chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, τα παρακάτω μου συνέβησαν στις 3 του μήνα προχτές. Καθώς πορευόμουν με μεγάλη ταχύτητα σε έναν μεγάλου μήκους κατήφορο στο βουνίσιο χαμένο κολωχωριό μου, για κάποιο λόγο κάτι μου απέσπασε την προσοχή κι έπαθα ένα τεράστιο ατύχημα, σκόνταψα κάπου και στις λίγες ριπές τον ματιών μου θυμάμαι μόνο 3-4 εικόνες το σώμα μου να κατρακυλώ ασταμάτητα με πλάγιες τούμπες μέχρι που βγήκα από τον δρόμο και ακηνητοποιήθηκα στον λοφίσκο στη άκρη. Για να μη κάνω ολόκληρη καταγραφή και καταμέτρηση των τραυματισμένων μελών μου, αναφέρω πως τα μόνα μέλη που γλίτωσαν πάνω μου είναι το κεφάλι και το δεξί μου χέρι. Το αίμα πλημμύρισε μέχρι και το εσώρουχο μου. Ήμουν έξω από το χωριό για την ακρίβεια, και μάλιστα μόνος και αβοήθητος. Αφού ξάπλωσα για μισή ώρα στον λόφο δίπλα από τον δρόμο, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω αν έχω σπάσει κάτι από μέσα μου παράλληλα σκεφτόμουν πως εκεί θα πέθαινα. Δε υπήρχε ούτε περαστικός. Το αίμα ξεράθηκε πάνω μου, ήμουν σαν να βγήκα από βούρκο. Παρόλο που δεν χτύπησα το κεφάλι μου απ΄τη μύτη δεν σταματούσε το αίμα το οποίο έλουσε το πρόσωπο μου καθώς και ένα μέρος με έπνιγε αφού έσταζε κατά κάποιο τρόπο μέσα στο λαιμό μου και το κατάπινα. Κουτσαίνοντας κι απ'τα δυο πόδια, κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου στο οποίο έφτασα αγκομαχώντας μετά από 45λεπτά περπάτημα. Δεν ήταν κανείς. Δεν υπήρχε κάποιος να με πάει σε κάποιο κέντρο υγείας και η ώρα ήταν 6. Αφού έκανα ένα μπάνιο ουρλιάζοντας απ'το τσούξιμο σε όλο μου το σώμα για να ξεκολλήσουν τα χόρτα και τα χαλίκια από πάνω μου, ξάπλωσα σε ένα ράντσο και έβαλα μπεταντίν(ευτυχώς παίρνουμε το μεγάλο κουτάκι μπεταντίν το κρεμώδες) παντού πλην τις πατούσες, το δεξί χέρι και τα γενετικά όργανα που γλίτωσαν το γδάρσιμο. Το χωριό αυτό έχει όλο κι όλο 50 κάτοικους, κι αυτοί όλοι στα τελευταία τους. Γείτονες σε εκείνο το χωριό δεν έχουμε. Με αυτήν την σκέψη λιποθύμησα ξαπλωτός και σ'αυτό συνέβαλε και ι ίδια μου ή όψη που με έβλεπα καθώς προσπαθούσα να μου βάλω το μπεταντίν. Ξύπνησα κατά τις 10 το βράδυ από τα ουρλιαχτά της μάνας μου. Με έτρεξαν στο Γενικό νοσοκομείο στα επείγοντα. Τα πόδια μου αδυνατούν να διπλώσουν. Δε μπορώ ούτε να ξαπλώσω, ούτε να σηκωθώ λόγο των ραμμάτων και των πολλών τραυματισμών παντού. Και απαγορεύεται το περπάτημα για μια εβδομάδα. Οι γιατροί απόρησαν που δεν έχω κανένα σπάσιμο. Μου έραψαν τη πλάτη, το αριστερό χέρι, και κάτω το αριστερό μου πόδι. Είμαι ολόκληρος μέσα στις γάζες σαν τον αναστημένο Λάζαρο. Μου έκαναν ένα εμβόλιο χθες και κατά τα άλλα μια αντιβίωση που παίρνω πρωί βράδυ. Την ερχόμενη παρασκευή θα ξαναπάω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν έχω εσωτερικές αιμορραγίες, και προς το παρών δεν έχουν μαυρίσει οι γάμπες και τα γόνατα μου αν και είναι σαν καρπούζια πρησμένα. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν. Έχω πάθει ρήξη χιαστών? Δεν μπορώ να διπλώσω τα γόνατά μου, και πονάνε πολύ όπως και οι γάμπες μου. Είναι πρησμένα πάρα πολύ. Πως μπορώ να καταλάβω αν θα χρειαστεί να υποβληθώ σε εγχειρήσεις? Αυτή τη στιγμή είμαι καθιστός Σε περίεργη στάση, και ακίνητος για να μη πονάω. Το κείμενο το έγραψα με το δεξί, σόρυ για ταορθογραφικά. Είμαι πολύ σοκαρισμένος. Εν μέσω αυτής της οικονομικής κρίσης αυτό μου έλειπε. Πληροφοριακά είμαι 20 χρονών και ζω με τους γονείς μου. Αν κανείς έχει ιστορικό με τραυματισμούς σε γόνατο και κατέληξε σε εγχείρηση ας γράψει τα συμπτώματα που οδήγησαν εκεί. Κατά τα άλλα δόξα τον θεό δεν έχω κανένα σπάσιμο, και δεν πέθανα. Υποθέτω είναι αργά για πάγο ε? 1
Cryptic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν μπορεί να μην χτύπησες το κεφάλι. Αν και φαντάζομαι πως έκαναν έλεγχο για διάσειση κτλ. Καλή ανάρρωση. 4
Muchacho Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Περαστικα.. Στο θεμα μας,τι ρωτας ρε φιλε?Ο καθε τραυματισμος ειναι διαφορετικο,εσυ αμα ανησυχεις τοσο ξαναπηγαινε στον γιατρο,το λαθος σου ηταν που δεν πηγες απο την πρωτη στιγμη.Μην βαζεις στο μυαλο σου πραγματα που ισως να μην εχουν καμια σχεση με την κατασταση σου,εσυ κανε οτι σου ειπαν..
chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σε γιατρο να πας σκεφτηκες? σε έξω γιατρό?όχι, δεν υπάρχει σάλιο αδερφέ. Μόνο σε δημόσιο 2 φορές. Αλλά και πάλι δεν μου είπαν και τίποτα.
pinwkolwnies Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σε γιατρο να πας σκεφτηκες? Με έτρεξαν στο Γενικό νοσοκομείο στα επείγοντα.Αυτός έπεσε,εσύ χτύπησες;
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πολύ γλαφυρή περιγραφή Αφού είπες πήγες στο νοσοκομείο, αν είχες ρήξη χιαστών δεν θα στο έλεγαν? Περαστικά Σε γιατρο να πας σκεφτηκες? To κείμενο το διάβασες? 4
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ξερω γω, σε οποιοδηποτε γιατρο.. Αν πήγες γιατι όλες αυτές οι ερωτησεις; Τι σου ειπε ο γιατρος; Παρέλειψα την παραγραφο του νοσοκομειου, απο ταχυτητα στο διαβασμα. 1
chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν μπορεί να μην χτύπησες το κεφάλι. Αν και φαντάζομαι πως έκαναν έλεγχο για διάσειση κτλ. Καλή ανάρρωση. τα έλεγξαν όλα , σ'ευχαριστώ. Εκτός τα γδαρσίματα μόνο στα πόδια είναι που υπάρχει πρόβλημα (κινητικότητας, πρηξίματος, και πόνου)
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Υποθέτω είναι αργά για πάγο ε? Μονο στο ουισκι! Περαστηκα σου ευχομαι παλικαρι και γρηγορη αναρρωση Αν δεν ελεγες οτι ολο αυτο το επαθες απο πεσιμο με το ποδηλατο θα νομιζα οτι σε χτυπησε νταλικα! Και παλι περαστικα. 1
chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ξερω γω, σε οποιοδηποτε γιατρο.. Αν πήγες γιατι όλες αυτές οι ερωτησεις; Τι σου ειπε ο γιατρος; Παρέλειψα την παραγραφο του νοσοκομειου, απο ταχυτητα στο διαβασμα. 2 φορές μάλιστα πήγα. Αλλά δεν λένε τίποτα το ουσιώδες, απλά θα με παρακολουθούν. Ένας από αυτούς μάλιστα κορόιδευε κι όλλας λες και δενήξερα εγω ο ίδιος την κατάσταση μου, αλλά ήμουν στα χέρια του, δεν μπορούσα να του απαντήσω όπως θα του έπρεπε.
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ξερω γω, σε οποιοδηποτε γιατρο.. Αν πήγες γιατι όλες αυτές οι ερωτησεις; Τι σου ειπε ο γιατρος; "δε θυμαμαι"
chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μονο στο ουισκι! Περαστηκα σου ευχομαι παλικαρι και γρηγορη αναρρωση Αν δεν ελεγες οτι ολο αυτο το επαθες απο πεσιμο με το ποδηλατο θα νομιζα οτι σε χτυπησε νταλικα! Και παλι περαστικα. Το μόνο σίγουρο είναι πως χάλασα μια για πάντα το δέρμα μου, χέρια, πόδια, πλάτη. Σε ευχαριστώ φίλε
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι πως χάλασα μια για πάντα το δέρμα μου, χέρια, πόδια, πλάτη. Σε ευχαριστώ φίλε Δε ξερω την κατασταση σου αλλα υπαρχουν κρεμες που βοηθαν στην αναπλαση του δερματος.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μάλλον οι χιαστοί θα πρέπει να εκτιμηθούν όταν όλα τα υπόλοιπα καλμάρουν. Γενικά είναι πολύ πολύ δύσκολο να πάθουν κάτι οι χιαστοί με το πέλμα στον αέρα (οι χιαστοί στρεσάρονται με το πόδι φιξαρισμένο στο έδαφος). μπορεί όμως να τραυματιστούν οι πλάγιοι σύνδεσμοι. Θεωρητικά και υποθετικά όλα αυτά βέβαια. Κάνε υπομονή μερικές (ή αρκετές) μέρες να καλμάρουν τα τραύματα, οι μελανιές κλπ κλπ. Μετά πάνε σε κάναν γιατρό να δει το γόνατό σου, αν συνεχίζει να πονάει. Πάγος αν έχεις ανοιχτό τραύμα δεν ενδείκνυται. Ανάπαυση, και κίνηση όλων των αρθρώσεών σου στα όρια του πόνο (όσο δεν σε πονάει δηλαδή). Καλή ανάρρωση. Μπαη δε γουέη, έχεις ταλέντο στην περιγραφή, πολύ Στήβεν Κινγκ φάση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα