Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες "με συντρόφους" εννοείς με το αμόρε σου η με ιδεολογικούς συντρόφους; Έχει σημασία.

ιδεολογικους, συγγνωμη, νομιζα ηταν προφανες λογω της αναφορας σε βοξ.

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, αν έχεις κοινή λογική. Π.χ. αν θες να βγεις και να γυρίσεις 4-5 γυρνα από Τρώων ή Δημοφωντος και οχι από στενά. Έχω πετύχει στο περιφερικό του Φιλοπάππου (στο ύψος των Πετραλώνων) κοριτσάκια παρέα 3 το πρωί εκεί δεν είσαι ασφαλής τι να γίνει. Δύο δρόμους κάτω είσαι.

Γιατί έτσι εκεί;

Επειδή γενικά είναι κάπως η ατμόσφαιρα ή κυκλοφορούν περίεργοι;

Δημοσ.

Κοιτά να δεις είναι δρόμος που τα αμάξια τρέχουν, άρα δεν θα σταματήσει ο άλλος να βοηθήσει, συν ότι δεν έχει κατοικίες (εκτός από την μεγάλη εργατική πολυκατοικία) συν κακό φωτισμό. Ε δεν θέλει και πολύ. Γενικά υπάρχουν δρόμοι στην Αθήνα να πας παντού (σχεδόν) και με ασφαλεια.

Δημοσ.

Χμμμ μια ζωή Αθήνα προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω νιώσει ποτέ πραγματικό κίνδυνο. Not really!

Άντε νά'χω δει κάμποσες πρεζόφατσες στην Πλατεία Βάθη, Τοσίτσα, Σοφοκλέους, Σωκράτους αλλά και πάλι δεν ένιωσα απειλή. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας στον κόσμο του ήταν. Και αν προσπαθούσαν να μου κάνουν τίποτα, το πολύ πολύ να το έβαζα στα πόδια. [Αυτά τα ζόμπι δεν τα πάνε καλά στο τρέξιμο.]

Και άντε, την χρονιά που είχαν σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο έβλεπα καμιά φορά καναν κάδο να καίγεται κοντά στην Νομική ή στο Πολυτεχνείο.

Να σημειώσω ότι 7/10 φορές κυκλοφορώ μόνη μου στο κέντρο και μάλιστα βραδινές ώρες και σε περιοχές που σ'αυτό ειδικά το θρεντ τις έχετε βγάλει φουλ κακόφημες [βλ. Εξάρχεια κλπ.] και κίνδυνος γιοκ, όλα καλά.

Μήπως μερικές κοπελιές κυκλοφορείτε με γυαλιστερά αξεσουάρ και κινητό στο χέρι και γι'αυτό τραβάτε και πιο περίεργα βλέμματα κάποιου που μπορεί να σας βρει ιδανικό θύμα για κλοπή;

• Like 4
Δημοσ.

Χμμμ μια ζωή Αθήνα προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω νιώσει ποτέ πραγματικό κίνδυνο. Not really!

Άντε νά'χω δει κάμποσες πρεζόφατσες στην Πλατεία Βάθη, Τοσίτσα, Σοφοκλέους, Σωκράτους αλλά και πάλι δεν ένιωσα απειλή. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας στον κόσμο του ήταν. Και αν προσπαθούσαν να μου κάνουν τίποτα, το πολύ πολύ να το έβαζα στα πόδια. [Αυτά τα ζόμπι δεν τα πάνε καλά στο τρέξιμο.]

Και άντε, την χρονιά που είχαν σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο έβλεπα καμιά φορά καναν κάδο να καίγεται κοντά στην Νομική ή στο Πολυτεχνείο.

Να σημειώσω ότι 7/10 φορές κυκλοφορώ μόνη μου στο κέντρο και μάλιστα βραδινές ώρες και σε περιοχές που σ'αυτό ειδικά το θρεντ τις έχετε βγάλει φουλ κακόφημες [βλ. Εξάρχεια κλπ.] και κίνδυνος γιοκ, όλα καλά.

Μήπως μερικές κοπελιές κυκλοφορείτε με γυαλιστερά αξεσουάρ και κινητό στο χέρι και γι'αυτό τραβάτε και πιο περίεργα βλέμματα κάποιου που μπορεί να σας βρει ιδανικό θύμα για κλοπή;

τα εξαρχεια ειναι ασφαλη. κατα τα αλλα, δε θεωρω οτι οφειλουμε να ειμαστε διακριτικες για να κυκλοφορουμε. δηλαδη ναι, το κινητο το εχουμε για να το χρησιμοποιουμε, τα γυαλιστερα αξεσουαρ σιγουρα οχι για να καθονται στο ραφι.

εγω παντως δεν εχω φιλη που να μενει κεντρο και να μην εχει νιωσει απειλη η κινδυνο βιασμου. και εν τελει, δεν εχει ακριβως σημασια αν συνετρεχε οντως κινδυνος αλλα το πως νιωθει η καθεμια. δεν ειναι ασφαλες αν δε νιωθης ασφαλης.

επισης δυο φορες που εχω δεχτει ομοφοβικη επιθεση, και τις δυο στο γκαζι, υπηρχε απειρος κοσμος και κανενας δεν παρενεβη. το μονο που με εσωσε ηταν οτι ειχα πτυσσομενο και δε διστασα να το βγαλω και να το χρησιμοποιησω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...