doubtful Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εμετικό ποστ τουλάχιστον.. δεν ειναι τυχαιο που τον εχω στο τεραστιων διασταστεων μπλοκ λιστ μου !! (τον deesnider) :devil: 3
deesnider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μαγκιες απο ενα pc δεν μετρανε παρακαλαω να πετυχω...να τους ξηγησω το ονειρο ...νννναι!... δεν ειναι τυχαιο που τον εχω στο τεραστιων διασταστεων μπλοκ λιστ μου !! :devil: ...πες το ρε παιδάκι μου και μ' έχει φάει η περιέργεια με το μ@λ@κ@ το γάτο μου, που έχει πλαντάξει στο κλάμα... 1
doubtful Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αδε το πυροβολησε μια! 4 γιατι !?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ??? Ο "ανθρωπος" ειναι ψυχακιας λεμε. Αλλα φυσικα στα @@ του, εχει το νομο για μπαμπα. 3
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Γιατί πλακώνεστε έτσι ρε παιδιά;Τι έχετε να χωρίσετε;Κατ εμέ η εξάσκηση σκοποβολής του βλακόμπατσου πάνω στο συγκεκριμένο σκυλί υπό τις παρούσες συνθήκες είναι όχι μόνο κατάπτυστες αλλά ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να περνα ΕΔΕ στην usa version της με το ερώτημα της απόλυσης άσε που έχω την εντύπωση ότι έχει ήδη δημιοιυργηθεί μεγάλος θόρυβος για το video ήδη.Τώρα ποιος λογικός άνθρωπος θα διαφωνήσει με τον deesender ότι άλλο είναι αυτό και α΄λλο το να προστατεύσεις την ακεραιότητα σου όταν βρίσκεσαι σε κίνδυνο έστω και αν προέρχεται από το πιο πιστό τετράποδο του πλανήτη.Δηλαδή αν μου ορμήσει σκύλος και έχει πρόθεση να μου μετατρέψει την γάμπα σε μπριζόλα και έχω μαζί μου όπλο ποια φαντάζεσαι φίλε nicos89 ότι θα είναι η συνέχεια;Μήπως επειδή είμαι φιλόζωος θα επιτρέψω να μου ξεκολήσει την γάμπα;.όχι πες μου λίγο πως το βλέπεις 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 .όχι πες μου λίγο πως το βλέπεις κλοτσίδι στη μάπα έτσι έκανα που μου την έπεσε rottweiler ηταν αρκετό για να εξαφανιστώ τρέχοντας είχα μαχαίρι πάνω μου, τι να έκανα ? να το έβγαζα να το κόψω κύβους?(θα του τα κλανα αλλα anyway ) η να κουβαλάω όπλο για σκοποβολή γιατι ο συγκεκριμένος σκύλος ηταν άγριος γιατι το αφεντικό του το είχε "εκπαιδεύσει" με ξύλο απο μικρό οτιδίποτε θα κάνεις για να γλυτώσεις την ζωή σου αλλα όχι να βγάλεις ενα όπλο να του ρίξεις 4 φορές ούτε αλυσίδες και να το λιώσεις όπως λέει ο άλλος απο πάνω του γείτονα ηταν και την επόμενη μέρα πλακωθήκαμε στις μπουνιές γιατι του είπα τι έγινε και μου ζήταγε και τα ρέστα ενώ ο δικός του σκύλος περιφερόταν στην γειτονιά μες τη νύχτα. Αμα πέρναγε κανένα παιδί ? τι θα γινόταν ? ..... 1
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Συγνώμη που θα γίνω και εγώ κομιστής μιας ιστορίας αλλά μάλλον φίλε Νίκο εσύ δεν έχεις δει σκυλιά τέρατα.Επιστρέφοντας το καλοκαίρι το 87 από το χωράφι με τον πατέρα μου από το πότισμα του βαμβακιού με το μοτοποδήλατο που είχαμε ένα τσομπανόσκυλο το οποίο το φωνάζαν όλοι tigra για προφανείς λόγους έδωσε μία κουτουλιά με το κεφάλι στο μοτοποδήλατο και βρέθήκαμε ο πατέρας μου το μοτοποδήλατο και εγώ σε απόσταση 10 μμέτρα ο ένας από τον άλλον.Ευτυχώς ήταν αυτό που λέμε στα χωριά μεριάς και είχε χόρτο και δεν σακατευτήκαμε καθώς πηγαίναμε με 50 χιλιόμετρα την ώρα.Αν δεν έρχόταν τρέχοντας ο βοσκός θα μας έτρωγε ζωντανους γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι η κλώτσια σε ζώο που γκρεμίζει μηχανάκι εν κινήσει με 140 κιλά βάρος πάνω του προφανώς δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.Έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι το σκυλί το εκτέλεσε ο ίδιος ο βοσκός αφού κατόπι δάγκωσε τέσσερα παιδιά εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι.Αυτό το σκυλί έχει φάει πορτες αγροτικών στα μούτρα γιατί αν δεν την άνοιγες απότομα στο σαγόνι του μαζευε φόρα και έπεφτε με το κεφάλι πάνω.Δεν έχεις δει σκυλί τέρας πίστεψεμε αλήθεια σου λέω.Νομίζεις ότι έχεις δει.Το μέγεθος αυτουνού θα το σύγκρινα άνετα με πουλάρι αλλά το χειρότερο ήταν ο χαρακτήρας του.Πέρα από το ότι όντως ήταν κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια είχαν τρελαθεί ολοι στο χωριό να επισκευάζουν βουλιαγμένες πόρτες. 1
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τοσο δυσκολο ηταν να εχουν και αναισθητικα για σκυλους μαζι τους??? Αμερικη ειναι υποτιθεται οτι ειναι οργανωμενοι σε ολα....
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Σωστός από εμένα. Το παραπάνω κατεβατό που έγραψα το διάβασες η μπα;
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Συγνώμη που θα γίνω και εγώ κομιστής μιας ιστορίας αλλά μάλλον φίλε Νίκο εσύ δεν έχεις δει σκυλιά τέρατα.Επιστρέφοντας το καλοκαίρι το 87 από το χωράφι με τον πατέρα μου από το πότισμα του βαμβακιού με το μοτοποδήλατο που είχαμε ένα τσομπανόσκυλο το οποίο το φωνάζαν όλοι tigra για προφανείς λόγους έδωσε μία κουτουλιά με το κεφάλι στο μοτοποδήλατο και βρέθήκαμε ο πατέρας μου το μοτοποδήλατο και εγώ σε απόσταση 10 μμέτρα ο ένας από τον άλλον.Ευτυχώς ήταν αυτό που λέμε στα χωριά μεριάς και είχε χόρτο και δεν σακατευτήκαμε καθώς πηγαίναμε με 50 χιλιόμετρα την ώρα.Αν δεν έρχόταν τρέχοντας ο βοσκός θα μας έτρωγε ζωντανους γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι η κλώτσια σε ζώο που γκρεμίζει μηχανάκι εν κινήσει με 140 κιλά βάρος πάνω του προφανώς δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.Έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι το σκυλί το εκτέλεσε ο ίδιος ο βοσκός αφού κατόπι δάγκωσε τέσσερα παιδιά εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι.Αυτό το σκυλί έχει φάει πορτες αγροτικών στα μούτρα γιατί αν δεν την άνοιγες απότομα στο σαγόνι του μαζευε φόρα και έπεφτε με το κεφάλι πάνω.Δεν έχεις δει σκυλί τέρας πίστεψεμε αλήθεια σου λέω.Νομίζεις ότι έχεις δει.Το μέγεθος αυτουνού θα το σύγκρινα άνετα με πουλάρι αλλά το χειρότερο ήταν ο χαρακτήρας του.Πέρα από το ότι όντως ήταν κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια είχαν τρελαθεί ολοι στο χωριό να επισκευάζουν βουλιαγμένες πόρτες. Ο σκυλος αυτος ήταν της περιοχής εκει? και γιατι δεν ειχανε φωναξει κάποια φιλοζωικη να τον μαζέψουν? να του βαλουν φιμωτρο και να το μαζεψουν
giorgarello Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι το διάβασα. Αφού λέμε ιστορίες ας πω κι εγώ μία. Μπαίνω στο σπίτι μιας φίλης μου και έρχεται το σκυλί της να μου μυρίσει τα παπούτσια. Καθώς προχωρούσα και με μύριζε, κατα λάθος πατάω το πόδι του και αυτό στα καπάκια μου ρίχνει δαγκωματιά ξεγυρισμένη στη γάμπα. Αυτό. Λίζα την έλεγαν ωραία σκυλάκι, παίζαμε μετά.
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εμένα αν μου δάγκωνε την γάμπα θα αποδείκνυα στην Λίζα πόσο καλό κοντουπιέ είχα όταν έπαιζα μπάλα στις Ν.καρυές Δ εθνική...Πιστέυω για να έπαιζα εκεί θα είχα και καλό κουντουπιέ δυστυχώς για την Λίζα. Ο σκυλος αυτος ήταν της περιοχής εκει? και γιατι δεν ειχανε φωναξει κάποια φιλοζωικη να τον μαζέψουν? να του βαλουν φιμωτρο και να το μαζεψουν 1987 σε χωριό της Λάρισας πόσο πιθανό σενάριο σου κάνει να υπήρχαν φιλοζωικές εταιρίες;Ούτε κέντρο υγείας για ανθρώπους δεν υπήρχε έπρεπε να πηγαίνουμε στα Φάρσαλα για το οτιδήποτε.
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εμένα αν μου δάγκωνε την γάμπα θα αποδείκνυα στην Λίζα πόσο καλό κοντουπιέ είχα όταν έπαιζα μπάλα στις Ν.καρυές Δ εθνική...Πιστέυω για να έπαιζα εκεί θα είχα και καλό κουντουπιέ δυστυχώς για την Λίζα. 1987 σε χωριό της Λάρισας πόσο πιθανό σενάριο σου κάνει να υπήρχαν φιλοζωικές εταιρίες;Ούτε κέντρο υγείας για ανθρώπους δεν υπήρχε έπρεπε να πηγαίνουμε στα Φάρσαλα για το οτιδήποτε. Η ελληνικη φιλοζωικη ειναι απο το 1975 φιλε μου δεν ξερω τι χωριο ειναι αυτο απλα σου λεω. Γιατι την πηρες κανεις τηλεφωνο απο εκει να την ρωτησει για το προβλημα και του αρνηθηκε?
kpanos1980 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <p>Συγνώμη που θα γίνω και εγώ κομιστής μιας ιστορίας αλλά μάλλον φίλε Νίκο εσύ δεν έχεις δει σκυλιά τέρατα.Επιστρέφοντας το καλοκαίρι το 87 από το χωράφι με τον πατέρα μου από το πότισμα του βαμβακιού με το μοτοποδήλατο που είχαμε ένα τσομπανόσκυλο το οποίο το φωνάζαν όλοι tigra για προφανείς λόγους έδωσε μία κουτουλιά με το κεφάλι στο μοτοποδήλατο και βρέθήκαμε ο πατέρας μου το μοτοποδήλατο και εγώ σε απόσταση 10 μμέτρα ο ένας από τον άλλον.Ευτυχώς ήταν αυτό που λέμε στα χωριά μεριάς και είχε χόρτο και δεν σακατευτήκαμε καθώς πηγαίναμε με 50 χιλιόμετρα την ώρα.Αν δεν έρχόταν τρέχοντας ο βοσκός θα μας έτρωγε ζωντανους γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι η κλώτσια σε ζώο που γκρεμίζει μηχανάκι εν κινήσει με 140 κιλά βάρος πάνω του προφανώς δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.Έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι το σκυλί το εκτέλεσε ο ίδιος ο βοσκός αφού κατόπι δάγκωσε τέσσερα παιδιά εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι.Αυτό το σκυλί έχει φάει πορτες αγροτικών στα μούτρα γιατί αν δεν την άνοιγες απότομα στο σαγόνι του μαζευε φόρα και έπεφτε με το κεφάλι πάνω.Δεν έχεις δει σκυλί τέρας πίστεψεμε αλήθεια σου λέω.Νομίζεις ότι έχεις δει.Το μέγεθος αυτουνού θα το σύγκρινα άνετα με πουλάρι αλλά το χειρότερο ήταν ο χαρακτήρας του.Πέρα από το ότι όντως ήταν κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια είχαν τρελαθεί ολοι στο χωριό να επισκευάζουν βουλιαγμένες πόρτες.</p> Φιλε μ sorry αλλα ακυρο το κατεβατο που γραψες !πρωτα συμφωνω οτι τετοια σκυλια τετοιους μεγεθους αν δεν ασχοληθεις μαζι τους μπορουν να γινουν ευκολα δολοφονικα αλλα δεν φταει αυτος αλλα ο βλακας αγροτης τσοπανης οτι ηταν που το αφησε χυμα στο κυμα και οποιον παρει ο χαρος τοσα ειχε κανει που εγραψες ,δευτερον νομιζεις οτι θελει πολλη να πεσεις απο το μηχανακη ενας να σε σπρωξει εχεις φυγει εργο οπως καταλαβαινεις!!οι περισσοτερες επιθεσεις μην πω ολες εχουν γινει απο δεσποζομενα ζωα λογω οτι ειχαν ηλιθιους κομπλεξικους ιδιοκτητες που δεν εχουν τιποτα να δειξουν παρα το δολοφονο σκυλο τους !! Sent from my GT-N7100 using Insomnia
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φιλε μ sorry αλλα ακυρο το κατεβατο που γραψες !πρωτα συμφωνω οτι τετοια σκυλια τετοιους μεγεθους αν δεν ασχοληθεις μαζι τους μπορουν να γινουν ευκολα δολοφονικα αλλα δεν φταει αυτος αλλα ο βλακας αγροτης τσοπανης οτι ηταν που το αφησε χυμα στο κυμα και οποιον παρει ο χαρος τοσα ειχε κανει που εγραψες ,δευτερον νομιζεις οτι θελει πολλη να πεσεις απο το μηχανακη ενας να σε σπρωξει εχεις φυγει εργο οπως καταλαβαινεις!!οι περισσοτερες επιθεσεις μην πω ολες εχουν γινει απο δεσποζομενα ζωα λογω οτι ειχαν ηλιθιους κομπλεξικους ιδιοκτητες που δεν εχουν τιποτα να δειξουν παρα το δολοφονο σκυλο τους !! Sent from my GT-N7100 using Insomnia Nαι ενταξει... ξαφνικα ο σκυλος φυτρωσε εκει και βρεθηκε σε ενα απομακρυσμενο χωριο που δεν παταει ανθρωπος και ο καλος αγροτης τους εσωσε σκοτωνοντας το ζωο..... τρεχα γυρευε ποιανου ανευθυνου δουλεια ηταν μπορει και του ιδιου του αγροτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα