Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας πούμε το Μοναστηράκι-Πετράλωνα με τα πόδια, αργά βράδυ είναι ''επικίνδυνο;

Όσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορείς αργά οπουδήποτε αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορείς αργά οπουδήποτε αλλού.

Κουβέντα να γίνεται, αυτό εξαρτάται και λίγο από το αν μπορείς να ακολουθήσεις κάποια κεντρική οδό, όχι μόνο την περιοχή.

Παραδείγματος χάρη Μοναστηράκι-Εξάρχεια παίρνεις την Ερμού, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Θεμιστοκλέους και έχεις μηδέν κίνδυνο.

Μοναστηράκι-Παγκράτι, πάλι Ερμού, Βασ. Σοφίας, Ρηγίλλης, Φορμίωνος, Υμηττού και είσαι κομπλέ.

Από Μοναστηράκι να βγεις Πετράλωνα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις απόλυτα ασφαλή διαδρομή, όπως οι παραπάνω. Μοναστηράκι-Γκάζι παραδείγματος χάρη ενέχει έναν αμελητέο κίνδυνο, σε σχέση με τα ανωτέρω.

Δημοσ.

φιλε αν εχεις μπει στο τρυπακι του φοβου τοτε ξεκινησες λαθος…μην φοβασαι τιποτα και κανεναν….να ελκυεις το θετικο και οχι το αρνητικο.

Εντάξει αλλά καλό είναι να φυλαγόμαστε και λίγο...:)

Δημοσ.

Ας πούμε το Μοναστηράκι-Πετράλωνα με τα πόδια, αργά βράδυ είναι ''επικίνδυνο;

στον πεζοδρομο της ερμου και γενικα μοναστηρακι μερια αργα το βραδυ δε νιωθω και φουλ ανετα αν δεν ειμαι εξοπλισμενος. δηλαδη απο γκαζι μεχρι καπνικαρεα γρηγορο βημα και τσεκαρω γυρω μου τι παιζει. εχω δεχτει μια δυο φορες πεσιματα και απο διαφορετικες παρεες, δηλαδη μια φορα μεθυσμενοι καγκουρες, μαλλον ομοφοβικο τριγκερ, μια φορα για να μου παρουν κινητο, μια φορα χεητερζ επειδη με αναγνωρισαν απο γιουτιουμπ και ψαχνοντουσαν. σταθηκα τυχερος ολες τις φορες καθως στις δυο πρωτες ειχα μαζι μου πτυσσομενο και στην τελευταια βρηκα ενα γυαλινο μπουκαλι μπυρας που εσπασα.

αν δουν οτι δε μασας μαζευονται συνηθως. εκτος αν κι αυτοι ειναι εξοπλισμενοι και πανε γυρευοντας, αλλα εκει δεν εχει να κανει με περιοχες, ειναι μη σου τυχει.

παντως γενικα η Αθηνα δε μου φαινεται και οτι θελει τρελο street wisdom, τα αυτονοητα δηλαδη. δεν ξερω πως ειναι να κυκλοφορεις ομως χωρις να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι υπαρχει εν δυναμει κινδυνος.

Δημοσ.

Αργα το βραδυ θελει παντου προσοχη αν εισαι με τα ποδαρακια σου!Βεβαια οκ εδω που ειμαι εγω δεν φοβαμαι ιδιαιτερα εχω παει για τσιγαρα και 4 το πρωι..ζω επικινδυνα :P  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή μέχρι τώρα ήμουν τελείως γιόλο και ελάχιστα ψιλιασμένος.

Σε φάση, πήγαινα από Μοναστηράκι Πετράλωνα, από τα στενά του Θησείου και του Μοναστηρακίου..και μου κάνει εντύπωση όσα γράφτηκαν..

Δημοσ.

Αργα το βραδυ θελει παντου προσοχη αν εισαι με τα ποδαρακια σου!Βεβαια οκ εδω που ειμαι εγω δεν φοβαμαι ιδιαιτερα εχω παει για τσιγαρα και 4 το πρωι..ζω επικινδυνα :P  :lol:

Ζεις στην κοψη του ξυραφιου :-D

Επειδή μέχρι τώρα ήμουν τελείως γιόλο και ελάχιστα ψιλιασμένος.

Σε φάση, πήγαινα από Μοναστηράκι Πετράλωνα, από τα στενά του Θησείου και του Μοναστηρακίου..και μου κάνει εντύπωση όσα γράφτηκαν..

Έχουμε κανει μπρδελοτσαρκα ετσι για τον χαβαλε πριν καμια 2ετια στις 3 το βράδυ στην Αχαρνών - Φωκαιας - Διδυμου αλλα κανεις δεν μας ενοχλησε. Ειμασταν 3 άτομα. Εγω , ένας φιλος μου ελευθερος σκοπευτης και ο παλιος μου δάσκαλος της πυγμαχιας. Πλακα θα ειχε να μας την πέφτανε ακομα και με μαχαίρια :-D  :devil:

Το σημαντικοτερο ... δεν ειχε κανεις κοπελα εκεινη την περιοδο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε κανει μπρδελοτσαρκα ετσι για τον χαβαλε πριν καμια 2ετια στις 3 το βράδυ στην Αχαρνών - Φωκαιας - Διδυμου αλλα κανεις δεν μας ενοχλησε. Ειμασταν 3 άτομα. Εγω , ένας φιλος μου ελευθερος σκοπευτης και ο παλιος μου δάσκαλος της πυγμαχιας. Πλακα θα ειχε να μας την πέφτανε ακομα και με μαχαίρια :-D  :devil:

Αμα στην πεσουν με μαχαιρια δεν πα'να'χεις διπλα σου τον χαλκ χογκαν?? Μη σου τυχει ειναι...

• Like 1
Δημοσ.

Αμα στην πεσουν με μαχαιρια δεν πα'να'χεις διπλα σου τον χαλκ χογκαν?? Μη σου τυχει ειναι...

Ο ένας ο φιλος μου έχει αντιμετωπισει πιστολιδι με κακοποιους αυτη ειναι και η δουλειά του δεν θα μασούσε με ερασιτέχνες επισης εχει νομιμη άδεια προσωπικού οπλου. Το θεμα με το μαχαιρι οπως και με καθε οπλο ειναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιεις .... αμα ο άλλος ειναι άμπαλος και νομιζει οτι επειδη κρατάει ενα μαχαιρι μπορει να απειλήσει το πιο πιθανο ειναι να τον βάλουμε να κοψει .... κανα μήλο με αυτο και να επαναλμβάνει την φράση "Δεν θα ξανακάνω τον αγριο εκει που δεν με παιρνει." :-D

Δεν ειναι αυτα τα παιχνιδια για ανεκπαίδευτους.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου ειναι γενικα πολυ επικινδυνο.  :ph34r: 

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λεμε τωρα, οι λεγομενες επικινδυνες γειτονιες της Αθηνας υπαρχουν σε καθε μεγαλουπολη και μαλιστα στο εξωτερικο και σε glamorous πολεις ειναι πολυ χειροτερα. Δεν εχετε δει επεισοδια σε περιοχες του Παρισιου; Του Λονδινου; Καλα ας μην παμε στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου καλυτερα. Δεν υπαρχει μεγαλη πολη που να μην εχει τετοια σημεια, στο Βερολινο δεν εχετε δει γκετοποιημενες περιοχες που σε κοιταζουν με μισο ματι. Και αν βγαλουμε τις περιοδους των ταραχων, δεν θα σε σφαξει κανενας αν περασεις απο τα εξαρχεια, πολλα βραδια πηγαινοντας προς ομονοια περνουσα. Ναι κι εγω δεν θα εμενα μονιμα κι αναγνωριζω οτι υπαρχει προβλημα αλλα δεν ειναι και Bronx. 

Aν και παλιό το μήνυμα του φίλου κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. 

Urban legend εχει καταντησει το θεμα...

Η δουλειά μου η προηγούμενη ήταν σε μια εταιρία σε ένα στενάκι γνωστό κοντά στην ομόνοια. Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πράγματα όσο παρουσιάζονται ειδικά από ατομα που εχουν πατησει δυο φορές στην Αθηνα (ή και καθολου) και εχουν βγαλει συμπερασματα.

Αν δεν προκαλείς δλδ να κυκλοφορείς με λεφτά στα χέρια σε επιδεικτικό βαθμό, ακριβό κινητό και να βγαζεις σελφι στο δρομο ή να σκάσεις με slk και κοστούμι, να παρκάρεις μπροστά απο τπτ περιέργους δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Βεβαια ακομα και αν τα κανεις αυτα δεν ειναι σιγουρο οτι θα στην πεσουν η οτι θα σε σφαξουνε για να σε κλεψουνε, απλά προκαλείς...

Αν ειναι να συμβει κατι θα συμβει στον ιδιο βαθμό που θα συμβει σε οποιοδήποτε δρόμο της Αθήνας και σε πιο ήσυχες περιοχες (πειραιά, ζωγράφου, κωλονάκι). Τις προάλες ήμουν για καφέ στα mall (Μαρούσι) με μια φίλη και γινοταν της π000τ@νας απο κοσμο. Μου περασε από το μυαλό δεν κρύβω κάποια στιγμή ότι πιθανον να "κινδυνευω" μιας και τα εμπορικά θεωρούνται πιθανοί στόχοι τρομοκρατίας, αλλα κλαην μαην... O κίνδυνος είναι ίδιος θέλω να πω.

Καλά για εξάρχεια που διάβασα γελάω. Βράδια ειδικά χαμός γίνεται από κόσμο πιο πολύ θα ένιωθα ασφαλής στα Εξάρχεια παρά στην περιοχή μου (προάστιο της Αθήνας) τα βράδια που δεν κυκλοφορεί ψυχή. Τα επεισόδια ειναι αλλη ιστορία.

Αυτά επίσης που αναφέρετε για δεκαετίες του 90 ήταν απλά αλητεία λυκείου τις περισσότερες φορές των οποίων τα θύματα ήταν από 13-18 (άντε 19)... Είχαμε και εμείς κάτι τέτοιους και σήμερα υπάρχουν και βαφτίζονται μπουλινγκ....

Λίγο δύσκολο βέβαια σήμερα να μου ρθει κάνας πιτσιρικάς να μου ζητήσει λεφτά ή να μου πει να του δώσω το κινητό μου γιατί θα φύγει με κλάμματα να πάει στη μαμά του...

Δημοσ.

Και ο αλλος μια καμερα κρατουσε για να παει στην γεννηση του παιδιου αλλα τον εσφαξαν..τι θα πει προκαλω? Δεν ειπα να ειμαι με το Αρμανι,αλλα πως πρεπει να κυκλοφορει κανεις ωστε να μην προκαλει? Ειναι ακραιο να φοβασαι τα παντα αλλα ειναι και ακραιο να τα περιγραφεις ολα ροδινα. Δεν ειναι.

Δημοσ.

Φωταρα σημαντικο μια και ειπες για πολυσυχναστους χωρους ή στο τρενο ή καπου αλλο αμα καταλαβεις κάποιος να επεσε και καλα πάνω σου και να μπλέχτηκε κάπως μην τον αφησεις να φυγεις μάγκωσε τον πισω και ψάξε τις τσεπες σου πρώτα. Εχει κάτσει περιστατικο τέτοιο στον ηλεκτρικο απο εναν πο*σταριο οχι σε εμενα σε εναν άλλον. Και ψαχνοτανε μετα ο ανθρωπος. Ουτε εγω το καταλαβα ομως οτι τον εκλεψε έτσι.

Και ο αλλος μια καμερα κρατουσε για να παει στην γεννηση του παιδιου αλλα τον εσφαξαν..τι θα πει προκαλω? Δεν ειπα να ειμαι με το Αρμανι,αλλα πως πρεπει να κυκλοφορει κανεις ωστε να μην προκαλει? Ειναι ακραιο να φοβασαι τα παντα αλλα ειναι και ακραιο να τα περιγραφεις ολα ροδινα. Δεν ειναι.

Δικιο εχει. Αμα περάσεις με ακριβα ρολογια μπροστα απο πεινασμενους ή ληστες μπορει να σου επιτεθουν. Δεν θα εξετάσουμε αν αυτο που θα κάνουν ειναι νομιμο φυσικα δεν ειναι και ο καθενας μπορει να φοράει οτι γουσταρει αλλα σκεψου οτι με το δικο τους μυαλο παιζει να επιτεθουν.

Θυμαμαι παλια τις μλκιες με τους ιμο και τους καγκουρες εγω προσωπικα δεν ειχα βουτηξει κανενα ιμο ουτε ειχα ασχοληθει μαζι τους εφοσον ετσι γουσταραν να κυκλοφορουν τι με νοιαζει εμενα? κάποιοι αλλοι ομως δεν το σκεφτοντουσαν αυτο και εκαναν επιθεσεις.

Θυμαμαι μια φορα ενας γνωστος μου ειχε πει κοιτα αυτος πως ειναι και γελαγε ... εγω τον κοιταξα ανεκφραστα και του ειπα να κοιτάει τη δουλεια του δεν τον πειραξε ο τύπος.

• Like 2
Δημοσ.

Κυριολεκτικά ελεύθερος σκοπευτής;!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...