ.

μονος σου τα είπες , δεν τα εβγαλα απο το μυαλό μου

Από το ποιο σου;

Νόμιζα θα έλεγες φόλα, πάλι καλά..

Εμετικό δε χαρακτήρισες το post; Ε, η δραμαμίνη βοηθάει σ' αυτή την κατάσταση. Όσο για τη φόλα, κακώς νόμισες ό,τι νόμισες, αλλά είναι μάλλον περιττό να εξηγήσω. Εσύ θα ξέρεις σίγουρα - όπως κι οι άλλοι δυο παντογνώστες - ότι μεταξύ των στάνταρ πρακτικών μου, εξέχουσα θέση έχει και το να φολιάζω σκυλιά...

Δημοσ.

Από το ποιο σου;

με ξέρεις και απο χθες? η επειδή δεν έχεις τι να πεις την βρήκες με την πάρτη μου?

νομίζεις οτι μου τη λες? τον εαυτό σου ξεφτιλίζεις , πόσο εισαι ρε ? 10 χρονών ? σεβάσου τα χρόνια σου για να σε σεβαστούν και οι άλλοι 

• Like 2
Δημοσ.

με ξέρεις και απο χθες? η επειδή δεν έχεις τι να πεις την βρήκες με την πάρτη μου?

νομίζεις οτι μου τη λες? τον εαυτό σου ξεφτιλίζεις , πόσο εισαι ρε ? 10 χρονών ? σεβάσου τα χρόνια σου για να σε σεβαστούν και οι άλλοι 

Σε ξέρω όσο με ξέρεις κι εσύ: καθόλου. Αυτό εσένα δε σ' εμπόδισε να ...μαντέψεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, βασιζόμενος σε όσα γράφω. Το ίδιο έκανα κι εγώ: Αυτά που γράφεις σχολίασα και γι' αυτά συμπέρανα ότι προέρχονται από κενό εν κρανίω. Στα ίσα παίζουμε...ή όχι;

Παρεμπιπτόντως...πως στην ευχή σού κατέβηκε στο ...αυτό σου τέλος πάντων, το ότι επιζητώ το ...σεβασμό σου;;; Περισσότερο μ' ενδιαφέρει το αν θα με σεβαστεί το ...σταχτοδοχείο μου...

Δημοσ.

Κατεμέ, ο Μπάτσος ήταν, είναι και θα είναι ένας μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ! Έχω μείνει με αυτό που είδα και πραγματικά μου ήρθε να σπάσω την οθόνη!!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Τόσο γίδια;;;;;; Υποτίθεται ότι έχουν και εκπαίδευση για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Όταν το κράτος δίνει όπλο στον οποιονδήποτε, τότε πραγματικά οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Απορώ με τα σχόλια άλλων. Τί και αν οι ιδιοκτήτης πήγαινε γυρεύοντας;;; So what???????????? Έκανε ερώτηση γιατί δεν συμμετέχουν μαύροι (σε μια χώρα που σε διάφορες πολιτείες υπάρχει θέμα ρατσισμού), του περάσανε χειροπέδες, ο σκύλος πήγε να τον προστατέψει χωρίς να δαγκώσει κανέναν (αλλά και να το έκανε, οι μπάτσοι έπρεπε να μάθουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις) και ο μπάτσος πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο. ΛΟΓΙΚΗ: Άρα, φταίει ο ιδιοκτήτης;(!) Πάτε καλά;;;

Πως και δεν του πέταξε και καμιά χειρομβοβίδα....Δηλαδή γκλομπ δεν είχε ή κάποιο άλλο μέσο; Η μόνη λύση ήταν το όπλο;;;;

Μη το ψαχνεις ο κοσμος ειναι αναπηρος

• Like 1
Δημοσ.

Σε ξέρω όσο με ξέρεις κι εσύ: καθόλου. Αυτό εσένα δε σ' εμπόδισε να ...μαντέψεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, βασιζόμενος σε όσα γράφω. Το ίδιο έκανα κι εγώ: Αυτά που γράφεις σχολίασα και γι' αυτά συμπέρανα ότι προέρχονται από κενό εν κρανίω. Στα ίσα παίζουμε...ή όχι;

Παρεμπιπτόντως...πως στην ευχή σού κατέβηκε στο ...αυτό σου τέλος πάντων, το ότι επιζητώ το ...σεβασμό σου;;; Περισσότερο μ' ενδιαφέρει το αν θα με σεβαστεί το ...σταχτοδοχείο μου...

τερμάτισες κοντέρ 

κόψε το τρολάρισμα όσο είναι νωρίς θα τα πιστέψεις στο τέλος 

ακου δεν θέλει το σεβασμό του nicoc89 , δεν τον θες απλά , ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

• Like 2
Δημοσ.

σωστός ..

είναι και μαύρος !! και ο σκύλος μαύρος ηταν !

τωρα το πρόσεξα :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  το λογικό θα ήταν να κουβαλάει καραμπίνες και όπλα μαζικής καταστροφής στο αμάξι του!

ρε μη σου πω τώρα που το λες μπορεί να είχε και ο σκύλος κανα γκάνι στην τσέπη

πάλι καλά που τους πρόλαβαν οι κύριοι αστυνομικοί και δεν έγινε μακελειό .

ΔΟΞΑΣΗ Ο ΘΕΟΣ.

Εισαι σοβαρος ?? δεν προσεξες το samurai sword τσεπις του μαυρου τρομοκρατη??? ΔΕΣ ΚΑΛΑ!

Αν αφηναν λιγο ακομα το σκυλο θα πεταγε λειζερ απο τα ματια.

Σας παρακαλω δηλαδη.. πολυ απλα τα βλεπετε τα πραγματα ορισμενοι....

Πάντως ο cop με την τόση εκπαίδευση χέστηκε κι έριξε στο σκυλάκι(κανίς δεν είναι; )

Οι ατρόμητοι του  forum τελευταία φορά που τους γαύγησε ροντβαιλερ άναψαν τσιγάρο και ήταν ήρεμοι(και χωρίς εκπαίδευση)

Και όχι δεν συμφωνώ που του έριξε

ο μπατσος δεν εκπεδευετε πανω στη ψυχολογια μικρε μου φιλε.

Οσο για το ειρωνικο σου σχολια. Ναι, ειμαι πολυ μεγαλος για εσενα για να με καταλαβεις. Μην προσπαθεις καν.

• Like 2
Δημοσ.

ακου δεν θέλει το σεβασμό του nicoc89 , δεν τον θες απλά , ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Μόνο τον χρειάζομαι; Στερητικό σύνδρομο αντιμετωπίζω - ξέρεις εσύ... - και λίγα λέω! Τι; Επειδή ντρέπομαι ο φτωχός να ...παρακαλέσω και πετάω ατάκες αυτοάμυνας για σταχτοδοχεία και τρίχες, εσύ το πίστεψες;

...κι αποκαΐδια οι φωτιές, ντερβίσια μου... (αποκλειστικά από Bougas Version...)

Δημοσ.

Αγορινα κοφτα γιατι σε χαλανε και προσεχε τι λες μαγκιες απο ενα pc δεν μετρανε παρε τα σκυλια σ και ελα στο αλσος ιλισσιων και αφησε τα οπως λες και αν δεν σε νοιαζει η καταληξη των σκυλιων σ και οτιδηποτε προκαλεσουν τι να πω εισαι αξιος της μοιρας σ ,ρωτα οποιον θελεις θα γελανε με αυτα που λες αλλα συμβουλη μην τα λες παρα εξω ρομπα θα γινεις (ξεκουμπωτη)μην αρχιζεις τους χαρακτηρισμους γιατι χαρακτηρισμους θα δεις και μονο !!!ελα απο τα ιλισσια να δουμε τι κραξιμο θα φας απο τους ιδιοκτητες αν τα χεις χυμα και συ πινεις οτι στο θεο πινεις !!Sent from my GT-N7100 using Insomnia

Να κι αν δω χαρακτηρισμούς, να κι αν όχι. Ο ίδιος ο χαρακτηρισμός δε μετράει καθόλου για 'μένα. Το από ποιον προέρχεται είναι που μετράει. Εν προκειμένω λοιπόν...ούτε κρύο ούτε ζέστη, όπως - δεν αποκλείεται να - καταλαβαίνεις...

Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν, μαγκάκο μου, ούτε και ν' ασχοληθώ με το αν θα γελάσει ή όχι. Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώνει τα όσα λέω και δεν έχω κανένα καημό να πείσω τον κάθε άσχετο.

Το ...άλσος των Ιλισίων δε μου λέει τίποτα. Για 40 χρόνια έκανα αυτό που μου προτείνεις στον αρχαιολογικό χώρο τής Ακαδημίας Πλάτωνος. τόσο μαζί με τον πατέρα μου, όσο και μόνος μου και ούτε τα δικά μου σκυλιά έπαθαν τίποτα, ούτε τα σκυλιά των άλλων (οι οποίοι τα είχαν επίσης λυτά...τι περίεργο, ε; ), ούτε κράξιμο έφαγα απ' τον οποιονδήποτε.

...Άλσος Ιλισίων...ανατρίχιασα! Μισό λεφτό, φτιάχνω μια βαλίτσα και φεύγω για αεροδρόμιο. Τρελός είμαι να χάσω τέτοια εμπειρία; (Ακριβώς αυτό θα έκανα, αστέρι μου! Θα πήγαινα σε μέρος όπου οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν τα σκυλιά τους λυτά κι εγώ θα το έπαιζα αντίδραση...Άιντεεεεε!)

Εμετικό ποστ τουλάχιστον..

Δραμαμίνη...τουλάχιστον!

δε με ξέρεις και μιλάς, αν με ήξερες θα γέλαγες με τον εαυτό σου για ότι μου γράφεις

έχει πλάκα να είσαι keyboard warrior αλλα τόσο χρονών είναι τραγικό 

σοβαρέψου μπάρμπα ... και αν σε πιάνει φαγούρα να πας να το κοιτάξεις , ο καρκίνος του προστάτη θερίζει στην ηλικία σου

Αγορινα μ παρακαλαω να πετυχω ανεγκεφαλους ιδιοκτητες που βασανιζουν ζωα και κατι τετοιους σαν και σενα sorry my boy δεν υπαρχει καταλληλος χαρακτηρισμος για εσασ ;) να τους ξηγησω το ονειρο που βλεπουν μπας και ξυπνησουν χλωμο βεβαια αλλα !!ασε τις ειρωνιες γιατι ολοι λαθος ειμαστε και συ ο σωστος για στροφαρε λιγο βαλε πρωτη ασε το τσιγαρακι στο σταχτοδοχειο και σκεψου το !!!Sent from my GT-N7100 using Insomnia
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...