Gamingpc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 καλημερα!παω να κανω αλλαγη απο iOS σε Android με γαλαξια 4εχω δει πολλα galaxy να κυκλοφορουν και επισεις ενα αλλο galaxy LTE-A με snarpdragon 800επισεις igt9000 πχ κατι τετοιο ειναι του s4 και αλλο μοντελο galaxy s4 παλι αλλα εχει igt9000x ( το 9000 μπορει να ειναι καποιο αλλο παραδειγμα εδωσα)τι διαφορα εχουν ολα αυτα ?επισεις σκευτομαι για rooting με την μια γιατι θελω to lagfix επιδει εχω δει ποσο lag εχουν και το βασικο να περναω απο το κινητο εφαρμογες στην SD!μπορει να μου ανοιξει τα ματια καποιος?ειδικα στο θεμα root !
stevenosfp1999 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Το gt9000 κτλ είναι ο κωδικός του κινητού. Εμένα ας πούμε το λένε Xperia p αλλά έχει κωδικό LT22i.
Meraklis56 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Όπως είπε και ο απο πάνω,το νούμερο είναι το μοντέλο i9500 είναι το S4 με τον οχταπύρηνο της Samsung.Απέφυγε το! ι9505 είναι το S4 με τον τετραπύρηνο.Προτίμησε το. Όσο για το root είναι το αντίστοιχο με το jailbreak του iOS.Το οτι θα το κάνεις root δεν σημαίνει οτι αυτομάτως θα εξαφανιστούν τα lags.Επίσης, έχω δει αρκετά android κινητά, το S4 είναι το κινητό με το λιγότερο lag ακόμα και χωρίς να αλλάξεις kernel/rom. Επίσης, έχεις 9 gb για τις εφαρμογές, το οποίο μου φαίνεται αρκετό.Αν δεν σου κάνει τότε: http://galaxys4root.com/galaxy-s4-tutorials/how-to-move-apps-to-sd-on-galaxy-s4-app2sd/ 1
Gamingpc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μερακλις σε ευχαριστω πολυ φιλε!με ενδιαφερει πολυ το ρουτ θελω να μην εχω ορια στο κινητο οπως και σε οποιο iphone ειχα ηταν jailkbreak απο την πρωτη μερα με ενδιαφερει το Lagfix
Meraklis56 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν βρίσκεις το S4 ενοχλητικό με lag τότε σε προτείνω να βάλεις είτε 1.customized stock rom, δηλαδή η rom της samsung αλλά χωρίς να υπάρχουν όλες οι χαζές εφαρμογές της(=bloatware) 2.να βάλεις cyanogen mod/aosp/aokp η τη google edition rom. στην 2η επιλογή, θα βρεις το λιγότερο lag, αλλά θα χάσεις ορισμένα features και εφαρμογές της samsung πχ.δεν θα χεις το dual view στην κάμερα κλπ το λινκ για το xda: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2162 ΠΡΟΣΟΧΗ, μη βάλεις λάθος λογισμικό γιατί μετά κάηκες!Δηλαδή επιβεβαίωσε ποιο κινητό έχεις 9500 η 9505 και πήγαινε στην ανάλογη κατηγορία. 1
Gamingpc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 σε ευχαριστω και παλι !οταν εννοεις χαζες εφαρμογες τι εννοεις?δηλαδη με ρουτ δεν ειναι καλυτερα?με ενδιαφερει οπως σου ειπα και πανω να βγαλω τους περιορισμους πχ να μπορω να βαλω τις εφαρμογες στην SD!επισεις για το lagfix πχ με ενοχλει που γυρνας το κινητο και γυρναει η οθονη μετα απο 5 δευτερολεπτα ειναι τραγικο :/
Meraklis56 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 σε ευχαριστω και παλι ! οταν εννοεις χαζες εφαρμογες τι εννοεις? δηλαδη με ρουτ δεν ειναι καλυτερα? με ενδιαφερει οπως σου ειπα και πανω να βγαλω τους περιορισμους πχ να μπορω να βαλω τις εφαρμογες στην SD! επισεις για το lagfix πχ με ενοχλει που γυρνας το κινητο και γυρναει η οθονη μετα απο 5 δευτερολεπτα ειναι τραγικο :/ χαζές εφαρμογές εννοώ το s-voice,knox,s-translator,all-share,samsung hub,samsung books ουσιαστικά σχεδον οτι γράφει στο 3ο post,στην medium έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2307355 για τις εφαρμογές δοκίμασε και χωρίς root, η δοκίμασε να το αναβαθμίσεις. Στις τελευταίες εκδόσεις σου επιτρέπει αρκετές εφαρμογές να τις μετακινήσεις. Όσο για το lag που λες οτι γυρνάει η οθόνη, δεν έχω βρει πουθενά κάποια ρύθμιση για αυτο. ps.Καλά πόσα παιχνίδια παίζετε; 45 εφαρμογές έχω και πιάνουν κάπου στα 700 MB.
Gamingpc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 φιλε μερακλι το εκανα και δυστιχως περαστηκε το superuser αλλα δεν εγινε ροοτ ..>μου λεει οτι θελει αναβαθμιση το superuser νομιζω αλλα δεν με αφηνει και μου λεει να στειλω αναφορα ...τι μπορω να κανω τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα