Προς το περιεχόμενο
anvasila

Πρόβλημα εκκίνησης με HP dv6700

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειας σας και πάλι, 

 

 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop μου. Όταν έχω συνδεδεμένη και την μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας, ανοίγει για κάποια δευτερόλεπτα και αμέσως μετά κλείνει μόνο του(το φωτάκι μπροστά που δείχνει ότι το ρεύμα είναι συνδεδεμένο, ανάβει όσο το laptop είναι κλειστό, αλλά μόλις το ανοίγω σβήνει). Όταν πάλι βγάλω τη μπαταρία και έχω μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας, ανάβουν στιγμιαία τα λαμπάκια και σβήνουν ξανά(ενώ το λαμπάκι που δείχνει ότι το ρεύμα είναι συνδεδεμένο δεν ανάβει καθόλου)... 

 

P.S. Το λαμπάκι στην υποδοχή του καλωδίου στα πλάγια λάμπει κανονικά όταν συνδέω το καλώδιο....

 

Τι έχω εξετάσει έως τώρα:

  1) Hard reset(έβγαλα τα πάντα και πάτησα για 20 δεύτερα το power button) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

  2) Το καλώδιο τροφοδοσίας(πρέπει να έχει output 19V) και όταν το μετράω βγάζει 19.4 και 19.6(δε μένει ποτέ σταθερό όμως. Συνεχώς εναλλάσσεται μεταξύ των δύο τιμών... Καμιά φορά βέβαια πέφτει και κάτω από τα 19 αλλά δε ξέρω αν φταίω εγώ με το τρόπο που χρησιμοποιώ το πολύμετρο). Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ πολύμετρο οπότε δε ξέρω αν κάνω και κάτι λάθος.

  3) Έγδυσα το laptop και τα αποτελέσματα που δείχνει μέσα το πολύμετρο είναι τα ίδια με το 2(δηλαδή στα καλωδιάκια που καταλήγει η υποδοχή τροφοδοσίας μέσα στο laptop)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσωτερικό πρόβλημα επάνω στην μητρική μάλλον.

την μητρική την έχεις αφαιρέσει τελείως;;(την έχεις στα χέρια σου)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την έβγαλα τελείως ναι. Έχεις κάποια πρόταση?

σου έστειλα π.μ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά το πρόβλημα, χτες μετά από δύο ώρες που είχα το λαπτοπ στη πρίζα μαζί με  την μπαταρία δοκίμασα να το ξανανοίξω. Και είχα τα παρακάτω αποτελέσματα:

    1) Με μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας το πρόβλημα παραμένει...κλείνει μετά από δευτερόλεπτα

    2) Με τροφοδοσία και χωρίς μπαταρία δεν ανάβει καν(απλά ανάβουν στιγμιαία τα λαμπάκια και σβήνει)

    3) Με μπαταρία και χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας "Όλα Λειτουργούν Άψογα". Η μπαταρία είχε φορτιστεί ελαφρώς(σε 2-2,5 ώρες έφτασε στο 45%) και το έσβησα μετά από κανένα μισάωρο όταν η μπαταρία πήγαινε να τελειώσει. Όλα λειτουργούσαν κανονικότατα ΕΚΤΟΣ από τη τροφοδοσία. Όταν έβαζα το καλώδιο(ενώ το λαπτοπ ήταν ανοιχτό) η μπαταρία δε φόρτιζε και το φωτάκι που έχει στην υποδοχή αναβόσβηνε. 

 

Τέλος πρόσεξα ότι όση ώρα είχα κλειστό το λαπτοπ και την πρίζα συνδεδεμένη, ενώ ανάβει το φως που δείχνει ότι φορτίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σβήνει και μετά ξανανάβει. Ακόμα το κουτί που έχει το καλώδιο τροφοδοσίας(charger λέγετε?? ) κάνει έναν περίεργο ηλεκτρικό θόρυβο. Δεν γνωρίζω αν το έκανε και πριν αυτό. 

 

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Γίνεται το καλώδιο να βγάζει σωστά Volt και εσωτερικά να περνάνε τα σωστά volt(δλδ μετά την υποδοχή) αλλά να μη δουλεύει??? Δε μπορώ να βρω και δεύτερο καλώδιο για να δοκιμάσω αν φταίει αυτό... :(

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.