dancer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 σημερα πηγα να κανω μια αγορα και μου εβγαλε και ενα ποσο να πληρωσω import charges γιατι λεει χρησιμοποιειτε το global shipping program, καινουριο φασολι ειναι αυτο? μπορω να το αποφυγω?
makfil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Έκανες αγορά από αμερικάνικο κατάστημα και από το 2010 έχουν εφαρμόσει την πολιτική του προπληρωμένου import charges. Εάν στο στεέι το δέμα με courier, θα εκτελωνιστεί χωρίς έξτρα επιβάρυνση από σένα και εάν το στείλει με ταχυδρομείο ή η αξία του είναι μικρή και δεν επιβαρυνθείς με ΦΠΑ και μικροέξοδα, θα σου επιστραφεί.
dancer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 α δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να μου επιστραφουνε λεφτα πισω?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 α δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να μου επιστραφουνε λεφτα πισω? Δεν υπαρχει επιλογη ετσι ωστε να μην το πληρωσεις?
makfil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 α δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να μου επιστραφουνε λεφτα πισω? Εάν δεν χρησιμοπιηθεί το ποσό, θα επιστραφεί.
dancer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει επιλογη ετσι ωστε να μην το πληρωσεις? μου το βγαζει ακτευθειαν για πληρωμη.
pedrojay Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 σημερα πηγα να κανω μια αγορα και μου εβγαλε και ενα ποσο να πληρωσω import charges γιατι λεει χρησιμοποιειτε το global shipping program, καινουριο φασολι ειναι αυτο? μπορω να το αποφυγω? Δεν υπαρχει επιλογη ετσι ωστε να μην το πληρωσεις? Μπορείς να το αποφύγεις μόνο αν ο πωλητής έχει και δεύτερο listing για το ίδιο προϊόν στο οποίο δεν θα χρησιμοποιεί το global shipping(συνήθως για μικρής αξίας προϊοντα αυτό μόνο) Έκανες αγορά από αμερικάνικο κατάστημα και από το 2010 έχουν εφαρμόσει την πολιτική του προπληρωμένου import charges. Εάν στο στεέι το δέμα με courier, θα εκτελωνιστεί χωρίς έξτρα επιβάρυνση από σένα και εάν το στείλει με ταχυδρομείο ή η αξία του είναι μικρή και δεν επιβαρυνθείς με ΦΠΑ και μικροέξοδα, θα σου επιστραφεί. Γνωρίζεις τί είναι το global shipping του ebay για το οποίο ζητούνται πληροφορίες;Γιατί αν αυτά που γράφεις εδώ βασίζονται σε προσωπική σου εκτίμηση,είναι λανθασμένα.Και η χρονολογία έναρξης (2010; και μέχρι πριν κάτι μήνες πώς ψωνίζαμε δηλαδή χωρίς import charges;) και ο τρόπος λειτουργίας. Εάν δεν χρησιμοπιηθεί το ποσό, θα επιστραφεί. Αν αγοράσει το προϊόν που αναφέρει ο ts,το ποσό ΘΑ χρησιμοποιηθεί,δεν θα επιστραφεί τίποτα. 1
pedrojay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 @dancer Φίλε ενημέρωσε αν θες για το πώς προχώρησες και αν βρήκες το αντικείμενο με διαφορετικό τρόπο αποστολής. @makfil Είχες αρκετό χρόνο να ψάξεις τα κιτάπια σου,να υποθέσω ότι η σιωπή σου επιβεβαιώνει τα γραφόμενά μου παραπάνω;Αν θες απάντησε ώστε να μην την πατήσει κανένας που θα διαβάσει και θα παραγγείλει κάτι έχοντας ίσως την ελπίδα ότι θα του επιστραφούν χρήματα.Νομίζω αυτό θα ήταν το σωστότερο να κάνει κάποιος που περιφέρει τους οδηγούς του σε πολλά τόπικ και η άποψή του είναι βαρύνουσα για κάποιους που καλώς/κακώς τον "εμπιστεύονται". Αν πάλι σου είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος (το ξέρω γιατί είναι η πολλοστή φορά),υπάρχει και πιο "ανώδυνος" τρόπος.Feel free να πατήσεις το κουμπί "Μου αρέσει" κάτω δεξιά στο προηγούμενο ποστ μου το οποίο συμβούλεψε τον ts,διόρθωσε τις λάθος απαντήσεις σου και εν τέλει σου επισήμανε και κάποια καινούργια πράγματα να τα προσθέσεις σωστά στον οδηγό σου για να βοηθήσεις κάποιους και όχι να τους μπερδέψεις.
vagreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ξεθαβω αυτό το νήμα για να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του eBay (ουσιαστικά συνεργάζονται με την PBI) και ποια Κούριερ χρησιμοποιούν για να στείλουν το πακέτο από το depot που έχει η PBI στο Kentucky, για παράδοση στη χωρα μας (Gls , κάποια άλλη )? Ευχαριστώ
spartak1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ξεθαβω αυτό το νήμα για να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του eBay (ουσιαστικά συνεργάζονται με την PBI) και ποια Κούριερ χρησιμοποιούν για να στείλουν το πακέτο από το depot που έχει η PBI στο Kentucky, για παράδοση στη χωρα μας (Gls , κάποια άλλη )? Ευχαριστώ ups-Γενική ταχυδρομική
vagreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ups-Γενική ταχυδρομική Ευχαριστω φιλε μου. Για αποστολή από Αμερικη αναφερεσαι, σωστα? Επισης το tracking της δευτερης φασης της μεταφορας (από Αμερικη στην Ελλαδα) πως το βρηκες (καθως από ότι καταλαβα, δεν αναφέρεται από το ebay στα shipping details)?
spartak1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου. Για αποστολή από Αμερικη αναφερεσαι, σωστα? Επισης το tracking της δευτερης φασης της μεταφορας (από Αμερικη στην Ελλαδα) πως το βρηκες (καθως από ότι καταλαβα, δεν αναφέρεται από το ebay στα shipping details)? Σου δίνει το ebay link και εκεί μόλις φτάσει Γερμανία παίρνεις το νεο tracking της ups
vagreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σου δίνει το ebay link και εκεί μόλις φτάσει Γερμανία παίρνεις το νεο tracking της ups Οκ, σε ευχαριστώ πολύ!
converted Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω σε μια αγορά 100€ με τα μεταφορικά, τι περίπου πόσο θα μου ζητηθεί να πληρώσω ( αποστολή με gsp ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα