DDevil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κυριολεκτικά ελεύθερος σκοπευτής;! Ναι φιλε. Μαλλον δεν το καταλαβε η ανωνυμη δεν πειράζει Ο τυπος ειχε κληθει σε αποστολη που κυνηγούσαν εναν τύπο κακοποιο μιλαμε για κανονικη καταδιωξη τωρα. Ο τυπος ειναι φονιας αμα σε πιάσει στα χέρια του στην μάχη χωρις οπλα απλα με χέρια θα σε διαλυσει. Ειχα κάνει sparring μαζι του μια φορά. Δεν παιζεται. Αριστη φυσικη κατασταση , αριστος γνωστης των οπλων κτλπ κτλπ 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι φιλε. Μαλλον δεν το καταλαβε η ανωνυμη δεν πειράζει Αλλο ο χαβαλες και αλλο να σου τυχει κατι τετοιο μες στην νυχτα..για τα αλλα περι της προκλησης τα καταλαβα αλλα δεν τα ασπαζομαι ειναι να μην πεσεις πανω στην κακη στιγμη. Σου λεω ο αλλος μια καμερα κρατουσε και τον εσφαξαν και δεν λεω να δει κανεις την Αθηνα με τετοιο ματι,με φοβο..αλλα δεν ειναι και ολα ανθηρα εδω , θελει προσοχη. Εγω το καταλαβα στον πρωτο μηνα μιας και περπατουσα τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Μην φανταστεις τιποτα σοβαρο... 2
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μια φορά είδα μπροστά μου μέρα μεσημέρι να σπάνε το τζάμι του συνοδηγού και να παίρνουν τσάντα από το κάθισμα, σε αυτοκίνητο σταματημένο σε φανάρι. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, ήταν και πριν κάμποσα χρόνια. Γενικά, μπορώ να πω ότι φοβάμαι στην Αθήνα, ειδικά κεντρικά και αν είναι και λίγο περίεργη ώρα...ίσως φταίνε και όλα αυτά που ακούμε αλλά και το ότι είμαι από επαρχία. 2
Lazlow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα ειναι η καλλιθεα μην ακους τους φασιστες
DDevil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αλλο ο χαβαλες και αλλο να σου τυχει κατι τετοιο μες στην νυχτα..για τα αλλα περι της προκλησης τα καταλαβα αλλα δεν τα ασπαζομαι ειναι να μην πεσεις πανω στην κακη στιγμη. Σου λεω ο αλλος μια καμερα κρατουσε και τον εσφαξαν και δεν λεω να δει κανεις την Αθηνα με τετοιο ματι,με φοβο..αλλα δεν ειναι και ολα ανθηρα εδω , θελει προσοχη. Εγω το καταλαβα στον πρωτο μηνα μιας και περπατουσα τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Μην φανταστεις τιποτα σοβαρο... Ισχυει δεν αντιλέγω. Ωστοσο οσοι κάνουν εκπαιδευση σε πολεμικές τεχνες ή οπλα δεν την κάνουν για να λένε "Οι τεχνες αυτες ειναι για αυτοσεβασμο και εσωτερική γαληνη..." και άλλα τέτοια ψαγμένα αν ποτε χρειαστει -ελπιζουμε οχι- θα τις χρησιμοποιήσουν δε γινεται να εισαι τωρα 5-6 χρονια πυγμάχος να περάσεις απο μια γωνια να κάτσεις πανω σε μια αποπειρα βιασμου και να πεις δεν χώνομαι γιατι ο άλλος κρατάει μαχαιρι. Ουτε να ουρλιαζει ο μεροκαματιάρης στο περιπτερο οτι τον ληστευουν και εσυ να μεινεις άπραγος. Ξεφτιλα, ειδικα αν εισαι εκπαιδευμενος.
Δόγκανος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πετράλωνα, Θησείο, Κουκάκι, Φιλοπάππου πως είναι; Γενικά δεν ακούγονται..
khr1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κανονιζω να κατεβω για κανα 2ημερο απο Θεσσ/κη(ζω 3 χρονια εδω πιο πριν εμενα σε νησι). Με αυτα που γραφονται νιωθω οτι παω σε προαστιο της Νεας Υορκης, να φοβαμαι ? Περα απο την πλακα, σε πιο κεντρικο και "ασφαλες" μερος να δω για ξενοδοχειο κοντα σε Ακροπολη,Μοναστηρακι Θησειο κτλπ ? Δεν ξερω τιποτα απο Αθηνα,εχω παει μονο με σχολειο 2-3 φορες και αλλη μια φορα για 3ημερο και εμενα σε φιλο(πισω απο ΓΑΔΑ-ζωγραφου πρεπει να ειναι?) για αυτο ρωταω. Παντως εκει γυρω απο την ΓΑΔΑ μια χαρα ησυχα μου φανηκε.(λογικο θα μου πειτε)
Lazlow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κουκακι απο τις πιο ησυχες και φιλικες περιοχες του κεντρου οτι πρεπει για βολτα αραγμα χαλαρα με παρεα και τα σχετικα 1
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρε οχι κουλ ειναι σε γενικες γραμμες Αθηνα, απλα μη σου κατσει η στραβη. Ειδικα Εξαρχεια που ειπε καποιος οτι νιωθει πιο ασφαλης, προφανως, τα Εξαρχεια εχουν φουλ αλληλεγγυη εντος γειτονιας, δεν παιζει κινδυνος, περα απο τους βλακες απο το συνδεσμο της ΑΕΚ που ψυρριζουν κινητα κοντα Ομονοια αλλα οκ αν ξερεις δυο τρια ονοματα συνηθως εισαι οκ Κανονιζω να κατεβω για κανα 2ημερο απο Θεσσ/κη(ζω 3 χρονια εδω πιο πριν εμενα σε νησι). Με αυτα που γραφονται νιωθω οτι παω σε προαστιο της Νεας Υορκης, να φοβαμαι ? Περα απο την πλακα, σε πιο κεντρικο και "ασφαλες" μερος να δω για ξενοδοχειο κοντα σε Ακροπολη,Μοναστηρακι Θησειο κτλπ ? Δεν ξερω τιποτα απο Αθηνα,εχω παει μονο με σχολειο 2-3 φορες και αλλη μια φορα για 3ημερο και εμενα σε φιλο(πισω απο ΓΑΔΑ-ζωγραφου πρεπει να ειναι?) για αυτο ρωταω. Παντως εκει γυρω απο την ΓΑΔΑ μια χαρα ησυχα μου φανηκε.(λογικο θα μου πειτε) ρε συ για δυο μερες ερχεσαι κι εσυ δε νομιζω να υπαρχει λογος να το κανεις θεμα κοντα ΓΑΔΑ μενω, αμπελοκηπους, δε νιωθω ακριβως ασφαλης ακριβως λογω της ΓΑΔΑ, αν ειναι να σου τυχει ζημια 50% να ναι απο μπατσο, να τα λεμε κι αυτα
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρε οχι κουλ ειναι σε γενικες γραμμες Αθηνα, απλα μη σου κατσει η στραβη. Ειδικα Εξαρχεια που ειπε καποιος οτι νιωθει πιο ασφαλης, προφανως, τα Εξαρχεια εχουν φουλ αλληλεγγυη εντος γειτονιας, δεν παιζει κινδυνος, περα απο τους βλακες απο το συνδεσμο της ΑΕΚ που ψυρριζουν κινητα κοντα Ομονοια αλλα οκ αν ξερεις δυο τρια ονοματα συνηθως εισαι οκ ρε συ για δυο μερες ερχεσαι κι εσυ δε νομιζω να υπαρχει λογος να το κανεις θεμα κοντα ΓΑΔΑ μενω, αμπελοκηπους, δε νιωθω ακριβως ασφαλης ακριβως λογω της ΓΑΔΑ, αν ειναι να σου τυχει ζημια 50% να ναι απο μπατσο, να τα λεμε κι αυτα Δηλαδή τι μπορεί να σου τύχει;
SlickNick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τόσα χρόνια στην Αθήνα, μέχρι τις πρωινές ώρες, Ομόνοια, Εξάρχεια, Αμπελόκηπους κλπ δεν μου έχει τύχει ποτέ τίποτα. Έχει τύχει σε φίλο μου σκηνικό με πρεζάκι που τράβηξε μαχαίρι σε μία περιοχή με μπουρδέλα, επειδή το παιδί που ήτανε μαζί του έκανε το λάθος να πιάσει την κουβέντα με τα πρεζάκια που του ζητάγανε χρήματα. Αν δεν κάνεις τραγικές βλακείες(επίδειξη, πρόκληση, συνομιλία με παρακμιακά άτομα κλπ) δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Με εξαίρεση πολύ μεμονωμένα περιστατικά, που μπορεί να συμβούν στον καθένα, νομίζω είσαι σχετικά ασφαλής. 1
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή τι μπορεί να σου τύχει; να σε ψαξουν "δειγματοληπτικα" και να σε βρουν με ο,τι εχουν αποφασισει να σου φορτωσουν, απο λιγη φουντα μεχρι κρυσταλλα ευτυχως φοραω πολυ αηλαηνερ για να νιωθουν ανετα να συζητησουν μαζι μου, οι περισσοτεροι ειναι ουγκ που φοβουνται χιχιχι
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 να σε ψαξουν "δειγματοληπτικα" και να σε βρουν με ο,τι εχουν αποφασισει να σου φορτωσουν, απο λιγη φουντα μεχρι κρυσταλλα ευτυχως φοραω πολυ αηλαηνερ για να νιωθουν ανετα να συζητησουν μαζι μου, οι περισσοτεροι ειναι ουγκ που φοβουνται χιχιχι Σου έχει τύχει κάτι τέτοιο; Σε μένα ποτέ και σε κανέναν άλλο που ξέρω πάντως
SlickNick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 να σε ψαξουν "δειγματοληπτικα" και να σε βρουν με ο,τι εχουν αποφασισει να σου φορτωσουν, απο λιγη φουντα μεχρι κρυσταλλα ευτυχως φοραω πολυ αηλαηνερ για να νιωθουν ανετα να συζητησουν μαζι μου, οι περισσοτεροι ειναι ουγκ που φοβουνται χιχιχι Σοβαρά ισχύει αυτό η είναι gangsta rap μυθολογία που αναπαράγουν τα 16χρονά της περιοχής για να φαίνονται σκληροί και ψαγμένοι;
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σοβαρά ισχύει αυτό η είναι gangsta rap μυθολογία που αναπαράγουν τα 16χρονά της περιοχής για να φαίνονται σκληροί και ψαγμένοι; Για μένα ισχύει όσο και το "με έκοψε ο καθηγητής" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις