Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχ, πού έχει χαθεί αυτό το κορμί...

νομιζω πως γινανε ανακαταταξεις στην Αθηναικη ζυθοποιια. Μπορει να πηρε καμια καλη μεταθεση σε αλλο τμημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι σκληρούς άντρες που βγάζει το insomnia...

Εσείς (οι haters) δεν είστε άνθρωποι, είστε μηχανές τεστοστερόνης.

Amster Radler = Αναψυκτικό. Όποιος μιλάει για μπύρα έχει IQ χιμπατζή

• Like 1
Δημοσ.

Εγω για δοκιμη πηρα τωρα μερικες stella, θα ριξω και λιγο στυμενο λεμονι και λιγη stevia, να δω πως θα γινει. 

Σιγουρα παντως η radler παραειναι γλυκια, εχουν βαλει πολυ ζαχαρη μεσα. Σαν coca cola το εκαναν στη ζαχαρη, απλα εχει και λιγο αλκοολ.

Δημοσ.

Ρε ξεκολληστε. Ενα δροσιστικο ποτο ειναι. Εδω υπαρχει μπυρα χωρις αλκοολ, τι ζορι τραβατε.

Πολλοι ανακατευουνε λεμοναδα ή γκαζοζα με την μπυρα για να την ελαφρυνουνε και να την κανουνε πιο δροσιστικη.

Αλλοι βαζουνε σε κρασια/ρετσινα γερη δοση απο κολα, σοδα, γκαζοζα κλπ

Εγω ποτέ αλλα τους καταλαβαινω αυτους που θελουνε να πιουνε κατι δροσερο και χαλαρο με ενα τσιμπηματακι αλκοολ.

Χαλαρωστε ρε αρχοντες του πιωματος. Ημαρτον.

Ps αν καποιος εδω μεσα, κατεβαζει στo σαλονι του εν ωρα ματς τις amstel με τα καφασια ενω στο beach bar δεν την ακουμπαει και παραγγελνει corona πιεζοντας μεσα μια πανιασμενη φετα λεμονιου γιατι ετσι πρεπει, ας αφησει το θρεντ καλυτερα.

Οχι εσυ που διαβαζεις, οι αλλοι :->

• Like 3
Δημοσ.

Για μένα που δεν είμαι φανατικός της μπύρας, η radler μου έκατσε μια χαρά. Τώρα σε φίλους μου που τους αρέσει να πίνουν μπύρα, η radler δεν τους αρέσει καθόλου.

Τώρα για καλοκαίρι πάντως μια χαρά δροσιστική είναι και σε καλή τιμή επειδή δεν είναι εισαγωγής :)

Δημοσ.

Στη γερμανια παντως μια βδομαδα περα των αλλων ειχα πιει κ κανα 15λιτρο radler. Δεν εχω δοκιμασει εδω πως ειναι αλλα εκει ελεγε δεν ηταν τοσο αραιωμένη οπως το λετε. Ισως εδω να ειναι αλλιως. Εκει ισα που καταλαβαινες το λεμονι. Και επεζε πολυ ηταν στα 4-5 ειδη που ειχαν παντου - παρκα κτλ

Δημοσ.

Τί λέτε ρε παιδιά δροσιστικό ποτό.Για μπίρα την πουλάνε αλλά αυτή είναι λεμονάδα.Εγώ για μπίρα θα την κρίνω.Και σαν μπίρα είναι ΧΑΛΙΑ.Για την ακρίβεια δεν είναι καν μπίρα.

• Like 2
Δημοσ.

Τί λέτε ρε παιδιά δροσιστικό ποτό.Για μπίρα την πουλάνε αλλά αυτή είναι λεμονάδα.Εγώ για μπίρα θα την κρίνω.Και σαν μπίρα είναι ΧΑΛΙΑ.Για την ακρίβεια δεν είναι καν μπίρα.

Ε για να το λες εσυ ετσι θα ειναι.

Τωρα βεβαια δεν σε ενδιαφερει αν η μπυρα amstel στην ετικετα γραφει AMSTEL BEER

ενω η αλλη γραφει AMSTEL RADLER (ενω στην πισω ετικετα γραφει ποτο μπιρας με γευση λεμονι)

Οχι, δεν εχει καμια σημασια.

Ευγε!

amstel-mpira-me-lemoni.jpg

kava-mpyres-6ada-500x500.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η λέξη μπίρα σημαίνει κοκα κόλα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.Ενδιαφέρον!Διαφωτισέ με και για άλλες λέξεις Μπαμπινιώτη.

http://www.amstel.gr/radler-beer

Καταλαβα, καταλαβα μην ανησυχεις.

Φιλικη συμβουλη:

Αν ποτε παραγγειλεις ξηρο κρασι και σου φερουνε κατι υγρό μην τους βρισεις. 

ευχαριστω!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...