Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον δε το διατυπωσα καλα. Η φοιτητρια μολις ειχε τελειωσει απο τη σχολη και πηγαινε σπιτι. Στο δρομο της επιτεθηκε αδεσποτο θηριο και την κατακρεουργησε.

Ειναι κριμα να ευχηθω να παθετε τα ιδια μια ημερα, οσοι κατηγορειτε τους αστυνομικους για αυτο που εκαναν;

Και άνθρωποι βιάζουν κοριτσάκια... Εσύ φίλε μου είσαι υπέρ του να βγώ έξω και να αρχίσω να σκοτώνω όποιον πλησιάζει τα παιδιά μου (είναι πιθανός βιαστής);;; Αν όχι τότε είναι κρίμα να ευχηθώ και στα παιδιά σου να πάθουν το ίδιο με τα κοριτσάκια που αναφέρω παραπάνω. 

Με τα παραπάνω φαντάζομαι να σου έδειξα πόσο ηλίθιος είναι ο συλλογισμός σου. Αν όχι, τότε δεν είναι ηλίθιος μόνο ο συλλογισμός σου.

• Like 6
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει να πεσετε να με φατε τωρα αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση βλεπωντας το βιντεο εχω να πω τα εξης.

ο σκυλος καλως ή κακως δεν ορμαει κατα τη συλληψη του αφεντικου του παιχνιδιαρικα. οσο και αν προσπαθουν καπιοι στα σχολια του βιντεο να το παρουσιασουν οτι δεν ειχε σκοπο να δαγκωσει και αδικα τον φοβηθηκαν οι αστυνομικοι.

Απο εκει και περα υπαρχει τεραστια αποσταση του να βγαλεις οπλο και να σκοτωσεις ενα ζωντανο που το μονο που εκανε ηταν να ακολουθησει το ενστικτο του, να προστατεψει το αφεντικο του. Δεν αρπαξε ομως και καποιον απο το χερι. Σιγουρα οι αστυνομικοι θα μπορουσαν να οπισθοχωρησουν, αφηνοντας χωρο στο σκυλο να ηρεμησει και στο αφεντικο του να τον ελεγξει και το ζητημα να ληξει εκει. Σιγουρα εχουν εκπαιδευτει καθως δεν ειναι ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταιος συλληφθεντας τον οποιο ο αμοιρος σκυλος του θα επιχειρησει να προστατεψει

Ο κυριος φταιχτης του επεισοδιου κατ εμε ειναι το αφεντικο του που απο οτι διαβαζω πηγαινε γυρευοντας αρκετη ωρα. Και οταν πας γυρευοντας καποιος συνηθως την πληρωνει. Κριμα το ζωντανο παντως και ηταν πανεμορφο σκυλακι.

Αυτό ακριβώς. Σίγουρα άξιζε καλύτερο αφεντικό.

Δημοσ.

Και άνθρωποι βιάζουν κοριτσάκια... Εσύ φίλε μου είσαι υπέρ του να βγώ έξω και να αρχίσω να σκοτώνω όποιον πλησιάζει τα παιδιά μου (είναι πιθανός βιαστής);;; Αν όχι τότε είναι κρίμα να ευχηθώ και στα παιδιά σου να πάθουν το ίδιο με τα κοριτσάκια που αναφέρω παραπάνω. 

Με τα παραπάνω φαντάζομαι να σου έδειξα πόσο ηλίθιος είναι ο συλλογισμός σου. Αν όχι, τότε δεν είναι ηλίθιος μόνο ο συλλογισμός σου.

Όχι οτι συφωνώ με τον Luxx, αλλά και ο δικός σου συλλογισμός δεν πάει πίσω. Συσχετίζεις άσχετα πράγματα.

Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες ρε panagos... Ο συλλογισμός του Luxx είναι ο ορισμός της γενίκευσης, το ίδιο και ο δικός μου. Ειρωνικό ήταν το προηγούμενο ποστ μου για δείξει αυτό που λέω τώρα άμεσα, έμμεσα.

Δημοσ.

χαχα, ε αφου είναι μεταξύ μας να το παραδεχτώ.

Τώρα σχετικά με το θέμα νομίζω οτι το video που δείχνει τον αστυνομικό να ακινητοποιεί τον σκύλο με το taser gun τα λέει όλα. Επίσης αν δείτε καλά το αρχικό video, ο αστυνομικός κινήθηκε εναντίον του σκύλου και όχι το ανάποδο.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα χειροτερα ποστ που εχω διαβασει στο ινσομνια εδω και 10+ χρονια που ειμαι. Ευγε "αγορι" μου. Ευγε.

Και για να τελειωνουμε. Καλα του εκαναν του κοπροσκυλου. Αντε και πολυ το κουβεντιασαμε αλανια μου. Εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει και αυτοκτονει.

Δημοσ.

Μήπως να ηρεμήσουμε λέω εγώ; Τελευταία λύση πρέπει να είναι η οπλοχρησία. Όχι η πρώτη. Αν είχαν λίγη ψυχραιμία και υπομονή οι μπάτσοι (κοινώς, καλύτερη εκπαίδευση), δεν θα μιλούσαμε τώρα για το θέμα.

Δημοσ.

Μήπως να ηρεμήσουμε λέω εγώ; Τελευταία λύση πρέπει να είναι η οπλοχρησία. Όχι η πρώτη. Αν είχαν λίγη ψυχραιμία και υπομονή οι μπάτσοι (κοινώς, καλύτερη εκπαίδευση), δεν θα μιλούσαμε τώρα για το θέμα.

Δεν μπορεις να μιλας για ψυχραιμια και υπομονη στον καθε τρελαμενο που σου ερχεται για χαβαλε-τσαμπουκα, ενω εισαι εν μεσω αστυνομικης επιχειρησης με ομηρους. Δεν καθονταν στα εβερεστ για καφε...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος τσαμπουκαλεύτηκε; Δεν ακούω τι λέει ο τύπος με τον σκύλο, αλλά μακριά ήταν.

Αν δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, τότε δεν πρέπει να σου δίνουν όπλο. As simple as that για μένα.

Δημοσ.

Παντως αυτοι οι αμερικανοι μπατσοι πρεπει να ειναι σκληρα αντρακια

ο ραμπο εκτελη.... τι να πεις..

Θα προτιμουσα να πεθαινε ο μαυρος απο το σκυλο.. Whatever.. 

Δεν εχουν πεθανει παντως λιγοι ανθρωποι απο επιθεσεις σκυλων, ποσο μαλλον, τετοιων θηριων.

αυτα τα κομμεντ να μην κανατε ο κοσμος θα ηταν καλυτερος.

Το είδα ξανά το βίντεο, πολλές φορές. Ο αστυνομικός, θεωρώ, πως δεν αποτελούσε απειλή για τους συναδέλφους του ή για τον εαυτό του. Δέχομαι πως ίσως βέβαια αποτελούσε για κάποιον ανυποψίαστο περαστικό (το ίδιο βέβαια θα ίσχυε σε οποιαδήποτε περίπτωση -εφόσον βρίσκεται σε αστική περιοχή- ακόμα και αν πυροβολούσε κάποιον οπλισμένο εγκληματία). 

Ωστόσο επιμένω, δεν μπορείς να κρίνεις με τόση σιγουριά έναν άνθρωπο ο οποίος καλείται να λειτουργήσει υπό πίεση. Ούτε μπορείς να χαρακτηρίζεις αρνητικά μια ομάδα ανθρώπων επειδή ένας εξ αυτών έκανε κάτι που θεωρείς (ή είναι αντικειμενικά) παπαριά. Αυτό πάει στους διάφορους A.C.A.B φάση τύπους.

Στο φινάλε δέχομαι εν μέρει την άποψή σου. Δεν δέχομαι όμως το να ασκείται εκ του ασφαλούς κριτική, όπως π.χ. στο διαιτητή ο οποίος δεν σφύριξε "κλασσική" περίπτωση offside...άσχετα βέβαια αν αυτός έζησε τη φάση στο γήπεδο ενώ εμείς έχουμε δυνατότητα replay σε αργή κίνηση και από δέκα διαφορετικές κάμερες.

Το "ουγκ" ξεκίνησε από δικό μου post και ζητώ συγγνώμη αν έθιξα κάποιον. Πάει σ' αυτούς που αρέσκονται στις γενικεύσεις του στυλ "όλοι οι μπάτσοι είναι γουρούνια"...

Έχεις δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Δες τι γράφω στον gdask.

Η λογική σου είναι προφανώς σωστή, κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως δεν "στέκει" στο παρόν θέμα. Αν ο τύπος έριχνε σε άοπλο άνθρωπο, ακόμα και αν αυτός π.χ. τον απειλούσε με τις γροθιές του ή ένα μαδέρι, θα συμφωνούσαμε.

Αν ο αστυνομικός δολοφονούσε ένα 15χρονο, ακόμα και αν αυτός τον έβρισε, θα μιλάγαμε για ψυχασθενή καυλόμπατσο. 

Ωστόσο, στο βίντεο ο τύπος λειτούργησε εντός των πλαισίων του νόμου και των κανόνων εμπλοκής. Ακόμα και IQ 200 να έχει κάποιος, αν δεν είναι ψύχραιμος μπορεί να κάνει πράγματα αδιανόητα.

Γι' αυτό κάθε ένοπλη Υπηρεσία έχει σαφείς κανόνες εμπλοκής. Χάρη σε τέτοιους κανόνες, από τη μία ο ένστολος έχει στο κεφάλι του πέντε απλά πράγματα που ίσως τον βοηθήσουν να λειτουργήσει με σχετική ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση υπό πίεση, ενώ από την άλλη έαν -στα πλαίσια αυτών των κανόνων- προχωρήσει σε χρήση όπλου μπορεί να αθωωθεί. Εν προκειμένω, ο τύπος εδώ προχώρησε σε κάτι βάρβαρο και ανήθικο για πολλούς από εσάς, είχε όμως το δικαίωμα να το κάνει.

Δεν είναι απόλυτα σχετικό, θυμάμαι όμως στη σχολή οδηγών που μας έλεγαν το εξής: Αν οδηγούμε με κάποια ταχύτητα και πεταχτεί ζώο μπροστά μας, δεν φρενάρουμε, δεν κάνουμε απότομες μανούβρες για να το αποφύγουμε. Γιατί; Διότι έτσι ίσως θέσουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας, τους συνεπιβάτες μας, άλλους οδηγούς ή περαστικούς. Είναι βάρβαρο; Είναι. Είναι λογικό; Επίσης.

πωω γραψε κανα βιβλιο εσυ. ελεοσ...

Δημοσ.

Γεγονός είναι πως τα Αμερικανάκια βλέπουν πολλές ταινίες, έχουν και το ελεύθερο από το σύστημά τους και το δαχτυλάκι τους πάει κατευθείαν στη σκανδάλη. Υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν στην αστυνομία, ακόμα περισσότεροι δε αυτοί που μπαίνουν στο στρατό, για να σκοτώνουν. Γουστάρουν ρε παιδί μου πως το λένε; Χειρότεροι από αυτούς που γίνονται καθολικοί παπάδες για να έχουν πρόσβαση σε αγοράκια. Την αγελάδα ας πούμε "έπρεπε" οπωσδήποτε να την σκοτώσουν έτσι; Αλλιώς θα τους έτρωγε την τσουτσου.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον δε το διατυπωσα καλα. Η φοιτητρια μολις ειχε τελειωσει απο τη σχολη και πηγαινε σπιτι. Στο δρομο της επιτεθηκε αδεσποτο θηριο και την κατακρεουργησε.

Ειναι κριμα να ευχηθω να παθετε τα ιδια μια ημερα, οσοι κατηγορειτε τους αστυνομικους για αυτο που εκαναν;

Εσυ εφυγες μπλοκ δεν μπορω αν διαβαζω τονους χαζομαρας. με πειραζει !!

Γεγονός είναι πως τα Αμερικανάκια βλέπουν πολλές ταινίες, έχουν και το ελεύθερο από το σύστημά τους και το δαχτυλάκι τους πάει κατευθείαν στη σκανδάλη. Υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν στην αστυνομία, ακόμα περισσότεροι δε αυτοί που μπαίνουν στο στρατό, για να σκοτώνουν. Γουστάρουν ρε παιδί μου πως το λένε; Χειρότεροι από αυτούς που γίνονται καθολικοί παπάδες για να έχουν πρόσβαση σε αγοράκια. Την αγελάδα ας πούμε "έπρεπε" οπωσδήποτε να την σκοτώσουν έτσι; Αλλιώς θα τους έτρωγε την τσουτσου.

Φιλος υπαρχει μια λεξη για αυτο. RETARDATION!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε block όλο το insomnia αν σε ενοχλεί.....α και μετά κάνε και τον εαυτό σου.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...