Xplod13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στην παρεα! Λοιπον εχω ενα θεματακι (βασικα η κοπελα μου εχει αλλα μου εχει σπασει τα νευρα να της βρω λυση!)Εδω και λιγο καιρο καποιος μπαινει απο το λογαριασμο της στην εν λογω ιστοσελιδα δικτυωσης και γραφει στο προφιλ της (ως αυτη) κειμενα του τυπου jjjjjjjjjjklmadwjcadsfvbyha. Μολις μου το πρωτο ειπε λεω θα ειναι κανενας απο τους χαζοιους που κυκλοφορουν αλλα σημερα το βραδυ καποιος μπηκες και εγραψε κατι αντιστοιχο και στο τελος εγραψε το ονομα της! Της ειχα πει να αλλαξει κωδικο 2-3 φορες αλλα και παλι! Τι γινετε ρε παιδια; Μπορεις να κανεις να βοηθησει; Μηπως εχει κανενα spyware στον υπολογιστη της; αλλα πως μια φορα μονο ειχα μπει εγω μεσω teamviewer να της βαλω office! Και μπαινει μονο απο κινητο και υπολογιστη! Τι να πω! Ελπιζω καποιος να μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω!
rezoma Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στην παρεα! Λοιπον εχω ενα θεματακι (βασικα η κοπελα μου εχει αλλα μου εχει σπασει τα νευρα να της βρω λυση!) Εδω και λιγο καιρο καποιος μπαινει απο το λογαριασμο της στην εν λογω ιστοσελιδα δικτυωσης και γραφει στο προφιλ της (ως αυτη) κειμενα του τυπου jjjjjjjjjjklmadwjcadsfvbyha. Μολις μου το πρωτο ειπε λεω θα ειναι κανενας απο τους χαζοιους που κυκλοφορουν αλλα σημερα το βραδυ καποιος μπηκες και εγραψε κατι αντιστοιχο και στο τελος εγραψε το ονομα της! Της ειχα πει να αλλαξει κωδικο 2-3 φορες αλλα και παλι! Τι γινετε ρε παιδια; Μπορεις να κανεις να βοηθησει; Μηπως εχει κανενα spyware στον υπολογιστη της; αλλα πως μια φορα μονο ειχα μπει εγω μεσω teamviewer να της βαλω office! Και μπαινει μονο απο κινητο και υπολογιστη! Τι να πω! Ελπιζω καποιος να μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω! Να το κλεισει μηπως? Ισως εχουν τον κωδικο του email της!
gigisoni Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν είχαν τον κωδικό του email μετά δεν θα μπορούσε να μπει αυτή στο FB γιατί θα άλλαζε ο κωδικός της εκεί. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι έχει δώσει πρόσβαση σε κάποια εφαρμογή να ποστάρει ως αυτή. Δοκίμασε να αφαιρέσεις την πρόσβαση από όλες τις εφαρμογές από τον λογαριασμό της στο FB.
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πολυ πιθανόν να εχει και trojans και να εχουν και τον κωδικό του emai και facebook ειδικά αν εχει ιδια pass και στα 2, οποτε απλα ας αλλάξει κωδικούς και στα 2 και να ειναι διαφορετικοί. Όσο για τα spyware κατέβασε της και κανε scan με malwarebytes και superantispyware 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα