ata1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παιδιά έχω έναν εξωτερικό δίσκο samsung 250GB, ntfs file system. Τα windows το βλέπουν σαν drive αλλά δεν τον ανοίγουν και μου βγάζουν μήνυμα για format. Άκυρο. Πήγα μέσω cmd και πάτησα chkdsk f: /f /r /b Μου έχει κολλήσει εδώ και μισή ώρα στο verifying file data (4/5) στο 12%. Θα το αφήσω γιατί στο απλό chkdsk είχε βρεί αρκετά λάθη οπότε μπορεί για αυτό να αργεί. Το λαμπάκι στο σκληρό αναβοσβήνει πάντως. Θα ήθελα να μου πείτε: - πόση ώρα να το αφήσω και τι να κάνω αν μετά από ώρα δεν έχει ξεκολλήσει. - αν υπάρχει κάποια άλλη λύση για backup
AquaBoy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Υπομονή κανε και θα ξεκολλησει,μπορεις να δοκιμασεισ και το regenerator 2012,με είχε βοηθήσει πολυ παλιότερα!
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πάντως αν είχες μέσα σημαντικά αρχεία έκανες την ποιο λάθος κίνηση που μπορούσες..... αν είναι στα τελευταία του ο δίσκος, με το ζόρι που θα φάει, μπορεί να πεθάνει εντελώς. Πάντα πρώτη κίνηση είναι να ελέγξεις την κατάσταση του δίσκου με το Hard Disk Sentinel αν και μόνο αν είναι σε έστω καλούτσικη κατάσταση κάνεις πρώτα ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα τα πάρα πολύ σημαντικά αρχεία και μόνο στο τέλος checkdisk αφού αυτό δεν νοιάζεται για τα αρχεία σου και σβήνει ότι δεν του αρέσει,μπορεί να φτιάξει δηλαδή τον δίσκο σου αλλά να χάσεις τα αρχεία σου.
ata1983 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παιδιά κλείνω δέκα ώρες και έχει ελέγξει 2800 από 27000 αρχεία. . Τι προτείνετε? Το κλείνω ή το αφήνω?
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εγω προτείνω να δοκιμάσεις αν μπορεις να κανεις καποια ανάκτηση των σημαντικών αρχείων σου η εστω ενα μερος τους και μετα να προχωρήσεις σε format
ata1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά τώρα τι κάνω? Το σταματάω το chkdsk?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα