deesnider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το παραπάνω κατεβατό που έγραψα το διάβασες η μπα fixed... Ναι το διάβασα. Αφού λέμε ιστορίες ας πω κι εγώ μία. Μπαίνω στο σπίτι μιας φίλης μου και έρχεται το σκυλί της να μου μυρίσει τα παπούτσια. Καθώς προχωρούσα και με μύριζε, κατα λάθος πατάω το πόδι του και αυτό στα καπάκια μου ρίχνει δαγκωματιά ξεγυρισμένη στη γάμπα. Αυτό. Λίζα την έλεγαν ωραία σκυλάκι, παίζαμε μετά. Εντοπίζεις τη διαφορά αυτής τής περίπτωσης από τις υπόλοιπες, έτσι; Για τον ίδιο λόγο σε δαγκώνει και μια οχιά (όχι από εκδικητικότητα, αλλά από ενστικτώδη αντίδραση στον πόνο και από πανικό), ενώ αν απλά βρεθείς στο δρόμο της όχι μόνο δε σού επιτίθεται, αλλά φεύγει διότι σε φοβάται πολύ περισσότερο, απ' όσο εσύ αυτήν... 3
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αδε το πυροβολησε μια! 4 γιατι !?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ??? Ο "ανθρωπος" ειναι ψυχακιας λεμε. Αλλα φυσικα στα @@ του, εχει το νομο για μπαμπα. Ελα μου ντε!!! Ρε φιλε θες ν αμυνθεις ριχτου μια, στο ποδι εστω! Γι αυτο και εγραψα πιο πριν, οτι γουσταρε που το κανε. Κι επειδη βλεπω οτι η συζητηση γενικευεται.. Κανενας σκυλος δεν γεννιεται αγριος. Οι ΒΛΑΚΕΣ που τα εχουν τα κανουν ετσι, επιτηδες ή εν αγνοια τους. Ολα τα σκυλια θελουνε προσοχη στην ανατροφη τους, με εντατικη αλλα και σταδιακη, κοινωνικοποιηση, με εκπαιδευση, και φυσικα ΧΩΡΙΣ τη χρηση βιας(ξυλο, εντονο ή ηπιο). Το θεμα ειναι οτι λιγοι ξερουνε πως πρεπει να μεγαλωνουνε σκυλια, ισοως οταν αυτα ανηκουν σε κυριαρχικες φυλες οπως τα Ροτβαιλερ. 2
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 κλοτσίδι στη μάπα έτσι έκανα που μου την έπεσε rottweiler ηταν αρκετό για να εξαφανιστώ τρέχοντας είχα μαχαίρι πάνω μου, τι να έκανα ? να το έβγαζα να το κόψω κύβους?(θα του τα κλανα αλλα anyway ) η να κουβαλάω όπλο για σκοποβολή γιατι ο συγκεκριμένος σκύλος ηταν άγριος γιατι το αφεντικό του το είχε "εκπαιδεύσει" με ξύλο απο μικρό οτιδίποτε θα κάνεις για να γλυτώσεις την ζωή σου αλλα όχι να βγάλεις ενα όπλο να του ρίξεις 4 φορές ούτε αλυσίδες και να το λιώσεις όπως λέει ο άλλος απο πάνω του γείτονα ηταν και την επόμενη μέρα πλακωθήκαμε στις μπουνιές γιατι του είπα τι έγινε και μου ζήταγε και τα ρέστα ενώ ο δικός του σκύλος περιφερόταν στην γειτονιά μες τη νύχτα. Αμα πέρναγε κανένα παιδί ? τι θα γινόταν ? ..... Ναι καλά ρε Νικο, σα να βλέπω παιδάκια του Δημοτικού να λένε θα τούχωνα μια, θα του τράβαγα μια κλωτσιά, θα τούριχνα μια ροχάλα. Επιτέλους. Η άποψη με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο είναι του Σπιρτούλη στις αρχικές σελίδες. Btw αφού κυκλοφορείς με μαχαίρι, ελπίζω να μην τα τσουγκρίσουμε πουθενά. Ελα μου ντε!!! Ρε φιλε θες ν αμυνθεις ριχτου μια, στο ποδι εστω! Γι αυτο και εγραψα πιο πριν, οτι γουσταρε που το κανε. Κι επειδη βλεπω οτι η συζητηση γενικευεται.. Κανενας σκυλος δεν γεννιεται αγριος. Οι ΒΛΑΚΕΣ που τα εχουν τα κανουν ετσι, επιτηδες ή εν αγνοια τους. Ολα τα σκυλια θελουνε προσοχη στην ανατροφη τους, με εντατικη αλλα και σταδιακη, κοινωνικοποιηση, με εκπαιδευση, και φυσικα ΧΩΡΙΣ τη χρηση βιας(ξυλο, εντονο ή ηπιο). Το θεμα ειναι οτι λιγοι ξερουνε πως πρεπει να μεγαλωνουνε σκυλια, ισοως οταν αυτα ανηκουν σε κυριαρχικες φυλες οπως τα Ροτβαιλερ. Το θέμα μαργαρίτα είναι ότι το ροτβάιλερ το παίρνεις ή για φύλακα, ή δυστυχώς για να την βγείς στους άλλους. Και αν δεν είναι άγριο δεν λέει. Θα σε πούνε φλώρο. Πολλές φορές έχει να κάνει με το ανδρικό κόμπλεξ. Έχω big car , big dog, so big penis.
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ελα μου ντε!!! Ρε φιλε θες ν αμυνθεις ριχτου μια, στο ποδι εστω! Γι αυτο και εγραψα πιο πριν, οτι γουσταρε που το κανε. Κι επειδη βλεπω οτι η συζητηση γενικευεται.. Κανενας σκυλος δεν γεννιεται αγριος. Οι ΒΛΑΚΕΣ που τα εχουν τα κανουν ετσι, επιτηδες ή εν αγνοια τους. Ολα τα σκυλια θελουνε προσοχη στην ανατροφη τους, με εντατικη αλλα και σταδιακη, κοινωνικοποιηση, με εκπαιδευση, και φυσικα ΧΩΡΙΣ τη χρηση βιας(ξυλο, εντονο ή ηπιο). Το θεμα ειναι οτι λιγοι ξερουνε πως πρεπει να μεγαλωνουνε σκυλια, ισοως οταν αυτα ανηκουν σε κυριαρχικες φυλες οπως τα Ροτβαιλερ. Πυροβολεί για να σκοτώσει,όχι για να το ακινητοποιήσει(ούτε καν είναι ο σκοπός του άλλωστε να βρει έναν τρόπο να το σώσει το ζωντανό). Έτσι τους εκπαιδεύουν,να σιγουρεύονται ότι δεν αποτελεί πια κίνδυνο το ζώο.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι καλά ρε Νικο, σα να βλέπω παιδάκια του Δημοτικού να λένε θα τούχωνα μια, θα του τράβαγα μια κλωτσιά, θα τούριχνα μια ροχάλα. Επιτέλους. Η άποψη με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο είναι του Σπιρτούλη στις αρχικές σελίδες. αφου δεν πήρε το πόδι μου στο στόμα να φύγει τυχερός ήμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα