Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου δεν κατάφεραν να απαλλαγούν από τις αρρώστιες της Ελευθεροτυπίας.

Ποιας ελευθεροτυπίας; Της παλιάς, των τελευταίων χρόνων, ή του σημερινού εκτρώματος; ;p

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

* Όταν μιλάω για εξωφρενικές δηλώσεις:

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1832893

5η παράγραφος. Δηλαδή ντάξει. Λίγο έλεος στη λογική

E ok! Αν το αποκωδικοποιήσεις την επόμενη μέρα κάπως έτσι θα είναι όσο γελοίο και αν ακούγεται

Δημοσ.

Εγω απο τα 16 μεχρι τα 18 διαβαζα αγγελιοφορο.Δεν ξερω απο που εισαι και αν υπαρχει στην πολη σου γιατι παιζει να κυκλοφορει μονο στην β.ελλαδα.

Λιγο απ'ολα.Πολιτικα ,κοινονικα, κτλ(λιγα αθλητικα) και αντικειμενικη τοτε.

Εχω να την πιασω 3-4 χρονια και δεν ξερω για τωρα

Δημοσ.

Είχα ψαχτεί τελευταία για ξένα μέσα. Κατέληξα στο ότι, ότι και να διαβάζεις, αν είναι μόνο απο ένα μέσο, δεν είναι σωστή πληροφόρηση. Όχι μόνο σε αυτό που γράφουν, με ποια οπτική το γράφουν, αλλά στο τι δεν γράφουν. Εκεί δεν μπορείς να κρίνεις. Τι φιλτράρουν δηλαδή.

Μπορείς να διαλέξεις 3-4 ελληνικά ειδησεογραφικά sites και να διαβάζεις.

Ή να μπεις στο google news, και να το παραμετροποιήσεις όπως θέλεις, ώστε να διαβάζεις τη μια είδηση απο πολλές πηγές.

Εγώ το έχω βάλει στην uk edition, και καμιά φορά διαβάζω για τα ελληνικά νέα απο εκεί (bbc, reuters, nytimes, bloomberg, economist κτλ).

Σε ελληνικά sites, μου αρέσει η ναυτεμπορική. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τα πολιτικά της, αλλά γενικά μου έχει κάνει καλή εντύπωση.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να ξεκινώ τη μέρα μου διαβάζοντας κάποια εφημερίδα.

H προφανής απάντηση, που σου έδωσαν και άλλοι είναι το ίντερνετ. Αλλά αφού θέλεις να διαβάζεις σε χαρτί, θα σου πρότεινα να μην διαβάζεις την ίδια εφημερίδα συνέχεια. Αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, οπότε αυτό που μετράει είναι να βλέπεις διαφορετικές πτυχές των γεγονότων και να σχηματίζεις όσο γίνεται ολοκληρωμένη άποψη. Μην ξεχνάς ότι κάθε ΜΜΕ δουλεύει πρώτα για τον ιδιοκτήτη του, οπότε αν υπάρχει μια είδηση που δεν συμφέρει τον ιδιοκτήτη δε θα τη δεις ποτέ δημοσιευμένη.

Αυτό που προτείνω είναι να δοκιμάσεις από 2-3 φορές τις κλασικές, μεγάλες εφημερίδες (π.χ. Καθημερινή, Βήμα, Νέα) και να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο να διαβάζεις. Κάποια έχει καλύτερο εξωτερικό ρεπορτάζ, άλλη πολιτιστικά κτλ. Αφού καταλήξεις σε 2, καλό είναι να τις εναλλάσσεις. Επίσης, νομίζω ότι είναι λάθος να διαβάσεις την εφημερίδα που συμφωνεί με τις απόψεις σου. Αν είσαι αριστερός, διάβαζε πού και πού την Καθημερινή. Αν είσαι δεξιός, διάβαζε το Βήμα (τις αναφέρω απλά ως παραδείγματα). Γενικά ψάχνε ποιος σοβαρός άνθρωπος διαφωνεί μαζί σου και διάβασέ τον, ώστε να προβληματιστείς. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

• Like 3
Δημοσ.

Σαν δημοσιογράφος πάντως πιστεύω ο Θεοδωράκης είναι απο τους αντικειμενικούς.

Μετά τη Καλογεροπούλου φυσικά, δεν θα λέμε τα αυτονόητα

Δημοσ.

Σαν δημοσιογράφος πάντως πιστεύω ο Θεοδωράκης είναι απο τους αντικειμενικούς.

Μετά τη Καλογεροπούλου φυσικά, δεν θα λέμε τα αυτονόητα

Αγαπάμε Καλογεροπούλου!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελεις παντως αληθειες, διαβασε ή τον Στοχο που κυκλοφορει καθε Πεμπτη ή την εφημεριδα ΕΜΠΡΟΣ, που κυκλοφορει καθε Σαββατο. Εφημεριδες περα απο τα κλασσικα.

Δημοσ.

καλά αφού δε του πρότεινες κανένα "πρωταθλητή" ή "γαύρο" πάλι καλά.

άκου στόχο.

κλαίω από τα γέλια

που υπάρχει αντικειμενικότητα στις μέρες μας;

Δημοσ.

Αν θες αντικειμενική ενημέρωση για κάτι (όχι ότι θα την βρεις πουθενά αλλά κουβέντα να γίνεται), θα πρέπει να την λάβεις από κάποιον που βρίσκεται εκτός του χορού... Οπότε δεν νομίζω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις σε οποιοδήποτε ελληνικό ή σχετιζόμενο μέσο ενημέρωσης. 

Δημοσ.

καλά αφού δε του πρότεινες κανένα "πρωταθλητή" ή "γαύρο" πάλι καλά.

άκου στόχο.

κλαίω από τα γέλια

που υπάρχει αντικειμενικότητα στις μέρες μας;

Με αφησε αφωνο η επιχειρηματολογια σου!!

Δημοσ.
Αντικειμενικότητα δεν υπάρχει, οπότε αυτό που μετράει είναι να βλέπεις διαφορετικές πτυχές των γεγονότων και να σχηματίζεις όσο γίνεται ολοκληρωμένη άποψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...