kathytherion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια διαβαζω το thread απ την αρχη και μου ρχονται στο μυαλο και 2-3 σκηνικα κλοπης με επιθεση μερα μεσημερι που εγιναν μερα μεσημερι( το ενα στο γκαζι εξω απ το μετεο το πρωι απειλησαν μια γνωστη και της πηραν το κινητο και το αλλο στο παρκο εξω απ το τει Αιγαλεω μεσημερι οηραν κινητο απο φοιτητη) και αρχιζω να φοβαμαι που τοσο καιρο ερχομουν χυμα με το κινητο το αφης και το βγαζα για να μιλησω. 1
colombiano747 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ξημερωνει τον χειμωνα στις 6..τελος παντων!!Ναι δεν θα μεινω πολυ καιρο εδω,η μποχα δεν παλευεται,τα τρενα επισης δεν παλευονται..μερα νυχτα τουτουουου!!Πολλοι αλλοδαποι επισης,να μου πεις που δεν εχει...Αν ολα πανε καλα μαλλον θα παω προς Περιστερι,ειναι πολυ ησυχα εκει. γιατι δεν σ αρεσει το εμπορικο τραινο απο την εποχη του 50 που περναει και γινεται σεισμος;
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια διαβαζω το thread απ την αρχη και μου ρχονται στο μυαλο και 2-3 σκηνικα κλοπης με επιθεση μερα μεσημερι που εγιναν μερα μεσημερι( το ενα στο γκαζι εξω απ το μετεο το πρωι απειλησαν μια γνωστη και της πηραν το κινητο και το αλλο στο παρκο εξω απ το τει Αιγαλεω μεσημερι οηραν κινητο απο φοιτητη) και αρχιζω να φοβαμαι που τοσο καιρο ερχομουν χυμα με το κινητο το αφης και το βγαζα για να μιλησω. 4 χρόνια που κυκλοφορούσα εκεί δεν είδα-έμαθα-άκουσα κάτι για το πάρκο. Νταξ τώρα και τι έγινε.. Το θέμα είναι να μην τα βλέπεις αυτά, μόνο τα καλά. Τι έγινε; Από το να έρθουν να μου διαρρήξουν καμιά πόρτα στο το σπίτι μου, ήδη τα 3 προηγούμενα χρόνια είχαμε προβλήματα με διαρρήξεις και εισβολές από ναρκομανείς και γύφτους. Από το να πάνε να κάνουν τίποτα στην μάνα μου όταν βρίσκεται έξω, είναι αρκετά ευκολόπιστη όταν έρχονται ζητιάνοι (πρεζάκιδες και μη) και της ζητάνε λεφτά πάει να ανοίξει την τσάντα και μπορεί να την κλέψουν ή να τις κάνουν οτιδήποτε, γενικά δεν γίνεται να μην τα βλέπω να μην φοβάμαι πρέπει να είμαι σε επαγρύπνηση, ευτυχώς φέτος δεν πάθαμε τίποτα.
kathytherion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 4 χρόνια που κυκλοφορούσα εκεί δεν είδα-έμαθα-άκουσα κάτι για το πάρκο. Τι έγινε; Από το να έρθουν να μου διαρρήξουν καμιά πόρτα στο το σπίτι μου, ήδη τα 3 προηγούμενα χρόνια είχαμε προβλήματα με διαρρήξεις και εισβολές από ναρκομανείς και γύφτους. Από το να πάνε να κάνουν τίποτα στην μάνα μου όταν βρίσκεται έξω, είναι αρκετά ευκολόπιστη όταν έρχονται ζητιάνοι (πρεζάκιδες και μη) και της ζητάνε λεφτά πάει να ανοίξει την τσάντα και μπορεί να την κλέψουν ή να τις κάνουν οτιδήποτε, γενικά δεν γίνεται να μην τα βλέπω να μην φοβάμαι πρέπει να είμαι σε επαγρύπνηση, ευτυχώς φέτος δεν πάθαμε τίποτα. Μου ειχαν πει επανειλλημενα οτι γινονται κλοπες στο παρκο , ακομη και μερα. Επισης μου χαν λει οτι κυκλοφορουν γενικως ατομα επικινδυνα, παιδεραστες κλπ( αυτο μου το χε πει κοπελα που μενει χρονια στην περιοχη). 2
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σοβαρά τώρα, προχωράτε κάποιοι στους δρόμους και έχετε ταχυπαλμία; Δηλαδή ότι τι; Θα σκάσουν στα καλά καθούμενα ο Γαρδελης με τη συμμορία του και θα σας αρχίσουν στα "με θυμάσαι ρε πουστη"; Έχει αλλοδαπούς λέει ο ένας, έχει εξωτσουτσουνους λέει ο άλλος. Λες και η ανθρωπιά σβήνει με το που περάσεις τα σύνορα της Ελλάδας προς τα έξω και οι άνθρωποι αποκτηνωνονται μαγικά. Δεν σας πειράζουν (όποιους πειράζουν) να υπάρχουν γύρω σας αλλοδαποί, αλλά σας πειράζουν να υπάρχουν γύρω σας φτωχοί αλλοδαποί! Γιατί για τουρίστες, ξενες επένδυσης και πλουσιους ξένους να αγοράσουν σπίτια εδώ, κάνει ΚΡΑ η ελληνική κοινωνία. Είναι φυσιολογικό όπου υπάρχει "πολυκοσμία" στατιστικά θα υπάρχουν ψιλοπροβληματα, γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους το πιο ατελές δημιούργημα του πλανήτη μετά τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζετε μερικοί. Το "Δεν μου έχει συμβεί τίποτα αλλά φοβάμαι" προφανώς δεν είναι τόσο πρόβλημα της περιοχής, όσο δικό σας. Γιατί και γω φοβάμαι μη σκάσει κάνας μετεωρίτης στα καλά καθούμενα και γίνω μακαρίτης πριν προλάβω να πάρω το τηλέφωνο της Eva Green (Ευακι αν με διαβάζεις άσε τα νάζια και πάρε με τηλέφωνο), αλλά δεν προχωρώ με τα μάτια στον ουρανό. Όσο για τους Walking dead και τη δόση τους, είναι λογικό να τους σπρώχνει η ίδια η αστυνομία προς συγκεκριμένες περιοχές έτσι ώστε να μην τους έχει απλωμένους παντού. Πχ στη δική μας περιοχή δεν έχει, έχει όμως στη Στουρναρη και στη Νομική. Απλά είναι λίγο προσβλητικός ο τρόπος που μας παρουσιάζετε, αφού στις περιοχές αυτές ζουν οικογένειες, εργένηδες, παιδιά και γριές με βασιλικούς στις γλάστρες και το μάτι γαρίδα για να βλέπουν ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει. Είναι προσβλητικό όταν απαντάς που μένεις να κουνούν το κεφάλι τους σχεδόν με λύπηση, λες και τους είπες πως έπιασες τη μάνα τους στη κουζίνα να τους φτιάχνει αρακά. Η εγκληματικότητα καλώς ή κακώς δεν είναι προνόμιο ενός έθνους ή μιας τάξης, τα αίτια είναι πολύ πιο περίπλοκα γι αυτό και δεν βγάζουμε άκρη. Κατά τα άλλα έχω απαγόρευσει στη μάνα μου να πηγαίνει Παλαιό Ψυχικό διότι εκεί πέρασε κάποιος με τη μηχανή την έριξε κάτω και της έκλεψε τη τσάντα. Φιλικά. 4
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να κάνουμε, κάποιοι θα προσβληθούν, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Άλλο Πετράλωνα όμως, κι άλλο Γλυφάδα. Άλλο Πατήσια, κι άλλο Πανόραμα Βούλας. Κι εγώ Μπραχάμι μένω, και λέω ευτυχώς που δε μένω αλλού (χειρότερα), λέω όμως και δυστυχώς που δε μένω αλλού (καλύτερα). Τώρα να ευλογώ τα γένια μου και να προσβάλλομαι αν κάποιος κράξει το Μπραχάμι, τι να πω, μου φαίνεται κάπως γελοίο. Σα να έχει κάποιος αστείο/γελοίο/περίεργο επίθετο, και να προσβάλλεται όταν συστήνεται σε κάποιον κι εκείνος κάνει γκριμάτσα ή κρατιέται να μη γελάσει. Και να είναι >12 ετών. Τόσο γελοίο. 3
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν προβάλλεις περιοχές προσβάλλεις ανθρώπους. Συνανθρωπους μου γείτονές μου. Γιατί το κριτήριο δεν είναι η ομορφιά και το πράσινο, αλλά το ότι υπάρχουν αλλοδαποί. 1
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον ο ANHLIKOS ψάχνει για να πουλήσει κάποιο ακίνητο στην περιοχή ή έχει μεσιτικό γραφείο, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν κάποιος πει "μην πας διακοπές στην Συρία γιατί έχει πόλεμο" θα είναι ρατσιστής και θα προσβάλει τους κατοίκους; 7
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Από τη πόρτα σου περνώ και τηγανιζεις ψάρια, να σου πετάξω έναν κιοφτε, ευχαριστώ δεν καπνίζω. 1
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 *τρώει ποπκόρν ενώ βλέπει Δυτικά+Θεσσαλονίκη να μαδιούνται*
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν προβάλλεις περιοχές προσβάλλεις ανθρώπους. Συνανθρωπους μου γείτονές μου. Γιατί το κριτήριο δεν είναι η ομορφιά και το πράσινο, αλλά το ότι υπάρχουν αλλοδαποί. Αυτό ακριβώς. Φταίνε και τα κανάλια που παρουσιάζουν συγκεκριμένες περιοχές σαν νά'ναι τόσο επικίνδυνες που θα φας ξερωγώ σφαίρα στο άσχετο ενώ πας στο περίπτερο. Φταίει και ο κόσμος που γενικεύει ότι ΟΟΟΟΛΗ η περιοχή είναι σκατά επειδή είδε σκουπίδια παρατημένα σε μια μεριά ή μια παρέα με 'περίεργες φάτσες'. Και έτσι καταλήγουμε να τους παίρνει όλους τους κατοίκους η μπάλα. Είναι άδικο και δεν στέκει. Μια ζωή τον βλέπω τον ρατσισμό μερικών. Όταν έλεγα ότι μένω Ίλιον μου έλεγαν 'Α! Έχετε πολλούς γύφτους εκεί! Πώς αντέχετε;'. Και τους κοίταγα καλά καλά ξερωγώ; Όσους γύφτους έχετε κι εσείς μίστερ! Και τώρα όταν λέω για Άνω Πατήσια πάλι περίεργη αντιμετώπιση. Δεν πάμε καλά λέμεεεεε. Παιδιά, αφού θεωρείτε ΤΟΣΟ επικίνδυνη την Αθήνα τί λέτε να μείνετε λοιπόν κλεισμένοι στα σπίτια σας; Περισσότερη άνεση για μας, περισσότερες θέσεις πάρκιν, περισσότερος χώρος στα μαγαζιά 3
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδικα τα Ανω Πατησια οταν ακουω πως ειναι επικίνδυνη περιοχή ξεριζωνω μια μαργαριτα απο του Δρακοπουλου για επιβεβαίωση. 3
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μισό λίγο, η ένστασή σας είναι στο πόσο επικίνδυνο παρουσιάζεται το όποιο Ίλιον, η όποια Γλυφάδα, το όποιο Μπραχάμι κτλ, ή στο ότι υπάρχουν ποιοτικές διαβαθμίσεις στις περιοχές που ορίζονται από πολλούς παράγοντες, μέρος των οποίων είναι και τα δημογραφικά; Και αν δεν διαφωνείτε με το (αυτονόητο για εμένα) δεύτερο σημείο, δεν είναι μέρος της διαβάθμισης και η ασφάλεια της εκάστοτε περιοχές ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ των υπόλοιπων; 3
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά διαφωνώ με την υπερβολή.Το τόσο να το κάνουμε ΤΟΣΟ.
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σύμφωνοι, αλλά αυτό είναι ζήτημα συνάρτησης. Για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε σε μικρή πόλη, οι Αμπελόκηποι είναι κωλοχανείο, για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε Παπάγου, το Περιστέρι είναι επικίνδυνο, για ένα χρυσαύγουλο, τα Εξάρχεια είναι no-go. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις