walkerr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερεις κανεναν που δεν θελει? Εγω δεν ξερω παντως... Δεν ειπα πως θελει να σφαξει τον ελληνα. Οπου ομως γινεται αχταρμας απο θρησκειες κουλτουρες πολιτισμους κλπ ειναι προαγγελος ακραιων γεγονοτων. Δες στην αιγυπτο π.χ. ή καλυτερα στην γιουγκοσλαβια. Φαντασου τι θα γινοταν στην ελλαδα με 2 μυρια αλβανους και αλλα τοσα απο υπολοιπες φυλες νομιμους ελληνες.... Εδω βγηκαν και σφαζονταν για το ποδοσφαιρο. Που να παρουσιαστει κανενα σημαντικο ζητημα... Φιλε αυτη ειναι η αποψη των ακροδεξιων. Οτι οι αλβανοι θελουν ολοι διακαως να γινουν ελληνες, οτι ντρεπονται για τη χωρα τους, οτι αισθανονται κατωτεροι κλπ... Οι αλβανοι αισθανονται περηφανοι για τη χωρα τους και δεν θελουν να αλλαξουν εθνικοτητα. Ερχονται εδω για να βγαλουν λεφτα, οχι για να γινουν ελληνες και να απαρνηθουν τη καταγωγη και την εθνικοτητα τους. Τι σχεση εχουμε εμεις με τη πρωην Γουγκοσλαβια? Εκει συνυπηρχαν επι δεκαετιες αρκετες εθνικοτητες υπο τον Τιτο(απο το τελος του B΄ΠΠ μεχρι και την προ 20 ετων προσφατη διαλυση της). Στη Αιγυπτο δε ξερω λεπτομερειες, νονιζω οτι εχουν απλα εμφυλιο και σκοτωνονται μεταξυ τους, οπως και στο Ιρακ και αλλου. Κι εμεις μπορει να σφαχτουμε για το ποδοσφαιρο οπως ειπες, ολυμπιακοι και παναθηναικοι ας πουμε. Το ζητημα σου τελικα ποιο ειναι? Τι ειναι αυτο που σε στενοχωρει? ο μανικετοκουμπο?
PostHelper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το γυρισω αλλιως για να μην κατηγορηθω παλι για ρατσιστης. Οι γονεις μου πανε για δουλεια στην Κινα. Εγω γεννιεμαι εκει παω σχολειο εκει μεγαλωνω εκει κλπ. Ειμαι κινεζος δηλαδη? Κινεζος πολιτης και κινεζικη υπηκοοτητα μπορει να αποκτησω. Κινεζος δεν προκειται να γινω ποτε γιατι απεχω απο τα προτυπα της φυλης... Δεν προκειται ποτε να με δει καποιος στο δρομο και να πει αυτος ειναι κινεζος. Μην μας τρελενεται βραδυατικα... Ενα και ενα κανουν δυο λεμε δεν μιλαμε για πυρηνικη φυσικη. Φοβερα επιχειρηματα! Απετυχες και εσυ να απαντησεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στα πραγματα που λεω και να απαντησεις στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ερωτησεις που εκανα! Αρα προφανως δεν μπορεις! Δεν μπορεις δηλαδη να κανεις quote τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα που λεω και να τα καταρριψεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ εφοσον διαφωνεις, ουτε μπορεις να να κανεις quote τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕ ΅ερωτησεις που ρωτησα και να τις απαντησεις! Και αντ'αυτου αναλωνεσαι σε ΑΟΡΙΣΤΕΣ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ, με εμφανεις και αμεσες τασεις ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ, εκφρασεις του τυπου "Μην μας τρελενεται βραδυατικα... Ενα και ενα κανουν δυο λεμε δεν μιλαμε για πυρηνικη φυσικη." Εγω φυσικα θα επιμεινω και θα ζητησω ξανα να απαντησεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στα πραγματα που λεω και να απαντησεις στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ερωτησεις που εκανα κανοντας quote τα ΣΥΚΓΚΕΡΙΜΕΝΑ πραγματα που ο συνομιλητης σου ρωταει! Γιατι ετσι σοβαρη συζητηση δεν γινεται ο ενας να μιλαει για το Α,Β,Γ,Δ με επιχειρηματα κλπ και ο αλλος να τα ξεχναει(σκοπιμως) ολα αυτα και να απανταει λεγοντας τα δικα του. Οι γονεις μου πανε για δουλεια στην Κινα. Εγω γεννιεμαι εκει παω σχολειο εκει μεγαλωνω εκει κλπ. Ειμαι κινεζος δηλαδη? Κινεζος πολιτης και κινεζικη υπηκοοτητα μπορει να αποκτησω. Κινεζος δεν προκειται να γινω ποτε γιατι απεχω απο τα προτυπα της φυλης... Δεν προκειται ποτε να με δει καποιος στο δρομο και να πει αυτος ειναι κινεζος. Ετσι νιωθεις τωρα οτι δεν θα εισαι Κινεζος γιατι δεν εισαι τωρα Κινεζος. Αν ομως γεννηθεις εκει, μεγαλωσεις εκει, πας σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα, συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους, με Κινεζακια(ως παιδι), τοτε ΝΑΙ θα νιωθεις Κινεζος. Τωρα δεν μπορεις να το αντιληφθεις αυτο γιατι δεν ισχυουν ολες οι υποθεσεις που καναμε. Οσο για το αν σε δει στον δρομο, προφανως και το "Ελληνικο DNA" σου, θα σε διαφοροποιει στα εξωτερικα χαρακτηριστικα σου απο τους υπολοιπους Κινεζους αλλα αυτο ειναι ασχετο με την συζητηση αφου αυτο ειναι βασικα που συζηταμε, το γιατι θα πρεπει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα του DNA σου(που ειναι Ελληνικα) να μπορουν να σταθουν εμποδιο σε εσενα που νιωθεις Κινεζος, γεννηθηκες εκει, μεγαλωσες εκει, πηγες σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα, συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους, με Κινεζακια(ως παιδι) κλπ, να συμμετασχεις στην εθνικη ομαδα της Κινας? Δεν θα πρεπει! Επειδη δεν μοιαζεις με Κινεζος? So what?? Αυτο ειναι που ελεγα και διαφωνουσα με αυτο που ελεγες. Να μου βρεις/απαντησεις δηλαδη γιατι το DNA(οι διαφορες στο DNA) πρεπει να σταθει εμποδιο εφοσον γεννηθηκες εκει, μεγαλωσες εκει, πηγες σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα και συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους? Γιατι? Ειπα λοιπον οτι ακομα και αν απαντησεις σε αυτη την ερωτηση, δηλαδη προσπαθησεις να βρεις απαντηση, εισαι ρατσιστης. Αλλα εστω και ετσι για προσπαθησε να βρεις απαντηση σοτ παραπανω ΓΙΑΤΙ που ρωταω. Κατα τα αλλα για να παρεις την ελληνικη υπηκοοτητα πρεπει να φτυνεις αιμα! Περισσοτερο απο οτι σε αλλα κρατη γιατι εκτος του οτι ειμαστε για τον π..τσο και μπατε σκυλοι αλεστε ειμαστε και η εισοδος των λαθρομεταναστων. Αν ειμασταν το ιδιο ελαστικοι οσο η γερμανια π.χ. (δεν ξερω αν ειναι ελαστικη η γερμανια τυχαια το λεω) μεσα σε χρονο dt θα γινοταν εδω ενας αχταρμας. Και αυτος ο αχταρμας ειναι μαθηματικα βεβαιο πως στο μελλον θα οδηγησει σε εμφυλιους, εξεργεσεις και σφαγες. Σε αυτο συμφωνω. Δεν βλεπω τον λογο να παρει καποιος την Ελληνικη υπηκοοτητα εαν δεν ζησει εδω απο πολυ μικρη ηλικια και για πολλα πολλα χρονια, μαθει να μιλαει πολυ πολυ καλα Ελληνικα, μορφωθει σε Ελληνικο σχολειο, κλπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 το πηδήξατε το θέμα, ανοίξτε άλλο τοπικ να βγάλετε τη χολή σας για Γιανακη και Διαμαντιδη Eχει 5 σελιδες που δε τα βρισκουν επι πολιτικης για τον Αντετοκουμπο κι εσενα σε πειραξαν τα 5 ποστ για τον Γιαννακη που στην τελικη ειναι μπασκετ
DKNI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Mπηκα να σας τσιγκλισω για την Εθνικη Φιλων Βασιλη Σπανουλη και βλεπω εχουμε πιασει τον εμφυλιο Ελληνες... Απο εκει και περα μια μετριοτητα και ισως ειμαι και επιεικης... Και ο Τζορνταν νομιζω ειναι μια μετριοτητα, σιγα, ενα τουρνουα εκανε με τις ΗΠΑ Βεβαια ο Τζορνταν ειναι και χειροτερος του Σπανουλη συμφωνα με Θαναση Ασπρουλια αλλα...
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι παμε σημερα με 2 γκαρντ απεναντι στην Τουρκια. Επιτακτικη αναγκη να αποδωσει το μαξιμουμ ο Μπραμος Και πυρετο ο Μπορουσης
KREATOR13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Mαργαριτα βγαλε τα κοκκινα γυαλια και μετα κρινε μπασκετ
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ε? γιατι τι ειπα? ειπαμε οτι μειναμε με 2 γκαρντ κι ειναι απαραιτητο ν αποδωσει εκει ο Μπραμος που το παιδι δεν ειναι 2ρι. :/
PostHelper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Βεβαια ο Τζορνταν ειναι και χειροτερος του Σπανουλη συμφωνα με Θαναση Ασπρουλια αλλα... ?? Explain!
CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε αυτη ειναι η αποψη των ακροδεξιων. Οτι οι αλβανοι θελουν ολοι διακαως να γινουν ελληνες, οτι ντρεπονται για τη χωρα τους, οτι αισθανονται κατωτεροι κλπ... Οι αλβανοι αισθανονται περηφανοι για τη χωρα τους και δεν θελουν να αλλαξουν εθνικοτητα. Ερχονται εδω για να βγαλουν λεφτα, οχι για να γινουν ελληνες και να απαρνηθουν τη καταγωγη και την εθνικοτητα τους. Τι σχεση εχουμε εμεις με τη πρωην Γουγκοσλαβια? Εκει συνυπηρχαν επι δεκαετιες αρκετες εθνικοτητες υπο τον Τιτο(απο το τελος του B΄ΠΠ μεχρι και την προ 20 ετων προσφατη διαλυση της). Στη Αιγυπτο δε ξερω λεπτομερειες, νονιζω οτι εχουν απλα εμφυλιο και σκοτωνονται μεταξυ τους, οπως και στο Ιρακ και αλλου. Κι εμεις μπορει να σφαχτουμε για το ποδοσφαιρο οπως ειπες, ολυμπιακοι και παναθηναικοι ας πουμε. Το ζητημα σου τελικα ποιο ειναι? Τι ειναι αυτο που σε στενοχωρει? ο μανικετοκουμπο? Σε αλλο thread για τον μεγα αλεξανδρο με κατηγορουσαν για αριστερο. Μηπως αυτοι που με κατηγορουν επομενως τα βλεπουν απο ορισμενη σκοπια ενω εγω τα βλεπω αντικειμενικα? Δεν ειπα πως οι αλβανοι ντρεπονται για την χωρα τους, δεν ειναι περηφανοι για αυτην κλπ. Μαλλον το αντιθετο ειπα... Το γεγονος βεβαια οτι ειναι περηφανοι για την χωρα τους δεν εχει καμια σχεση με το αν θελουν να παρουν την ελληνικη υπηκοοτητα. Φυσικα και θελουν γιατι ζουν στην ελλαδα και η ελληνικη υπηκοοτητα θα τους δωσει πολλα πλεονεκτηματα και δικαιωματα. Οσο για την γιουγκοσλαβια αυτο που λεω ειναι το εξης. Για να παρεις υπηκοοτητα πρεπει να φτυνεις αιμα για να αποφυγεις να γινεις γιουγκοσλαβια σε 10, 20, 30 χρονια... Και τα πραγματα στην ελλαδα θα ηταν χειροτερα γιατι οι μεταναστες που εχουμε εδω ειναι παρα πολλοι ειτε εξαιτιας του γεγονοτος οτι ειμαστε πυλη εισοδου ειτε γιατι ειμαστε απλα μπατε σκυλοι αλεστε... Και μαλιστα εχουμε μεταναστες απο καποιες χωρες που δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις... Για το ποδοσφαιρο δεν ειπα πως σφαχτηκαν παναθηναικοι ολυμπιακοι. Αναφερθηκα στο ελληνες αλβανοι. Για ενα τοσο ασημαντο ζητημα βγηκαν στους δρομους και σφαχτηκαν. Φαντασου να γινει κανενα σοβαρο γεγονος... Οχι δεν με στεναχωρει ο μανικετοκουμπο. Το εχω πει γυρω στις 10 φορες και το εξηγησα και πιο πανω. Ειμαι υπερ σε περιπτωσεις που εξυπηρετει το εθνικο συμφερον να καμπτονται εμποδια περι υπηκοοτητας. Καλα εκαναν επομενω για τον συγκεκριμενο και τον εκαναν ελληνα, ας μην το δικαιουταν κανονικα... Ετσι νιωθεις τωρα οτι δεν θα εισαι Κινεζος γιατι δεν εισαι τωρα Κινεζος. Αν ομως γεννηθεις εκει, μεγαλωσεις εκει, πας σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα, συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους, με Κινεζακια(ως παιδι), τοτε ΝΑΙ θα νιωθεις Κινεζος. Τωρα δεν μπορεις να το αντιληφθεις αυτο γιατι δεν ισχυουν ολες οι υποθεσεις που καναμε. Οσο για το αν σε δει στον δρομο, προφανως και το "Ελληνικο DNA" σου, θα σε διαφοροποιει στα εξωτερικα χαρακτηριστικα σου απο τους υπολοιπους Κινεζους αλλα αυτο ειναι ασχετο με την συζητηση αφου αυτο ειναι βασικα που συζηταμε, το γιατι θα πρεπει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα του DNA σου(που ειναι Ελληνικα) να μπορουν να σταθουν εμποδιο σε εσενα που νιωθεις Κινεζος, γεννηθηκες εκει, μεγαλωσες εκει, πηγες σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα, συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους, με Κινεζακια(ως παιδι) κλπ, να συμμετασχεις στην εθνικη ομαδα της Κινας? Δεν θα πρεπει! Επειδη δεν μοιαζεις με Κινεζος? So what?? Αυτο ειναι που ελεγα και διαφωνουσα με αυτο που ελεγες. Να μου βρεις/απαντησεις δηλαδη γιατι το DNA(οι διαφορες στο DNA) πρεπει να σταθει εμποδιο εφοσον γεννηθηκες εκει, μεγαλωσες εκει, πηγες σε Κινεζικο σχολειο, μιλας απταιστα τα Κινεζικα και συναναστρεφεσαι συνεχως ολη μερα για 18 χρονια με Κινεζους? Γιατι? Ειπα λοιπον οτι ακομα και αν απαντησεις σε αυτη την ερωτηση, δηλαδη προσπαθησεις να βρεις απαντηση, εισαι ρατσιστης. Αλλα εστω και ετσι για προσπαθησε να βρεις απαντηση σοτ παραπανω ΓΙΑΤΙ που ρωταω. Το λες και μονος σου σε πολλα σημεια. Θα νοιωθεις κινεζος.... Δεν θα εισαι ομως... Κινεζος πολιτης μπορει να εισαι κινεζος οχι. Καθαρα φυλετικα. Δεν μπλεκω σε αυτο υπηκοοτητες κλπ. Ειμαι ξεκαθαρος. Σε αυτο συμφωνω. Δεν βλεπω τον λογο να παρει καποιος την Ελληνικη υπηκοοτητα εαν δεν ζησει εδω απο πολυ μικρη ηλικια και για πολλα πολλα χρονια, μαθει να μιλαει πολυ πολυ καλα Ελληνικα, μορφωθει σε Ελληνικο σχολειο, κλπ. Εγω διαφωνω ακομα και σε αυτο. Ακομα και αν εχει γεννηθει εδω, μεγαλωσει παει σχολειο κλπ ΕΙΔΙΚΑ στην ελλαδα δεν αρκει να παρει υπηκοοτητα. Διαβασε την απαντηση στον walkerr να μην τα γραφω παλι. Υπηκοοτητα για μενα στην ελλαδα πρεπει να δινεται σε 2ης ή και 3ης γενιας μεταναστες. Που γεννηθηκαν εδω ολοι ετσι.... Και αυτο γιατι ισχυει αυτο που ειπε ο walkerr. Ακομα και οι αλβανοι που γεννηθηκαν εδω κλπ κλπ δεν νοιωθουν ελληνες αλλα αλβανοι. Η πλειοψηφια τουλαχιστον... Πραγμα που συνεπαγεται κινδυνους για μια χωρα ειδικα σαν την ελλαδα. Το ξεφτυλισαμε στο off topic. Το γ@μησ@με το θεμα. Αν θελετε ανοιξτε κανενα θεμα περι υπηκοοτητας να συνεχισουμε. Εδω δεν ξαναγραφω σεβομενος τους αλλους χρηστες που ηδη τους σπασαμε τα νευρα...
KREATOR13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ε? γιατι τι ειπα? ειπαμε οτι μειναμε με 2 γκαρντ κι ειναι απαραιτητο ν αποδωσει εκει ο Μπραμος που το παιδι δεν ειναι 2ρι. :/ Αμα δεν παιξει καλα ομως μην αρχισεις τα θαψιματα επειδη παιζει στον παναθηναικο
FilipposMD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μην το ψαχνετε. Ο Διαμαντιδης εχει προσφερει ελαχιστα στην εθνικη. Απλα εβαλε το βαλτο αγορι μου και εμεινε στην ιστορια. Απο εκει και περα μια μετριοτητα και ισως ειμαι και επιεικης... Καλά, μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας. Ο Διαμαντίδης ήταν από τις 2-3 ηγετικές μορφές της ομάδας που έφερε 2 μετάλλια και έχει κάνει 6 ή 7 τουρνουά με την εθνική, στα οποία δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι τα έδωσε όλα. Αποχώρησε νωρίς, ΟΚ. Καταγράφεται στην ιστορία, αλλά όχι να τον βγάλουμε και μετριότητα... Στις καλύτερες 5άδες των διοργανώσεων έμπαινε ο άνθρωπος με την απόδοσή του! Αν υπάρχει θέμα με τον ΔΔ και την εθνική είναι η διάρκεια της παρουσίας του, όχι η ποιότητα!
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα δεν παιξει καλα ομως μην αρχισεις τα θαψιματα επειδη παιζει στον παναθηναικο Εγω τον παω τον παιχτη το χω δηλωσει αυτο αν δεις στο θρεντ σας! Απο κει και περα ξερω πολυ καλα οτι το παιδι ειναι 3ρι και καποιες φορες κατεβαινει στο "2", υπο συνθηκες... Κι απλα λεω οτι πλεον δεν υπαρχει η πολυτελεια να μη παιξει τη στιγμη που χουμε μονο 2 γκαρντ.. Δε προκειται να θαψω
DKNI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα ποιος επελεξε να παμε με 3 γκαρντ και 6 φοργουορντ? Καλά, μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας. Ο Διαμαντίδης ήταν από τις 2-3 ηγετικές μορφές της ομάδας που έφερε 2 μετάλλια και έχει κάνει 6 ή 7 τουρνουά με την εθνική, στα οποία δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι τα έδωσε όλα. Αποχώρησε νωρίς, ΟΚ. Καταγράφεται στην ιστορία, αλλά όχι να τον βγάλουμε και μετριότητα... Στις καλύτερες 5άδες των διοργανώσεων έμπαινε ο άνθρωπος με την απόδοσή του! Αν υπάρχει θέμα με τον ΔΔ και την εθνική είναι η διάρκεια της παρουσίας του, όχι η ποιότητα! Ελα μωρε τι να μας πει το γατακι που στη Σαιταμα ειχε σκασει ταπιδι σε καποιον Κρις Πολ σε μπρεικ, που τα ειχε βαλει με κατι τυπακια του στυλ Πολ, Ουειντ κτλ κτλ Μην σου πω οτι γενικα ειναι μετριοτητα ετσι? Οριστε, εχει παρει back to back Ευρωπαικα? Ενω ο Σλουκας και ο Μαντζαρης εχουν παρει Αρα?
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Τρινκιερι το επελεξε τα χουμε πει αυτα! Γι αυτο αν δεις πιο πισω, ειχα πει τωρα που τραυματιστηκε ο Σπαν ας μας ξαναπει δεν ειμαι μεθυσμενος. Οχι μεθυσμενος δεν ηταν, χαπια ειχε παρει που λεει κι ενας φιλος.
DKNI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Τρινκιερι το επελεξε τα χουμε πει αυτα! Eισαι σιγουρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα