Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, περα απο τον Χ''γεωργιου υπαρχει ο μυθος Βασιλης Σκουντης.

Το "τριποντος" δεν ειναι εφευρεση του Χ''γεωργιου, το εχω ακουσει απο απο τη δεκαετια του 80.

Βασιλιας των ατακων ειναι βεβαια ο Φιλιππος Συριγος.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Σκουντής είναι ο μόνος αξιόλογος. Ο Συρίγος κάποτε που ήταν και πιο γραφικό το μπάσκετ στην Ελλάδα ταίριαζε γάντι με την ιδιοσυγκρασία του ελληναρά, αλλά πλέον μόνο με την διαιτησία ασχολείται και κουράζει.

Δημοσ.

Aξιολογος απο ποια αποψη? Εδω μιλαμε για τη περιγραφη και τις ατακες τους.

Προσωπικα δεν θα ηθελα να ακουω Σκουντη σε μεταδοση αγωνα, εκτος αν ειναι να κανουμε χαβαλε.

Ο Συριγος ειναι αξιολογος. Βεβαια πολλοι απο τους νεους, κυριως, φιλαθλους, τον εχουν ταυτισει με συγκεκριμενες ομαδες και επειδη νιωθουν οτι θιγει τα μικροσυλλογικα τους συμφεροντα τον βριζουν ασυστολα.

Δημοσ.

Ο Σκουντής είναι ο μόνος αξιόλογος. Ο Συρίγος κάποτε που ήταν και πιο γραφικό το μπάσκετ στην Ελλάδα ταίριαζε γάντι με την ιδιοσυγκρασία του ελληναρά, αλλά πλέον μόνο με την διαιτησία ασχολείται και κουράζει.

O Συριγος αν και εχει υπαρξει πολυ γλοιωδης κατα καιρους απτο πολυ γλειψιμο προς συγκεκριμενους και το θαψιμο-πολεμο σε καποιους αλλους, ειναι ο μονος που οταν θελει, βλεπει μπασκετ.

Η τουλαχιστον ειναι απτους λιγους σπικερ που οταν χρησιμοποιει την κριτικη του ικανοτητα ως προς το μπασκετ, δεν σε αναγκαζει να κλεισεις τον ηχο. Τωρα τον πηραν και τα γεραματα βεβαια, εχει ξεκουτιανει καπως και καταληγει να σαχλαμαριζει περισσοτερο αποσο πρεπει. Συνεχιζει παντως ο σχολιασμος του σε ενα ματς να ειναι πιο ενδιαφερων απο τους αντιστοιχους αλλων σπικερ.

Ο γιος του επισης, παροτι θα περιμενε κανεις να ειναι το παιδι του μπαμπα που με μεσον εγινε ΑΡΔ χωρις να το αξιζει κλπ, θα ελεγα οτι ειναι απτους "ΤΥΠΙΚΑ καλους" μπασκετοΑΡΔ που κανουν εκπομπη στην ΤV. Διεκπεραιωνει αξιοπρεπως το ρολο του και το λεω γιατι ακομα και αυτο σπανιζει στους αθλητικογραφους που εμφανιζονται στην ΤV.

Δημοσ.

Λατρεια ο Χατζητετοιος..

Αξεχαστες οι αναφορες στο background Καλαθη και Σατο. Αν δεν μιλουσε για τους Φλοριντα Γκεϊτορς σε καθε επαφη του Νικ με τη μπαλα θα εσκαγε..

Δημοσ.

Kαι όταν κάρφωνε ο βοηθός του Τρινκιέρι σεληνιαζόταν ''Παπανικολάούυυυυυυ'' . :lol:

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μια που αναφέρθηκε, θέλω να εξομολογηθώ ότι θυμάμαι την πρώτη φορά που αναφέρθηκε η έκφραση "έξτρα πάσα" στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν πολλάαααα χρόνια πριν, σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς της Α1 και περιέγραφε ο Χατζη-υπέροχος, με σχολιαστή έναν προπονητή, που δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιός ήταν. Κάνει επίθεση ο ΠΑΟ και γίνεται η περιβόητη έξτρα πάσα. Λέει λοιπόν ο προπονητής κάτι του στυλ "ο ΠΑΟ παίζει πολύ το παιχνίδι με την έξτρα πάσα για να βγει ελεύθερο σουτ". Και κατευθείαν ο Χατζη-μοναδικός λέει "α, έξτρα πάσα την λέτε οι προπονητές; Μου άρεσε, σας το κλέβω". Και ο άτιμος, της έδωσε και κατάλαβε της έκφρασης! Κάθε φορά που την ακούω, τον μνημονεύω, χαχα!

Ο Σκουντής πάντως ξέρει ελληνικά και παρότι συχνά τον πιάνουν τα επικολυρικά και κουράζει, γράφει μερικά εξαιρετικά κείμενα. Οι αναμνήσεις από τα Ευρωμπάσκετ που έγραφε αυτές τις μέρες στο gazzetta ήταν εξαιρετικές.

Δικός μου αγαπημένος είναι ο Μπατής. "Κοντό το σουτ" και τα μυαλά στα κάγκελα!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μια που αναφέρθηκε, θέλω να εξομολογηθώ ότι θυμάμαι την πρώτη φορά που αναφέρθηκε η έκφραση "έξτρα πάσα" στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν πολλάαααα χρόνια πριν, σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς της Α1 και περιέγραφε ο Χατζη-υπέροχος, με σχολιαστή έναν προπονητή, που δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιός ήταν. Κάνει επίθεση ο ΠΑΟ και γίνεται η περιβόητη έξτρα πάσα. Λέει λοιπόν ο προπονητής κάτι του στυλ "ο ΠΑΟ παίζει πολύ το παιχνίδι με την έξτρα πάσα για να βγει ελεύθερο σουτ". Και κατευθείαν ο Χατζη-μοναδικός λέει "α, έξτρα πάσα την λέτε οι προπονητές; Μου άρεσε, σας το κλέβω". Και ο άτιμος, της έδωσε και κατάλαβε της έκφρασης! Κάθε φορά που την ακούω, τον μνημονεύω, χαχα!

:lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Παιδια παιζει να βρουμε κανα λινκ για να κατεβασω το ματς με την Ισπανια ?

Δε το ειδα λογω δουλειας και θα ηθελα να το βρω αν γινεται ..

Δημοσ.

Γέφυρα ανάμεσα στην κουβέντα για τους σχολιαστές και στο αυριανό παιχνίδι. Δυο δωράκια για τη φίλη Σλοβενία, με διπλό ρεσιτάλ Ιωάννου.

Πάντως πλάκα πλάκα, είμαστε για τους Σλοβένους ό,τι οι Ισπανοί για μας. Ελπίζω να μην σπάσει κι αυτή η παράδοση αύριο.

• Like 2
Δημοσ.

Θλαση ο μαυροκεφαλιδης, εκτος της συνεχειας.

Εντάξει κι αυτόν τον Τρινκιέρι ποιός τον έχει γκαντεμιάσει; Έχει πάρει 800 forward και του τραυματίζονται στις θέσεις που δεν έχει! Μπορεί να ήταν λίγο ψοφίμι ο Μαυροκεφαλίδης μέχρι τώρα, αλλά η απουσία του θα είναι μεγάλη. Ποιός θα ξεκουράζει τον Μπουρούση; Α σωστά, ο Καββαδάς :-D

Δημοσ.

«Στην 4η περίοδο, κυρίως, όλη η άμυνα της Ισπανίας ήταν προσαρμοσμένη πάνω στον Σπανούλη... Ο Βασίλης, πέρα από τις κρίσιμες βολές και τα καθοριστικά καλάθια που έβαλε, αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα double-team, που έγιναν πάνω του και ήταν πολύ δημιουργικός! Τον παρακολουθούσα συνεχώς και κινούμουν με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε αν χρειαστεί, να μην δυσκολευτεί να μου δώσει την μπάλα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα μου και προετοιμαζόμουν! Αυτό το τρίποντο, είναι η επιλογή που θέλει κάθε επίθεση να έχει, όταν αντίπαλος πιέζει!

Ποιος κωλογαυρος τα πε αυτα ηθελα να ξερα..

Καταλαβαινεις την διαφορα λοιπον

Ο ενας μετα το παιχνιδι αυτο που βρηκε να πει στις δηλωσεις του ειναι ποσο επηρεασε ο τραυματισμος του την ομαδα

Ο αλλος να εξυμνησει τους συμπαικτες του

Γι'αυτο φετος ειχε 4-0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...