Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Radler = μισό ποτήρι Μπύρα, μισό Λεμονάδα... (όχι χυμό λεμόνι)και η Sprite νομίζω που έχουμε στην ελλάδα κάνει

ουσιαστικά δηλαδή μπύρα με λεμονάδα και για τις ζεστες ημερες είναι ότι πρέπει (πολύ πιο δροσιστική από μια σκέτη μπύρα) :)

edit: εδώ είστε, οποιος θέλει μεταφράζει :P

Link.png Site: http://de.wikipedia.org/wiki/Biermischgetr%C3%A4nk">Biermischgetränk

και μια non-german έκδοση

Link.png Site: http://www.buzzfeed.com/erinchack/drinks-that-prove-mixing-beer-cocktails-is-a-great-idea">26 Drinks That Prove Mixing Beer Is A Great Idea

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ sandy που θυμίζει και δεν τα ακουμπάω αυτά, μιας και δεν είναι μπύρα. Αν θέλω χαμηλό αλκοόλ πέρνω μη αλκοολούχα.

Αν θέλω λεμόνι στην μπύρα μου, πέρνω Corona Extra ή San Miguel Fresca και κοπανάω ένα κομμάτι lime μέσα.

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά αναψυκτικό είναι. 

Δεν νομίζω ότι έχει φυσικό χυμό μέσα... το πιο πιθανό είναι να είναι συνδυασμός μπύρας με αεριούχα λεμονάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Την πίνουν στη γερμανία πολύ αυτή, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Επίσης και με κοκα κόλα, βάλτε ένα ποτήρι μπύρα και προσθέστε λίγη.

Δημοσ.

Με ποια μπυρα λετε να συνδιασω χυμο απο στιμενο λεμονι; Καποια lager; Η stella artois ειναι καλη;

Δημοσ.

Σαν ξεθυμασμένη λεμονάδα είναι, μεγάλη αηδία, δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν...
Κι η λεμονάδα είναι από τα αγαπημένα μου αναψυκτικά.

Δημοσ.

Σαν αναψυκτικό ωραίο είναι, αλλά απ' ότι κατάλαβα όταν το ήπια η φάση είναι 70% λεμοναδα - 30% μπύρα. Ίσως και λιγότερη ακόμα μπύρα.

• Like 1
Δημοσ.

κάποιοι δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ΔΕΝ είναι μπύρα... είναι 50% μπύρα 50% λεμονάδα... έτσι απλά.. δεν την πασάρουν ως "μπύρα" αυτό καθαυτό..

παίρνεις μια μπύρα, πχ Μύθος/Fix/Heineken, βάζεις μισό ποτήρι και συμπληρώνεις με λεμονάδα.. τι δεν πιάνεται? με φαΐ και στις ζέστες είναι top απλά.

Με ποια μπυρα λετε να συνδιασω χυμο απο στιμενο λεμονι; Καποια lager; Η stella artois ειναι καλη;

βασικά τώρα που το θυμήθηκα γίνεται και με χυμό λεμόνι.. λέγεται Natur Radler, ναι οποιαδήποτε lager κάνει

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...