amakiller Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω το 5αρι και σημερα εβαλα LTE και τσεκαρα ταχυτητα και ητν για τα μπαζα, τρελαθηκα, downspeed 6 MBPS kai upspeed 1 Lte me 4/5 σημα,ενας φιλος μου στν vodafone επιασε 40 down k 7 Up
geekas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Φίλε όσο είμαι με F2G και δεν βάζω πάνω από 10 ευρώ το μήνα κάρτα δεν με ενδιαφέρει ούτε LTE ούτε τίποτα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω το 5αρι και σημερα εβαλα LTE και τσεκαρα ταχυτητα και ητν για τα μπαζα, τρελαθηκα, downspeed 6 MBPS kai upspeed 1 Lte me 4/5 σημα, ενας φιλος μου στν vodafone επιασε 40 down k 7 Up Ποτέ δεν θα έχεις σταθερή ταχύτητα μέσω 4G. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως η περιοχή που είσαι, η κεραία, το πόσοι είναι συνδεδεμένοι σε αυτή κλπ κλπ. Δες πόσο πιάνει σε μένα στο κέντρο της Αθήνας (χωρίς να είναι πάντα τόσο προφανώς):
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Cosmote Εχεις εσυ; Ναι, φαίνεται στο κάτω μέρος του speedtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα