giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Η καλύτερη χρήση του , είναι για να πλένεις τα πόδια σου . Παραλίγο.
Sugizo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Radler = μισό ποτήρι Μπύρα, μισό Λεμονάδα... (όχι χυμό λεμόνι)και η Sprite νομίζω που έχουμε στην ελλάδα κάνει ουσιαστικά δηλαδή μπύρα με λεμονάδα και για τις ζεστες ημερες είναι ότι πρέπει (πολύ πιο δροσιστική από μια σκέτη μπύρα) edit: εδώ είστε, οποιος θέλει μεταφράζει Site: http://de.wikipedia.org/wiki/Biermischgetr%C3%A4nk">Biermischgetränk και μια non-german έκδοση Site: http://www.buzzfeed.com/erinchack/drinks-that-prove-mixing-beer-cocktails-is-a-great-idea">26 Drinks That Prove Mixing Beer Is A Great Idea 1
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 μπύρα και μαλακίες. για τίποτα 12χρονα, για να λένε ότι πίνουν μπύρα καλή είναι. 5 1
Apoll Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πιο πολύ sandy που θυμίζει και δεν τα ακουμπάω αυτά, μιας και δεν είναι μπύρα. Αν θέλω χαμηλό αλκοόλ πέρνω μη αλκοολούχα. Αν θέλω λεμόνι στην μπύρα μου, πέρνω Corona Extra ή San Miguel Fresca και κοπανάω ένα κομμάτι lime μέσα. 3
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μια χαρά αναψυκτικό είναι. Δεν νομίζω ότι έχει φυσικό χυμό μέσα... το πιο πιθανό είναι να είναι συνδυασμός μπύρας με αεριούχα λεμονάδα. 1
giorgarello Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Την πίνουν στη γερμανία πολύ αυτή, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Επίσης και με κοκα κόλα, βάλτε ένα ποτήρι μπύρα και προσθέστε λίγη.
Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με ποια μπυρα λετε να συνδιασω χυμο απο στιμενο λεμονι; Καποια lager; Η stella artois ειναι καλη;
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σαν ξεθυμασμένη λεμονάδα είναι, μεγάλη αηδία, δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν...Κι η λεμονάδα είναι από τα αγαπημένα μου αναψυκτικά.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σαν αναψυκτικό ωραίο είναι, αλλά απ' ότι κατάλαβα όταν το ήπια η φάση είναι 70% λεμοναδα - 30% μπύρα. Ίσως και λιγότερη ακόμα μπύρα. 1
Sugizo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 κάποιοι δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ΔΕΝ είναι μπύρα... είναι 50% μπύρα 50% λεμονάδα... έτσι απλά.. δεν την πασάρουν ως "μπύρα" αυτό καθαυτό.. παίρνεις μια μπύρα, πχ Μύθος/Fix/Heineken, βάζεις μισό ποτήρι και συμπληρώνεις με λεμονάδα.. τι δεν πιάνεται? με φαΐ και στις ζέστες είναι top απλά. Με ποια μπυρα λετε να συνδιασω χυμο απο στιμενο λεμονι; Καποια lager; Η stella artois ειναι καλη; βασικά τώρα που το θυμήθηκα γίνεται και με χυμό λεμόνι.. λέγεται Natur Radler, ναι οποιαδήποτε lager κάνει 2
zizu10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Πιες καμια σοβαρή μπύρα ρε man... Amstel (by Petros71) 3
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τη Radler την πίνουν πολύ στη Γερμανία και στην Αυστρία, αν πρόκειται να οδηγήσουν.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μπορείς να πιεις σχεδόν 1½ λίτρο από δαύτη και να είσαι κομπλέ από άποψη αλκοτέστ, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις