Προς το περιεχόμενο
xania4ever

Πρόβλημα με παλιά μητρική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω μια abit ip-95 η οποία μου κάνει το εξής:30-40 δεύτερα να κάνει post ίσως και παραπάνω κάποιες φορές και όταν κάνει έχω 2 short beeps.Παρόλα αυτά αν κάνω clear cmos κάνει κατευθείαν post με το ίδιο hardware πάνω.Εχω την onboard κάρτα γραφικών πάνω και 1 δίσκο οπότε θέμα τροφοδοσίας δεν νομίζω να παίζει.Τι λέτε?

 

P.S Είχα και μια nvidia 8600gt πάνω με την οποία κράσαρε το pc και την έβγαλα,τώρα με την onboard δεν κρασάρει αλλά έχω αυτό το θέμα το οποίo προέκυψε μετά από clear cmos που έκανα αφού έβγαλα την nvidia.Μάλλον η mobo είναι για πέταμα όπως και η κάρτα βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έχει όντως θέμα το psu...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπτικό έλενχο για τυχόν σκασμένους πυκνωτές επάνω στην μητρική έχεις δεί;;

αν έχεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό καλό θα ήταν να κάνεις την δοκιμή σου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.