nikspyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, έχω μπροστά μου έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο usb Toshiba 500GB ενός φίλου. Ο δίσκος δούλευε κανονικά στα windows, τον σύνδεσε σε mac και μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος (που προφανώς κάτι πείραξε στο file system) ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται πλέον σε windows. Ούτε καν τον βλέπει..τι μπορώ να κάνω; Σημείωση: στη διαχείρηση συσκευών και τον βλέπει και αναφέρει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θα κατεβάσεις το Mac Drive (http://www.mediafour.com/products/macdrive) και θα δεις κανονικά τα περιεχόμενα του δίσκου στα windows
nikspyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλημέρα φίλε Spank, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, όντως με αυτό το πρόγραμμα διάβασε τον δίσκο. Το πρόβλημα είναι ότι βλέπει πως μέσα έχει μόνο 1GB αποθηκευμένο υλικό και το ονομάζει Time machine backups. Όταν τον ανοίξεις υπάρχει μόνο ένας φάκελος με το όνομα Backups.backupdb. Στη προσπέλασή του φακέλου αυτού δεν υπάρχει κανένα απο τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα. Ξέρεις τι άλλο μπορώ να κάνω;
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 χμμμ βασικά μαλλον κατι εχει να κανει με το mac αυτο , μηπως ειναι τα αρχεία εκει μεσα (Backups.backupdb) σε συμπιεσμένη μορφή και τα ανοίγεις μονο με το mac .... δεν ξερω ακριβώς τι ειναι αυτο μιας και δεν εχω mac. Πάντως αν εχεις βάλει απλα αρχεία σε mac και μετα στα windows έπρεπε να στα εμφανίζει στα windows αλλα μαλλον καπως αλλιως εχουν περάστει ..
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Το timemachine είναι σαν την επαναφορά τον windows ένα πράμα,με λίγα λόγια τον έκανε format σε μορφή mac τον δίσκο και χάθηκαν τα αρχεία που είχε πριν. Πρέπει να κάνεις επαναφορά αρχείων με κάποιο πρόγραμμα π.χ. active@file recovery που θέλει λεφτά,όλα τα καλά θέλουν πληρωμένη έκδοση.Θα χρειαστείς και άδειο χώρο σε άλλον δίσκο όσο είναι τα αρχεία που θέλεις να σώσεις. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να επαναφέρεις τα διαμερίσματα τον windows με το testdisk και να χάσεις μόνο τα αρχεία που ήταν εκεί που γράφτηκαν τα αρχεία από το mac, τα οποία αρχεία του mac θα τα χάσεις έτσι.
nikspyr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλημέρα σε ολους, χρησιμοποίησα το active @file recovery, απλά ομως μου βγάζει το δίσκο αλλα ως unknown partition. Κάνω superscan που διαρκει πολλες πολλές ώρες, αλλά τίποτα. Δεν εμφανίζεται κανένα αρχείο. Μήπως κάνω κάτι λάθος στο πρόγραμμα;
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μπα ,ποιο πιθανό να έκανε καλή δουλειά το time machine και να τα έσβησε όλα. Κάνε μια βόλτα από το τμήμα των mac και ρώτα εκεί για κάνα πρόγραμμα ανάκτησης μπας και από mac μεριά σου βρει κάνα αρχείο παραπάνω.
nikspyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι, θα δω τι μπορώ να κάνω μέσω mac, ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα