Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω αγορασει εδω και λιγο καιρο ενα κινεζικο κινητο(Star N9770) και γενικα ειναι μια χαρα σε ολες τις λειτουργιες του ομως αν ειμαι σε σημειο που δεν εχει καλο σημα ενω με το προηγουμενο κινητο μου θα επιανε εστω μια γραμμη με αυτο δε πιανει καθολου.Και το προβλημα ειναι οτι στο σπιτι μου δεν εχει καλο σημα η cosmote αλλα με αλλα κινητα πιανει τουλαχιστον και μιλας.Με αυτο δε πιανει καθολου.Υπαρχει λυση ή ειναι ελαττωματική η κεραια?

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα.Εχω αγορασει εδω και λιγο καιρο ενα κινεζικο κινητο(Star N9770) και γενικα ειναι μια χαρα σε ολες τις λειτουργιες του ομως αν ειμαι σε σημειο που δεν εχει καλο σημα ενω με το προηγουμενο κινητο μου θα επιανε εστω μια γραμμη με αυτο δε πιανει καθολου.Και το προβλημα ειναι οτι στο σπιτι μου δεν εχει καλο σημα η cosmote αλλα με αλλα κινητα πιανει τουλαχιστον και μιλας.Με αυτο δε πιανει καθολου.Υπαρχει λυση ή ειναι ελαττωματική η κεραια?</p>

Δοκίμασε να του περάσεις κάποια άλλη rom εφόσον δεις πως φέρει άλλη έκδοση modem/φάσματος.

Από πλευράς hardware δεν μπορείς να κανείς τίποτα ουσιαστικό.

Τέλος, από πλευράς παρόχου μπορείς να ζητήσεις να σου παρέχουν την fem2cell συσκευή (gateway) "Τέλειο Σήμα".

Για να λειτουργήσει αυτή η συσκευή και να σου παρέχει full 3G σήμα, θα πρέπει να έχεις aDSL στο σπίτι σου.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Καλη λυση μου φαινεται  αυτη με την fem2cell,θα παω να ρωτησω.Για αλλαγη rom επειδη δε το κατεχω πολυ φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και παθει τιποτα χειροτερο το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...