doubtful Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τι αναλυεται μωρε.... κβαντικη φυσικη??? ελεος δλδ. Απλα ειναι τα πραγματα ο συγκεκριμενος μπατσος ηταν καθυστερημενος. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. Οπως ειπε και ο Rotten ο μπατσος ηταν τοσο χαζος που κινηθηκε προς το ερμαιο το ζωο με αποτελεσμα να το εξοργισει ακομα περισσοτερο για να του δειξη στο τελος ποσο μεγαλη την εχει. Μερικα σχολια εδω μεσα απλα με θλιβουν.... μα τοσο ....??? 3
pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ποιος τσαμπουκαλεύτηκε; Δεν ακούω τι λέει ο τύπος με τον σκύλο, αλλά μακριά ήταν. Αν δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, τότε δεν πρέπει να σου δίνουν όπλο. As simple as that για μένα. Μια χαρα ψυχραιμο τον βλεπω. Στο 3:21 με το αριστερο χερι προσπαθει να το πιασει απο το περιλαιμιο, και αφου το σκυλι σηκωνεται να τον δαγκωσει, τοτε το πυροβολει. Αν δεν ηταν ψυχραιμος, θα του την ειχε ριξει απο την αρχη που ειχε βγαλει το οπλο. 2
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλα πως φαίνεται οτι ξέρεις απο σκυλιά!!! Πήγαινε εσύ να πιάσεις ακόμα και τον πιο ήρεμο σκύλο απο το περιλαίμιο να δούμε πως θα αντιδράσει. Πόσο μάλλον έναν σκύλο που του απειλείς το αφεντικό. Το σκυλί υπάκουσε το αφεντικό του και έκανε πίσω, μετα πάει ο αστυνομικός επιθετικός με το όπλο σηκωμένο και το πλησιάζει να το αρπάξει, εκείνο αντιδράει σηκώνεται στα πίσω πόδια και το πυροβολάει. Το σκυλί ή έπρεπε να το ηρεμήσουν ή να το ακινητοποιήσουν (ηλεκτροσόκ / γλόπ κτλ). Σε περίπτωση που δεν είχε επιλογή ας το πυροβολούσε. Αυτός το σκότωσε απλα και μόνο για να δώσει ένα μάθημα (μαγκιά) στο αφεντικό του σκύλου που τους παρενοχλούσε. 8
pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλα πως φαίνεται οτι ξέρεις απο σκυλιά!!! Πήγαινε εσύ να πιάσεις ακόμα και τον πιο ήρεμο σκύλο απο το περιλαίμιο να δούμε πως θα αντιδράσει. Πόσο μάλλον έναν σκύλο που του απειλείς το αφεντικό. Το σκυλί υπάκουσε το αφεντικό του και έκανε πίσω, μετα πάει ο αστυνομικός επιθετικός με το όπλο σηκωμένο και το πλησιάζει να το αρπάξει, εκείνο αντιδράει σηκώνεται στα πίσω πόδια και το πυροβολάει. Το σκυλί ή έπρεπε να το ηρεμήσουν ή να το ακινητοποιήσουν (ηλεκτροσόκ / γλόπ κτλ). Σε περίπτωση που δεν είχε επιλογή ας το πυροβολούσε. Αυτός το σκότωσε απλα και μόνο για να δώσει ένα μάθημα (μαγκιά) στο αφεντικό του σκύλου που τους παρενοχλούσε. Ουτε εγω ξερω, αλλα ουτε κι εκεινος ειναι υποχρεωμενος να ξερει. 1
panagos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μια χαρα ψυχραιμο τον βλεπω. Στο 3:21 με το αριστερο χερι προσπαθει να το πιασει απο το περιλαιμιο, και αφου το σκυλι σηκωνεται να τον δαγκωσει, τοτε το πυροβολει. Αν δεν ηταν ψυχραιμος, θα του την ειχε ριξει απο την αρχη που ειχε βγαλει το οπλο. Και πάνω στην ψυχραιμία του, του άναψε 4 με το όπλο. Anyway εγώ θεωρώ άσκοπη τη χρήση του όπλου στη συγκεκριμένη περίπτωση.
N3k21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μήπως να ηρεμήσουμε λέω εγώ; Τελευταία λύση πρέπει να είναι η οπλοχρησία. Όχι η πρώτη. Αν είχαν λίγη ψυχραιμία και υπομονή οι μπάτσοι (κοινώς, καλύτερη εκπαίδευση), δεν θα μιλούσαμε τώρα για το θέμα. Μωρέ καλά τα λες γενικά...αυτό που δεν έχεις καταλάβει όμως είναι ότι μια χαρά εκπαιδευμένος είναι (ο συγκεκριμένος τουλάχιστον). Στην εκπαίδευσή του περιλαμβάνεται και η λειτουργία βάσει συγκεκριμένων κανόνων, ασχέτως αν αυτοί σας φαίνονται βάρβαροι. Τα περί ψυχραιμίας, ανάγκης ύπαρξης κανόνων αλλά και το πως αυτά σχετίζονται, θα τα ανέλυα παραπάνω, αφού όμως έχετε σχηματίσει άποψη εξ' αρχής, δε νομίζω να σας ενδιαφέρει. Οπότε θα πω ξερά πως στην τελική, αρέσει δεν αρέσει η φάση στους διάφορους υπερευαίσθητους φιλόζωους, δεν είναι αυτοί που παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα... ο ραμπο εκτελη.... τι να πεις.. αυτα τα κομμεντ να μην κανατε ο κοσμος θα ηταν καλυτερος. πωω γραψε κανα βιβλιο εσυ. ελεοσ... Αφού σε ενοχλεί η προσπάθεια μου να τεκμηριώσω όσα γράφω κάνε με κι εμένα μπλοκ... Θα στεναχωρηθώ, αλήθεια. Είναι όμως δικαίωμά σου. Όπως ήταν δικαίωμα του αστυνομικού να πυροβολήσει, παρότι στεναχωριέμαι για το σκύλο... Γεγονός είναι πως τα Αμερικανάκια βλέπουν πολλές ταινίες, έχουν και το ελεύθερο από το σύστημά τους και το δαχτυλάκι τους πάει κατευθείαν στη σκανδάλη. Υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν στην αστυνομία, ακόμα περισσότεροι δε αυτοί που μπαίνουν στο στρατό, για να σκοτώνουν. Γουστάρουν ρε παιδί μου πως το λένε; Χειρότεροι από αυτούς που γίνονται καθολικοί παπάδες για να έχουν πρόσβαση σε αγοράκια. Την αγελάδα ας πούμε "έπρεπε" οπωσδήποτε να την σκοτώσουν έτσι; Αλλιώς θα τους έτρωγε την τσουτσου. Τα Αμερικανάκια βλέπουν σίγουρα πολλές ταινίες αλλά κι εμείς βλέπω δεν πάμε πίσω... Δηλαδή σόρυ αλλά τόσα κλισέ που έχει η παραπάνω δημοσίευσή σου δεν έχει ούτε σειρά του Παπακαλιάτη. Έλεος ρε μάγκες, κόφτε το πολύ call of duty...taser guns λέει ο ένας, κραδαίνει το πιστόλι δεξιά - αριστερά λέει ο άλλος...Anyway, αφού όλοι έχετε λάβει μέρος σε επιχειρήσεις SWAT ομάδας και ξέρετε τα πάντα, τι να σας πως κι εγώ ο καψερός; Όσο για την αγελάδα, έχεις δίκιο. Ο τύπος εκεί λειτούργησε -αν όχι σαδιστικά- εντελώς μαλακισμένα. Στα υπόλοιπα βίντεο όμως η φάση είναι τελείως διαφορετική. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 δεν ήθελα να δω το βίντεο αλλα αφού τραβάει το θέμα τόσες σελίδες ειπα να το δωη μαλακία ηταν των μπάτσων . Οταν άρχισε και γάβγιζε θα έπρεπε να τον αφήσουν να πάει να κλείσει τα παράθυρα .ο ιδιοκτήτης δεν είχε ιδέα οτι ο σκύλος θα έβγαινε απο το παράθυρο γιατι απότι βλέπω ήταν ήσυχος και χαζόσκυλο αλλα και δεν νομίζω να περίμεναν να τον συλλάβουν . Οπως ο δικός μου που έκανε σαν μωρό με όλους γνωστούς και ξένους και όταν είχε δει ενα φίλο μου που κάναμε προπόνηση με λαβές σπίτι μου νόμιζε οτι με απειλούσε και κόντεψε να γκρεμίσει την μπαλκονόπορτα να μπει μεσα.φοβόντουσαν μην χάσουν τον "εγκληματία" και βάλει μπροστά και φύγει? είχαν τις πινακίδες ας τον άφηναν να κλείσει τα παράθυρα να μην βγεικαι να τον συλλάβουν μετά.εγώ είδα ενα ήρεμο σκύλο , ακόμα και οταν γάβγιζε και αγρίεψε δεν είχε καμία σχέση με επικίνδυνο σκυλί, θα μπορούσαν να τον ακινητοποιήσουν και αλλιώς. όποιος έχει χρόνια σκύλους και είχε και απο αυτή τη ράτσα καταλαβαίνει τι θέλω να πω λέγοντας οτι δεν ηταν επικίνδυνο . Αν ηταν θα είχε πέσει πάνω του με το που βγήκε απο το παράθυρο και θα του δάγκωνε το λαιμό πριν προλάβουν να το πυροβολήσουν . μακάρι να βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή με κάποιον πραγματικά επικίνδυνο ο κεφτές μπατσος καλός μονο νεκρός 5
doubtful Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Λοιπον θα σας πω κατι που εζησα.Μια μερα περνουσα διπλα απο ενα σαν εργοστασιο με τα ποδια (δεν σας ενδιαφερη το γιατι).Που λετε με το που φτανω κοντα στο εργοστασιο βλεπω δυο σκυλια (θα σας δειξω πως εμοιαζαν γιατι δεν εχω ιδεα απο ονοματα) να τρεχουν γαυγιζοντας κατα πανω μου. Στα δεκα μετρα ειχα επιλογη να ανεβω καπου ψυλα αλλα δεν το κανω. Λεω μεσα μου αφου εχω επιλογη θα κανω ενα τεστ. Τι κανω λοιπον? Γονατιζω, χτυπαω παλαμακια και ηρεμος τα καλο σε εμενα (ολοι ξερετε πως καλουν σκυλια). Τι εγινε? τα σκυλια δεν περιμεναν τετοια αντιδραση απο εμενα. Σταματησαν να τρεχουν αλλα συνεχισαν να γαυγιζουν με εναν πιο μπερδεμενο τροπο. Σαν να λενε WTF??! Εγω βλεποντας την αντιδραση τους καταλαβα οτι ειμαι ΟΚ! οποτε συνεχισα για τους δειχνω οτι δεν ειμαι απειλη. Τι εγινε? Αφου σταματησαν να γαυγιζουν σιγα σιγα (παντα σε επιφυλακη) εφτασε σε εμενα ενα απο αυτα (το αλλο καθησε καμια 5 μετρα πιο πισω). Τον χαιδεψα, παντα μιλωντας του και ολα καλα, συνεχισα το δρομο μου.Απο εκει και περα το ποσο εξαγριωμενο ειναι ενα σκυλη εξαρταται απο πολλα πραγματα, ισως το κυριοτερο ειναι η βιολογικη του υποσταση. Αναμιξη ρατσας η κατα παρραγελια σκυλος με συγκεκριμενα χαρατιριστικα για συγκεκριμενους ρολους απο συγκεκριμενες "υπηρεσιες". Με λιγα λογια αλλαγη γονιδιοματος, πχ μπορουν να "φτιαξουν" σκυλο πιο επιθετικο απο οτι θα ηταν κανονικα. Επισης εχει σημασια το πως το μεγαλωσαν, πως του φερθηκαν, ποσο πολυ το αποβλακοσαν κτλ κτλ.Και επειδη διαβαζω μονο ψυχολογικα βιβλια (γιατι τα θεωρω γαματα!), θα σας πω οτι η ψυχολογια του ζωου δεν διαφερει και πολυ απο του ανθρωπου.Τωρα. Το σκυλη στο βιδεο σε συγκριση με αυτα που εζησα εγω ηταν γατα. Καταλαβαινετε??? Και ο συγκεριμενος μπατσος εκτος απο ασχετος ηταν και πολλα αλλα. Τετοια σκυλια ηταν. https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B1+%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1&client=firefox-a&hs=IWp&rls=org.mozilla:el:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PV7ZUbLhJ8THOaHCgYgC&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=675#facrc=_&imgdii=_&imgrc=IFawK_CzADVh-M%3A%3BnqcjsQx5S-_7gM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.stardogs.gr%252Fportal%252Fimages%252Fstories%252Fscroller%252Fthetiki.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.stardogs.gr%252Fportal%252Findex.php%253Foption%253Dcom_content%2526view%253Darticle%2526id%253D58%25253A----q-q%2526Itemid%253D1%3B240%3B180
aris1986 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 @doubtful Η πολιτεια δινει στον μπατσο "licence to kill" οποτε δεν κοιταει να καταλαβει τι, πως, που βγαζει την "πιστόλα" του και το εκτελει. Ουτε καν σκισιμο στο παντελονι του δεν θα χει. Kαι μπραβο θα του πουνε. Τωρα αυτα που ειπες καλα τα πες, γιατι τα χω κανει και γω. Για μας τους "μη αστυνομικους απο Αμερικα" καλα ειναι μπας και γλιτώσουμε καμια δαγκωνιά.
deesnider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Να σας πω κι εγώ κάτι που έζησα: Δώδεκα παρά κάτι το βράδυ, κινούμαι με το ποδήλατο επί τής Πέτρου Ράλλη (προφανώς τέρμα δεξιά) με κατεύθυνση προς Κορυδαλλό. Από την ανοιχτή πόρτα μιας αποθήκης, πετάγεται και ορμάει καρφί επάνω μου, ένα λυκόσκυλο. Πέφτει με τη μούρη στο πλάι τού ποδηλάτου, δαγκώνοντας ταυτόχρονα το δεξί μου πόδι στον αστράγαλο. Από την ορμή με την οποία έπεσε πάνω μου, έχασα στιγμιαία τον έλεγχο τού ποδηλάτου και βρέθηκα σχεδόν στη μέση τού ρεύματος, τη στιγμή που ακριβώς δίπλα μου περνούσε ένα φορτηγό. Αν έπεφτα, ή θα με είχε πατήσει αυτό, ή θα με είχε παρασύρει κάποιο απ' τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν. Ενστικτωδώς άπλωσα το αριστερό μου χέρι και έφερα κόντρα πάνω στην καρότσα τού φορτηγού, προκειμένου να μην πέσω και αμέσως έσπρωξα με δύναμη, ώστε να πλησιάσω και πάλι δεξιά και να σταματήσω ασφαλώς. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού τού σκηνικού, ο σκύλος δεν είχε αφήσει το πόδι μου από τα δόντια του (είχε πιάσει κόκαλο, όχι μόνο το παντελόνι, και την είχα ακούσει αγρίως απ' τον πόνο...) Το λάθος του, ήταν ότι συνέχισε να κρατάει το πόδι μου, ακόμα κι αφού τελικώς σταμάτησα. Έβγαλα λοιπόν μια χοντρή αλυσίδα που είχα τυλιγμένη στο λαιμό τής σέλας για να ασφαλίζω το ποδήλατο και του ...έλιωσα τα κόκαλα μέχρι το τελευταίο, αφήνοντάς το ακίνητο στο δρόμο. Δεν ξέρω αν έζησε τελικώς, αφού μόλις ψιλό-συνήλθα από την ταραχή μου και διαπίστωσα ότι δεν είχα κάποια σοβαρή απώλεια, συνέχισα το δρόμο μου αναζητώντας κάποιο νοσοκομείο για να τσεκάρουν το δάγκωμα. Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο που του άλλαξα τον αδόξαστο στο ξύλο τού κόπρου. Η πλάκα είναι δε, ότι ακούγοντας τις κραυγές πόνου τού σκύλου ο καραγκιόζης που το είχε, βγήκε από την αποθήκη να δει τι συμβαίνει και, όταν είδε, σκέφτηκε - μόνο για μια στιγμή - να μου ζητήσει τα ρέστα επειδή χτύπησα το σκύλο του. Ευτυχώς όμως για εκείνον, κατάλαβε ότι αν το συνέχιζε, το να έρθει η σειρά του να δοκιμάσει την αντοχή τής αλυσίδας στην πλάτη του, ήταν ζήτημα ελάχιστων δευτερολέπτων, οπότε μπήκε πάλι μέσα και, αυτή τη φορά, έκλεισε την πόρτα... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2013 από deesnider 2
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Φταίει ο ιδιοκτήτης με τις βλακείες που έκανε αλλά φταίει και ο αστυνομικός. Το σκυλί πήγε να του ορμίσει όταν αυτός το στόχευε και πήγε να το πιάσει,, μέχρι πριν απλά γαύγιζε και πήγαινε ακτά πίσω. Θα μπορούσαν να τον λύσουν ώστε να τακτοποιήσει το σκυλί και να τον ξαναδέσουν. 3 ήταν μπροστά του και οι 2 με αυτόματα, δε θα μπορούσε να τους κάνει κάτι. Βέβαια επέλεξε την πιο εύκολη λύση, μπαμ και κάτω γιατί εκεί υπάρχει τεράστια ανοχή στη χρήση όπλου. Aν τον έλυναν και έβγαζε κανα όπλο από πουθενά και φεύγανε οι σφαίρες αριστερά-δεξιά; Πολύ απλά τα βλέπετε κάποιοι τα πράγματα. 2
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ρε deesnider απο όλα τα ποστ κατάλαβες οτι εμείς θεωρούμε οτι αν σου επιτεθεί ένας σκύλος πρέπει να κάτσεις να σε φάει; Άλλα λέμα άλλα καταλαβαίνετε. Καλα του έκανες και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Φιλαρακι κατι τελειωμενοι σαν και σενα απο τα λεγομενα σ παντα σκοτωνουν τα ζωα στο δρομο αν οδηγεις και δεν μπορεις να αποφυγεις η να φρεναρεις στο δρομο οταν δεις κατι και λες την δικαιολογια να μην τρακαρεις αστα βραστα !!!αν ηταν παιδακι θα το κανες φανταζομαι , Εισαι επιεικώς $#$##%#%. Αν με τις απότομες μανούβρες στα 90 χαλ (πχ) έχανες τον έλεγχο και έπεφτες σε κανένα άλλο διερχόμενο με 90 χαλ όχημα με οικογένεια ολόκληρη, θα σου λεγα εγώ το άκυρο παράδειγμα με το παιδάκι. Τελειωμένοι σαν κι εσένα δημιουργούν σοβαρά ατυχήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Ο δρόμος δεν είναι το μέρος για τα φιλοζωικά σου κόμπλεξ. Άλλο να πηγαίνεις με 30 κ να το πατήσεις επίτηδες. 2
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να σας πω κι εγώ κάτι που έζησα: όπως την είχα πάθει και εγώ με ενα πιτσιρίκι , οδηγούσα ποδήλατο και πετάχτηκε μπροστά. ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι πήγα να το πάθω. Κρίμα που δεν είχα μαζι μου μια αλυσίδα να πουμε να γίνει της κακομοίρας απλά έβρισα τη μάνα του γιατι μπορεί να το έπαιρνα παραμάζομα ή να σκοτωνόμουν. κατα τα άλλα αν είχες τα κάκαλα να πήγαινες να βρεις το αφεντικό του να το σαπίσεις όπως λες αλλα εσύ τα είχες , αυτός σε είδε και τρόμαξε , οπότε τον λυπήθηκες καλά που υπάρχουν τύποι σαν τον παραπάνω και με κάνουν να νιώθω ανώτερο είδος , δεν κάνω πλάκα .
Dark_son20 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 άσχετα με τον καημένο το σκύλο και το ποιος φταίει αυτοί που λέτε να αφήσουν κάποιον που έχουν συλλάβει να κάνει κάτι (ηρεμήσει το σκύλο,κλείσει το παράθυρο κτλ) τα σκέφτεσαι πριν τα πείτε? αν ο τύπος έβγαζε όπλο από το αμάξι? αν έδινε εντολή επίθεσης στο εκπαιδευμένο σκύλο? άσχετα αν είναι η όχι λάθος η αντίδραση, άτομο που έχει υπό σύλληψη δεν το αφήνεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα