Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 αν σου φαινεται αδικο μπορεις να πας να δουλεψεις υπαλληλος σε αυτον για ενα χρονο. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αν σου φαινεται δικαιο ,να προσλαβεις ολο το απολυμενο προσωπικο του.Εκει να δω ποσο γαλαντομος θα εισαι με τα δικα σου λεφτα γιατι με των αλλων ειμαι και εγω Ωνασης!
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 αρχηγε το δεχομαι εγω.φτανει να μου δωσουν τα δανεια μονο με υποθηκη του χωρου-ξενοδοχειου,τις επιχορηγησεις και μερικα βυσματα να μην τρωω προστιμα και να μπορω να μπω στο αρθρο 99 μετα απο χρονια! 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και αφου ειναι τοσο ευκολο αυτο γιατι δεν το εκανες και φυτοζωεις με 700? ε?Ειπαμε στην θεωρια ειμαστε πρωτοι στις πραξεις χωλαινουμε... , Κοινως ψηλε δεν γινεται να μην εχεις δημιουργησει τιποτα διοτι εισαι κοτα και υπαλληλακος και να σου φταιει ο επιχειρηματιας αυτου του βεληνεκους με τοσα ξενοδοχεια και προσωπικο που ισως εσχατως να ειναι και απληρωτο που σαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ μεγεθος εισαι μια τριχα απο ξερεις τι... Κανε τα μισα απο αυτα που εχει κανει και μετα μιλα τωρα και να νιαουριζεις κλαιν ειναι ,δεν εχεις κανει τιποτα μπροστα του και απο αυτον ζουσαν τοσες οικογενειες. Υ.Γ Ξεχασες να πεις και για τον κακο καπιταλισμο τους αμερικανους που ειναι φονιαδες των λαων , για τους εβραιους και αλλα γραφικα.
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μπορεις να μεσολαβησεις παληκαρι μου? ΧΤΕΣ το κανω αν μου τα "φτιαξεις" αυτα που σου ειπα. ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΠΑ τα υπολοιπα που λεσ ειναι ΜΑΛΑΚ*** -----------------το τοπικ επρεπε να ειχε κλειδωθει με την απαντηση που λεγε ο μητσης εχει 15ατομα για 1500δωματια και 3μηνες απληρωτους ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ τους υπαλληλους------ 3
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αν σου φαινεται δικαιο ,να προσλαβεις ολο το απολυμενο προσωπικο του.Εκει να δω ποσο γαλαντομος θα εισαι με τα δικα σου λεφτα γιατι με των αλλων ειμαι και εγω Ωνασης! να το προσλαβω χωρις λεφτα οπως αυτος? αυτο ειναι το μονο ευκολο!δε θες διδακτορικο για να το καταφερεις. 2
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εεε να ρωτησω κατι στην κρητη δεν ειναι που οι ελληνες ανιματερ ειναι ανεργοι επειδη δεν πανε για δουλεια οι ντεμπελιδες....αααα οχι μωρε εκει ειναι που παιρνουν ξενους για 3 και 60 οπως ολλανδους που μαχαιρωνουν παιδακια...
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 και εχω πει οτι ποτε δεν πρεπει να απανταω σε καποιον που ασχολειται φανατικα με ομαδες χωρις να εχει κερδος. ειναι χαμενος χρονος μακαρι να τους αρθει η δυνατοτητα ψηφου σε εκλογες(περα απο εκλογες στην "ομαδα" τους ) Έδωσαν φορολογική ενημερότητα σε ξενοδόχο- εκδότη που χρωστάει 4,5 εκ. ευρώ χορήγησε στο μεγαλοξενοδόχο φορολογική ενημερότητα για να εισπράξεις χρηματοδοτήσεις του αναπτυξιακού νόμου ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ήταν οφειλέτης του Δήμου. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ουτε περιπτερο δεν μπορειτε να ανοιξετε ,ξενοδοχειο ονειρευεστε,δεν σας τα ειπαν καλα στις κλαδικες...
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ντάξει ρε παιδιά καθένας με τις απόψεις του σωστά και αυτά που λέει ο Φώτης περί του ότι πρέπει να έχεις και τον τσαμπουκά για να κάνεις επιχειρήσεις.Αυτό που δεν λες όμως; φίλε Φώτη είναι ότι για να πάρεις τις εκτάσεις και τα δάνεια που χρειάζονται για αυτές τις δουλειές χρείαζονται πολιτικές διασυνδέσεις και 6-7 καλές γνωριμίες στην πολεοδομία αν θες να ανοίξεις πριν το καλοκαίρι 2080.Gues what δεν έχουν όλοι τι κατάλληλες γνωριμίες για αυτές τις δουλειές που καμία δεν είναι νόμιμη.Είτε υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις καταπάτησης δημόσιας γης ή έχει πέσει λάδωμα στις πολεοδομίες.Άρα τα κυρήγματα περί επιχειρηματικότητας προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο βρες πρώτα κάποια νόμιμα 100% τέτοια επιχείρηση και θα δεχθώ όλα όσα γράφεις παραπάνω για την προσφορά στο Έθνος του εν λόγο κυρίου. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ναι παιδια εχετε δικιο , ολοι οι επιχειρηματιες ειναι διεφθαρμενοι ολοι εκλεψαν και πατησαν επι πτωματων καμια ικανοτητα κανενα ρισκο και καμια διορατικοτητα και κανενα κεφαλαιο δεν χρειαζεται .ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ο δημοσιος τομεας και θα φαμε στο τελος αερα κοπανιστο ολοι μας. 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δεν είπε κανείς ότι έκλεψαν! Απλά είχαν τις δημόσιες σχέσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα