nocturne Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 παιδια καλησπερα μολις παρελαβα τον καινουργιο υπολογιστη μου ετοιμο απο e-shop. Εχω αγορασει ενα ssd samgung pro 128 που εκει εγκατασταθηκαν τα windows κ ενα δευτερο σκληρο 500gb WD.Το προβλημα ειναι οτι ο σκληρος δισκος WD ΔΕΝ εμφανιζεται στον υπολογιστη μου κ φαινεται μονο ο ssd ξερετε τι πρεπει να κανω η αν υπαρχει προβλημα παρακαλω βοηθειαααα\ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 αρχικα τσεκαρε αν τον βλεπει το bios κατα δευτερον(αν το πρωτο ειναι οκ) πηγαινε στη διαχειριση δισκων κ δες αν ειναι unallocated Ο δισκος.Αν ναι,καντον μια διαμορφωση,δωστου και ενα γραμμα(πχ Ε και εισαι ετοιμος. 1
nocturne Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 πως το τσεκαρω στο βιος δεν θυμαμαι ποιο κουμπι παταω στην εναρξη για να μπω στο βιος ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 το γραφει την ωρα που ποσταρει f2 η del η f11 θα το δεις λεει press ταδε to enter setup καπου η enter bios Και δειχνει κατι διπλα κλπ
nocturne Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 xristara σ'ευχαριστω πολυ το προβλημα λυθηκε μπηκα διαχειρηση δισκων κ τον βρηκα απλα φανταζεσαι πως ειναι να ανοιγεις τον νεο σου υπολογιστη κ να βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα!!!!!!!! και παλι ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα