Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τωρα με τις συγχωνευσεις, οσοι εχουν λογαριασμους στις παραπανω τραπεζες, θα πρεπει να προσκομισουν καποια εγγραφα, για να γινει η αλλαγη; Κατι ακουσα για την αγροτικη, αλλα δε θυμαμαι.
GabrielConnor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγώ που είχα μισθοδοσία στην Αγροτική πάντως δεν έκανα τίποτα. Πήγα ταμείο με το παλιό βιβλιάριο, βγήκε καινούριο σε πέντε λεπτά και ούτε χρειάστηκε να κάνω κάτι και στην υπηρεσία μου, γιατί όπως μου είπαν οι 2 λογαριασμοί είναι τώρα ενωμένοι. Το πιο κουλό; Τώρα πάω με Cash Card αγροτικής, σε ΑΤΜ πειραιώς και δουλεύει μια χαρά
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δλδ θελει να γινει η αλλαγη στο βιβλιαριο; Τι δικαιολογητικα πηγες; Θελει να γινει κατι και στην εμπορικη; Αν και βγαζω κανονικα χρηματα με την καρτα απο το atm.
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μεχρι ποτε; Θα κρατησουν τιποτα απο τις καταθεσεις;
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ρε luxx μην αγχώνεσαι. οι αλλαγές που θα γίνουν δε θα σε ταλαιπωρήσουν καθόλου. δε χρειάζεται ο πελάτης να προσκομίσει τίποτα. όταν.... πας στο κατάστημα με το βιβλιάριο θα σου δώσουν καινούργιο. όταν.... λήξει η κάρτα ανάληψης θα σου δώσουν νέα μέχρι τότε όλα δουλεύουν όπως πριν η εμπορική ανήκει στην alpha
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στην εμπορικη θελει να αλλαξω βιβλιαριο ή οχι; Μονο για αγροτικη ακουω να λετε εδω, ετσι ακουσα και απο κατι φιλους μου.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δε γνωρίζω αν θέλει. αλλά και να θέλει δε σε επείγει κανείς. όταν πας στην τράπεζα για κάποια συναλλαγή θα στο αλλάξουν. απλά στην αγροτική (που έχω γνωστό) όποιος πήγαινε για κάποια συναλλαγή του δίνανε νέο βιβλιάριο. δε βγάλανε καμιά ανακοίνωση όμως να πάνε οι πελάτες να αλλάξουν βιβλιάρια. καμιά τράπεζα δε το έχει κάνει αυτό.
sYn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αν πάμε σε υποκατάστημα Πειραιώς με βιβλιάριο Αγροτικής, θα το αλλάξουν και εκεί να υποθέσω..
achilles_g_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Όταν πας να κάνεις ενημέρωση θα στο αντικαταστήσου. Πρόσφατα άρχισε τις αλλαγές των βιβλιαρίων εμπορικής και η alpha. H πειραιώς τα αλλάζει εδώ και καιρό. Αν έχεις χρόνια να πας πιθανόν να σου ζητήσουν εκκαθαριστικό και κάτι που να πιστοποιεί την επαγγελματική σου ιδιότητα.
walkerr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Όταν πας να κάνεις ενημέρωση θα στο αντικαταστήσουν. Αν πας για δοσοληψια(αναληψη/καταθεση)?
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η εμπορική ανήκει στον όμιλο Πειραιώς; Η Εμπορική πήγε στην Alphabank
sYn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν πάμε σε υποκατάστημα Πειραιώς με βιβλιάριο Αγροτικής, θα το αλλάξουν και εκεί να υποθέσω.. Τελικά χρειάζεται ταυτότητα και εκκαθαριστικό για γνήσιο της υπογραφής. Και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από sYn
walkerr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τελικά χρειάζεται ταυτότητα και εκκαθαριστικό για γνήσιο της υπογραφής. Και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ. Υπερβαλλεις. Για ενημερωση-αλλαγη βιβλιαριου χρειαζεσαι μονο ταυτοτητα(και για καθε ενημερωση). Σημερα το πρωι πηγα. Εσυ που πηγες και σου ζηταγανε εκκαθαριστικο και δεκο? Μηπως για προθεσμιακη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα