Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραξενο θα ηταν να μην πονουσες μετα απο ολο αυτο.Εσυ κανε υπομονη,λογικα μεσα στις επομενες μερες οι πονοι θα αρχισουν να υποχωρουν και οταν σε δει ο γιατρος θα σου πει ακριβως αμα υπαρχει κατι αλλο(μακαρι να μην υπαρχει).Αμα βρεις ευκαιρια να πας σε αλλο δημοσιο νοσοκομειο μην την χασεις.Παντως πως καταφερες και εκανες μπανιο? :fear: :confused:

• Like 2
Δημοσ.

2 φορές μάλιστα πήγα. Αλλά δεν λένε τίποτα το ουσιώδες, απλά θα με παρακολουθούν. Ένας από αυτούς μάλιστα κορόιδευε κι όλλας λες και δενήξερα εγω ο ίδιος την κατάσταση μου, αλλά ήμουν στα χέρια του, δεν μπορούσα να του απαντήσω όπως θα του έπρεπε.

μανα μου εσυ ζεις το δραμα σου και νομιζεις οτι θα πεθανεις, ο γιατρος το βλεπει πιο ψυχραιμα το πραμα. αν ειχες παθει καμια χοντρη ζημια θα το ειχαν βρει προς το παρον κανε οτι σου λεει, τι περιμενεις δλδ; να βγαινεις μεσα σε δυο μερες βολτιτσα;

• Like 1
Δημοσ.

ναι, αν νομίζεις οτι τελικά οι γιατροί εκεί λένε μλκς μην κολήσεις πήγαινε και σε κανα άλλο νοσοκομείο... περαστικά... :blink:

• Like 1
Δημοσ.

έχεις ταλέντο στην περιγραφή, πολύ Στήβεν Κινγκ φάση :-)

για την ΕΡΤ είμαι χααχαχ.. έχω βάλει από ένα μαξιάρι στο κάθε πόδι και κάθομαι όλη μέρα. την τετάρτη θα πάμε πάλι σε εναν γιατρό..

σ'ευχαριστώ 

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα να πω οτι εγω ανατριχιασα με την περιγραφη.

Ενα κινητο δεν ειχαν επανω τους οι γονεις σου να τους παρεις ενα τηλεφωνο;Εσυ δεν ειχες πανω σου οταν επεσες να καλεσεις ενα ασθενοφορο,καποιον τελοσπαντων;Εγω οταν παω για ποδηλατο παντα εχω μαζι μου το κινητο.Αν και απο την περιγραφη σου,με την τουμπα που εφαγες αμφιβαλω εαν θα την γλυτωνε το κινητο.

Κρανος φοραγες;Παρομοιο πεσιμο ειχε ο ο ξαδερφος μου που εφυγε στο βουνο ο μ@λ@κ@ς γιατι ετρεχε και μετα τρεχαμε στα νοσοκομεια για απολυμανσεις και να δουμε εαν εχει τιποτα αλλο.Απο τοτε βολτα μονο με προστασιες και εννοειται παντα μα παντα κρανος.

Να εχεις κατι αλλο,δεν νομιζω θα στο λεγανε οι γιατροι.

Κατα τα αλλα,περαστικα σου ευχομαι. :-)

Δημοσ.

πως καταφερες και εκανες μπανιο? :fear: :confused:

φωνάζοντας βρίζοντας και κλαίγοντας :)

μανα μου εσυ ζεις το δραμα σου και νομιζεις οτι θα πεθανεις, ο γιατρος το βλεπει πιο ψυχραιμα το πραμα. αν ειχες παθει καμια χοντρη ζημια θα το ειχαν βρει προς το παρον κανε οτι σου λεει, τι περιμενεις δλδ; να βγαινεις μεσα σε δυο μερες βολτιτσα;

απλά θέλω να μάθω από κάποιον που έχει ιστορικό με τα γόνατα του, τι συμπτώματα είχε και τον έκαναν για εγχείρηση, η αν είναι κάποιου είδους διάστρεμμα το οποίο μπορεί να περάσει σε κανα δεκαήμερο. Οι γιατροί και στις δυο περιπτώσεις δεν είπαν κ΄τι το ουσιαστικό. Προς το παρόν παρακολουθούμε.

Πρωτα απο ολα να πω οτι εγω ανατριχιασα με την περιγραφη.

Ενα κινητο δεν ειχαν επανω τους οι γονεις σου να τους παρεις ενα τηλεφωνο;Εσυ δεν ειχες πανω σου οταν επεσες να καλεσεις ενα ασθενοφορο,καποιον τελοσπαντων;Εγω οταν παω για ποδηλατο παντα εχω μαζι μου το κινητο.Αν και απο την περιγραφη σου,με την τουμπα που εφαγες αμφιβαλω εαν θα την γλυτωνε το κινητο.

Κρανος φοραγες;Παρομοιο πεσιμο ειχε ο ο ξαδερφος μου που εφυγε στο βουνο ο μ@λ@κ@ς γιατι ετρεχε και μετα τρεχαμε στα νοσοκομεια για απολυμανσεις και να δουμε εαν εχει τιποτα αλλο.Απο τοτε βολτα μονο με προστασιες και εννοειται παντα μα παντα κρανος.

Να εχεις κατι αλλο,δεν νομιζω θα στο λεγανε οι γιατροι.

Κατα τα αλλα,περαστικα σου ευχομαι. :-)

σε ευχαριστώ φίλε.

όχι δεν είχα κινητό μαζί μου. Κράνος αν και φορώ συνήθως, εκείνη τη μέρα δεν το πείρα. Κατέβαινα για άραγμα υποτίθεται, αλλά τί την ήθελα τη βιασύνη..

Δημοσ.
όχι δεν είχα κινητό μαζί μου. Κράνος αν και φορώ συνήθως, εκείνη τη μέρα δεν το πείρα. Κατέβαινα για άραγμα υποτίθεται, αλλά τί την ήθελα τη βιασύνη..

Και μετα απο αυτην την τουμπα δεν χτυπησες το κεφαλι χωρις κρανος; :shock:

Ευτηχως.Αγιο ειχες.

Και παλι περαστικα.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, μέτρησες μια πλαγιά με τα δόντια σου, μάτωνες σχεδόν από παντού, είσαι σα το μάμρα πριν τη μεταμόρφωση, πονάνε όλα αλλά εσύ απορείς που δε μπορείς να κουνηθείς ξέρωγώ; Μπορεί να είναι 100 διαφορετικά πράγματα η αιτία και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ταυτόχρονη ρήξη και των δύο ζεύγων και στα δύο πόδια από πτώση και κουτρουβάλημα.

• Like 10
Δημοσ.

σε έξω γιατρό?όχι, δεν υπάρχει σάλιο αδερφέ. Μόνο σε δημόσιο 2 φορές. Αλλά και πάλι δεν μου είπαν και τίποτα.

Για τους υπερυπολογιστες σου ομως που φταιχνεις καθε τρεις και λιγο το σαλιο ρεει αυθονο ε?

2 φορές μάλιστα πήγα. Αλλά δεν λένε τίποτα το ουσιώδες, απλά θα με παρακολουθούν. Ένας από αυτούς μάλιστα κορόιδευε κι όλλας λες και δενήξερα εγω ο ίδιος την κατάσταση μου, αλλά ήμουν στα χέρια του, δεν μπορούσα να του απαντήσω όπως θα του έπρεπε.

Αν ηταν να σε παρακολουθουν δεν θα σε αφηναν να φυγεις,ειδικα μετα απο τοσα τραυματα.. Και για του λογου το αληθες,στειλε καμια φωτογραφια απο ποδια χερια να δουμε πως καταντησες απο την τουμπα..Επισης αν θελεις στειλε μου μια φωτο τα γονατα σου να τα δω και να σου πω για το θεμα της ρηξης χιαστων,εχω κανει εγω..

Δημοσ.

Το οτι είσαι ζωντανός και μόνο πρέπει να σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Έκανες όλα τα λάθη μαζί,όχι κράνος,όχι κινητό,ήσουν μόνος σου και έτρεχες, και τη γλίτωσες.

Καλά 166 δεν έχετε εκεί να πάρεις τηλέφωνο;

Τι να πώ; Περαστικά εύχομαι!

Δημοσ.

ειχα παλια ενα ατυχημα με χτυπημα στο γονατο...για καμια βδομαδα ειχα τεντωμενο το ποδαρι και δεν λυγουσε με τιποτα :lol:

οποτε υπομονη καμια βδομαδα και μετα θα πουνε οι γιατροι

υ.γ

βγαλε μια αγγελια το ποδηλατο να δουμε πως σκορπισε :D

επισης pics or never happend

Δημοσ.

Για τους υπερυπολογιστες σου ομως που φταιχνεις καθε τρεις και λιγο το σαλιο ρεει αυθονο ε?

Αν ηταν να σε παρακολουθουν δεν θα σε αφηναν να φυγεις,ειδικα μετα απο τοσα τραυματα.. Και για του λογου το αληθες,στειλε καμια φωτογραφια απο ποδια χερια να δουμε πως καταντησες απο την τουμπα..Επισης αν θελεις στειλε μου μια φωτο τα γονατα σου να τα δω και να σου πω για το θεμα της ρηξης χιαστων,εχω κανει εγω..

γεια σου σουπαπι με τις τατιανες σου!

ακομα γελαω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

• Like 1
Δημοσ.

στο ποδήλατο μόνο το τιμόνι στράβωσε. θα ανεβάσω φωτογραφία από το δεξί γόνατο που είναι ποιό πρησμένο από το αριστερό φίλε. Φτιάχνω όντως ωραίους υπολογιστές αλλά άλλο αυτό. Συνήθως κατόπιν προκαταβολής και άλλα. Με 3-4 υπολογιστές που πούλησα στο ινσόμνια δεν πάει να πεί πως έχω χρήμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...