lary7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Περαστικα παλικαρι , αφου δεν εσπασες τιποτα τοτε σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν, οπως ειπαν και οι αλλοι κανε λιγη υπομονη. Για τις εκδορες, πριν ενα χρονο ειχε φαει καλη τουμπα κολλητος μπροστα στα ματια μας, συρθηκε καμια 10ρια μετρα σε καλη ασφαλτο με το κεφαλι γυρισμενο σχεδον 180 μοιρες και αφησε αρκετα δερματικα κυταρα.... Ολα καλα αλλα για της εκδορες προσεχε παρα πολυ προκειμενου να μην αφησουν μεγαλο σημαδι. Καθημερινα εβαζε μια ειδικη κρεμα (κελοσοφτ νομιζω λεγεται) ενω δεν επρεπε να βλεπει την περιοχη ο ηλιος, οποτε εβγαινε εξω εβαζε ενα 50ρι αντι-ηλιακο , ακομα και για καφε που πηγαιναμε. Δωσε προσοχη στο δερμα σου και δεν θα φαινεται (σχεδον )τιποτα. Για την κρεμα νομιζω ειναι και λιγο ακριβη οποτε ζητα απο το νοσοκομειο αν μπορουν να σου δωσουν κατι, εστω για την αρχη. 1
kostaks3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 φιλε μου περαστικα σου και απο μενα.μιας και περσι ειχα και εγω μια περιπετειουλα με το γονατο,το μονο που θα δειξει αν εχεις προβλημα ειναι μια μαγνητικη.Εγω συγκεκριμενα δεν μπορουσα να το λυγισω ουτε να το τεντωσω και εβαζα ενα μεγαλο μαξιλαρι στο γονατο απο κατω.Επισης αν δεν εχεις πληγες και τετοια,βαλε παγο με μια πετσετα. Και παλι περαστικα σου και καλη αναρωση 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με τέτοια περιγραφή κατατρόμαξα. Τουλάχιστον ήσουν ψύχραιμος και τα κατάφερες. Περαστικά σου και κουράγιο με τους πόνους! Α! Και να αλλάξεις το nickname σου σε 'Mumm-Ra' γιατί έτσι θα σε θυμάται ο κόσμος πλέον όπως φαίνεται και απ'τα προηγούμενα μηνύματα. X-) 1
LRoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν δεν μπορείς να λυγίσεις τα γόνατα, υπάρχει περίπτωση να έχεις ζημιά σε μηνίσκο περισσότερο, παρά σε χιαστούς και συνδέσμους. Ο μηνίσκος αν αποκολληθεί μπλοκάρει τις κλειδώσεις και δεν σου επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του ποδιού. Μιλάω εκ πείρας βέβαια, θα πρέπει να σε δει σίγουρα ορθοπεδικός, όταν θα είσαι σε θέση να πας, Προς το παρόν καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο. Μόνο μία απορία: Κινητό δεν είχες να καλέσεις κάποιον να σε βοηθήσει? 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ^ Ρε συ Nightingale το είπαμε, κακό του κεφαλιού του αλλά...δεν πήρε μαζί του κινητό :/ 1
LRoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι, τώρα το διάβασα. Έστω σταθερό στο σπίτι να καλέσει κάποιον όμως?
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Περαστικα και πηγαινε αναψε κανα κερακι!! Οσο για τ αλλα, οπως σου παν τα παιδια βγαλε μαγνητικη οπωσδηποτε, και γρηγορα
chrisSerres Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Περαστικά και καλή ανάρρωση. Σου έκαναν ακτινογραφίες; Έχεις ασφάλιση; έκανα ακτινογραφίες, ευχαριστώ πού για το ενδιαφέρον όλων σας και για τις ευχές σας. Επειδή έχω τάμπλετ μαζί μου, και το κινητό είναι λίγο αρχαίο, προς το παρών δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω φωτογραφία μέσα. Αν βρεθεί κάποιος τρόπος θα ανεβάσω. Για τους είρωνες- Πουλούσα και "κινητάρες" απά τα έδωσα όλα για να πάρω το μηχανάκι, δεν άφησα τπτ, το λέω πριν ρωτήσει πάλι κάποιος IKA ασφάλεια Περαστικα παλικαρι , αφου δεν εσπασες τιποτα τοτε σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν, οπως ειπαν και οι αλλοι κανε λιγη υπομονη. Για τις εκδορες, πριν ενα χρονο ειχε φαει καλη τουμπα κολλητος μπροστα στα ματια μας, συρθηκε καμια 10ρια μετρα σε καλη ασφαλτο με το κεφαλι γυρισμενο σχεδον 180 μοιρες και αφησε αρκετα δερματικα κυταρα.... Ολα καλα αλλα για της εκδορες προσεχε παρα πολυ προκειμενου να μην αφησουν μεγαλο σημαδι. Καθημερινα εβαζε μια ειδικη κρεμα (κελοσοφτ νομιζω λεγεται) ενω δεν επρεπε να βλεπει την περιοχη ο ηλιος, οποτε εβγαινε εξω εβαζε ενα 50ρι αντι-ηλιακο , ακομα και για καφε που πηγαιναμε. Δωσε προσοχη στο δερμα σου και δεν θα φαινεται (σχεδον )τιποτα. Για την κρεμα νομιζω ειναι και λιγο ακριβη οποτε ζητα απο το νοσοκομειο αν μπορουν να σου δωσουν κατι, εστω για την αρχη. φίλε έτσι ακριβώς, γέμισε κενά το δέρμα μου, και βάζω την κρέμα αυτή για τις πληγές, σ'ευχαριστώ Ναι, τώρα το διάβασα. Έστω σταθερό στο σπίτι να καλέσει κάποιον όμως? νό σταθερό αααα σε 5 λεπτάκια θα ανεβάσω 1-2 φωτογραφίες, αργότερα θα βάλω τη αδερφή μ να με φωτογραφήσει και στη πλάτη το δωρεάν τατού που απέκτησα βασικά δεν είναι και σωστό να ανεβάσω φωτογραφίες, αλλά θα ανεβάσω τουλάχιστο μόνο το δεξί γόνατο που θέλουν και οι γιατροί κάθε δεύτερη μέρα να το βλέπουν. Δεν μπορώ να το λυγίσω, βασικά λυγίζει σαν από μόνο του και πονάει, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Στο άβαταρ ναι εγώ είμαι, και τα πόδια μου είναι γραμμωμένα, αλλά εδώ είναι τούμπανο από λίγο πρίν το γόνατο ως τη γάμπα το ίδιο φάρδος έχει πάρει σχεδόν παντού, αλλά συγκεκριμένα το γόνατο είναι καρπούζι. Εδώ και 2μέρες βάζω παντού μια κρέμα για ταχεία επούλωση των τραυμάτων...
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το χειμώνα έπεσε ένας σανιδάς με αρκετή φόρα πάνω στο αριστερό μου γόνατο και είχε γίνει σαν βυζάκι χωρίς ρόγα από το πρήξιμο
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το χειμώνα έπεσε ένας σανιδάς με αρκετή φόρα πάνω στο αριστερό μου γόνατο και είχε γίνει σαν βυζάκι χωρίς ρόγα από το πρήξιμο Να μάθεις να μπαίνεις στο δρόμο μας με τα σκι σου
agrio.imeros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 έκανα ακτινογραφίες, IKA ασφάλεια Σε ρώτησα για ακτινογραφίες για να δω πόσο ενδιαφέρθηκαν οι γιατροί μαζί σου. Στην κατάσταση που είσαι πρέπει να είναι μεγάλη γάτα ο γιατρός για να κάνει ακριβής διάγνωση με κλινική εξέταση. Γι΄αυτό χρειάζονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις, ακτινογραφίες για κατάγματα και μαγνητική τομογραφία για μηνίσκους συνδέσμους κτλ. Η μαγνητική κοστίζει. Κατ'εμέ είναι η πιο σίγουρη μέθοδος για τη διάγνωση του τραυματισμού. Είπες ότι είσαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Καλά θα ήταν να δεις και έναν ορθοπαιδικό του ΙΚΑ για το θέμα της μαγνητικής. Και πάλι καλή ανάρωση και να βάζεις πάγο στα γόνατα. Δε θεραπεύει αλλά περιορίζει το πρήξιμο και ανακουφίζει. Προσοχή όμως να μην έχει επαφή με το δέρμα, πάγος ή παγοκύστη τυλιγμένα σε πετσέτα.
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να πάτε εκτός πίστας αν δεν μπορείτε να κοντρολάρετε μια σανίδα κύριε Ο τυπάς ήταν τραγικός, αντί να κάνει ελιγμό να με αποφύγει προσπάθησε να φρενάρει και επί καμιά 10ριά μέτρα απλά τσουλούσε με τη σανίδα κάθετα στην πλαγιά μέχρι που έσκασε πάνω μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα