noob Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Για την ακρίβεια δεν είναι καν μπίρα. Γι' αυτό μαμάει.Γιατί δεν είναι η κλασική μπί(κ)ρα.
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το βάζω και σε εικόνα γιατί μερικοί είναι τόσο ανάπηροι που δεν μπορούν να πατήσουν το link. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2013 από Silverage
N3k21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε συ Silverage, χωρίς παρεξήγηση αλλά είσαι λάθος. Κράξε τους για κακό marketing ξέρω 'γω άμα σε χαλάει η λέξη "μπύρα" στη διαφήμιση, ως radler όμως περιγράφεται το μείγμα μπύρας και ανθρακούχας λεμονάδας. Όπως ακριβώς και οι λέξεις lager/pilsner/ale/malt περιγράφουν συγκεκριμένους τύπους μπύρας. Με πιάνεις; Δεν είναι trademark το "radler", είναι τύπος ποτού. Κάποιος που γνωρίζει την παραπάνω λεπτομέρεια, ξέρει πως η Amstel Radler είναι ουσιαστικά "αναψυκτικό" και ως τέτοιο το αγοράζει. Όποιος πάλι δεν ξέρει, μπορεί να δει τα συστατικά και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Έχει δίκιο λοιπόν ο tsifotis που τονίζει τη διαφορά μεταξύ Amstel Lager και Amstel Radler. Φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνίας.
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε συ Silverage, χωρίς παρεξήγηση αλλά είσαι λάθος. Κράξε τους για κακό marketing ξέρω 'γω άμα σε χαλάει η λέξη "μπύρα" στη διαφήμιση, ως radler όμως περιγράφεται το μείγμα μπύρας και ανθρακούχας λεμονάδας. Όπως ακριβώς και οι λέξεις lager/pilsner/ale/malt περιγράφουν συγκεκριμένους τύπους μπύρας. Με πιάνεις; Δεν είναι trademark το "radler", είναι τύπος ποτού. Κάποιος που γνωρίζει την παραπάνω λεπτομέρεια, ξέρει πως η Amstel Radler είναι ουσιαστικά "αναψυκτικό" και ως τέτοιο το αγοράζει. Όποιος πάλι δεν ξέρει, μπορεί να δει τα συστατικά και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Έχει δίκιο λοιπόν ο tsifotis που τονίζει τη διαφορά μεταξύ Amstel Lager και Amstel Radler. Φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνίας. Τότε με χαλάει το marketing όπως είπες.Ας έλεγαν αλκοολούχο αναψυκτικό όχι "Το αποτέλεσμα είναι μια μπίρα διπλά δροσιστική διπλά απολαυστική".
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μπύρα δεν είναι ούτε καν η Amstel Lager, πόσω μάλλον η Radler. Λέτε ό,τι θέλετε οι υπόλοιποι, και ας νομίζετε ότι πίνετε μπύρα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Να φανταστώ δεν έχεις πάει στο Μόναχο (Γερμανίας) να φανταστώ ε?
noob Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έλα μωρέεε.. τι ξέρουν οι Γερμανοί από μπύρες...oι άμπυροι να πούμε... Όπως λέει και ο μέγας Ιάκωβος.. ''μπορείς να μου πεις???'' 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Με 2% αλκοόλ τι γεύση μπύρας περιμένετε??? BTW η συγκεκριμένη μου φάνηκε ...απαίσια ακόμη και σαν αναψυκτικό! Αν και νομίζω πως η πιο απαισιότατη ήταν μια μαύρη αηδία απο Σαντορίνη ή κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις